A szicíliai ételek abszolút főszereplője, a darált és nagyon apró hagymareszelékkel ízesített kardhal nagyon finom krémmé válik bármilyen előétel díszítésére. Egy ízletes és prémium minőségű halkrém, amely a friss tengeri ízeket hozza el az asztalára.
A szicíliai konyha egyik alapvető étele, amely a friss és aromás tonhalat és a hagymát ötvözi. A gondosan válogatott 55% halhús finomra aprítva és ízesítve van apró hagymadarabokkal, hogy létrejöjjön egy gazdag és ízletes krém. Az olívaolaj és az ecet harmóniájával kiegészítve ez a termék tökéletes választás antipastókhoz, szendvicsekhez, vagy akár friss kenyérrel tálalva is. A Patè di Pesce Spada nemcsak ízletes, hanem elegáns megjelenése miatt bármilyen étkezés dísze lehet. Élvezze a szicíliai ízek gazdagságát ezzel a különleges halkrémmel!
Összetevők: 55% hal (pesce spada), 20% olívaolaj, 20% hagyma, ecet, 5% só