Triffla szarvasgombás Pesto: Az olajos magvak, fűszerek és extraszűz olívaolaj világszerte ismert elegyét a nyári szarvasgomba íze helyezi a pestók új dimenziójába. Ez az egyik legsokoldalúbb kiegészítő, tésztáktól kezdve szinte bármilyen húshoz, valamint sajtokhoz, tojáshoz, töltelékekhez felhasználható.
Triffla burgundi szarvasgombás olivaolaj: Az olívaolaj jellegzetes karaktere és a burgundi szarvasgomba semmihez sem hasonlítható aromája bármely alapanyaggal kombinálva markáns szarvasgombás ízt ad. Főként húsokhoz, tésztához, zöldséghez, tojáshoz ajánljuk.
Triffla szarvasgombás akácméz: Az illatos akácméz és a nyári szarvasgomba látszólagos kontrasztja valójában izgalmas harmóniát alkot. Észrevétlenül hagy meghatározó nyomot a pácolt húsokon vagy salátákon, süteményeken.