MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek
  • Csomagok

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft

Kereső címke

Tartós élelmiszerek - Olivaolajok

Összesen: 22
2 690 Ft
Extra szűz olívaolaj és nyári szarvasgomba keveréke adja ezt a jól kihasználható fűszerolajat. Az olaj pikáns nyersessége és a szarvasgomba erőteljes aromái önmagukban elég intenzívek ahhoz, hogy ez az olaj megfűszerezzen egyszerű fogásokat.
- 1 +
8 500 Ft
Hidegen sajtolt, 100 %-os extra szűz olívaolaj, Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból. Kiváló választás levesekhez és salátákhoz.
- 1 +
8 900 Ft
Hidegen sajtolt, 100 %-os extra szűz olívaolaj, Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból. Kiváló választás vörös húsokhoz.
- 1 +
8 300 Ft
Közvetlenül olajbogyóból, kizárólag mechanikai úton nyert olaj, Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból, 100%-os extra szűz olívaolaj hidegen sajtolva. Kiváló választás szószokhoz és fehér húsokhoz.
- 1 +
4 490 Ft
Rozmaringos olívaolaj, mely Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból készül.
- 1 +
4 490 Ft
Fokhagymás extra szűz olívaolaj, mely Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból és magas minőségű, prémium foghagymából készül.
- 1 +
4 490 Ft
Bazsalikomos olívaolaj Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból.
- 1 +
8 400 Ft
Hidegen sajtolt, 100 %-os extra szűz olívaolaj Olaszországban termesztett és őrölt olajbogyókból.
- 1 +
8 490 Ft
A néhány másodperces kóstolás után felszabaduló keserűség és fűszeresség markáns tulajdonságai lehetővé teszik ennek az olajnak, hogy fokozza az étel ízét anélkül, hogy elfedné a lényegét, tökéletes az erős ízek kedvelőinek.
A legerősebb olajuk, amelyet az egyik legnépszerűbb szicíliai Nocellara de Belice fajtájuk gondos válogatásából nyernek, közepes/intenzív gyümölcsösséggel, mandula, zöld paradicsom és articsóka jegyeivel. Bármilyen ételhez javasoljuk a nyers felhasználását, de magas füstpontja lehetővé teszi a sültek, húsok és halak elkészítését is.
- 1 +
5 990 Ft
Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a napi étrendjüket kiegészíteni egy extra ízt adó olajjal. Ideális azok számára, akik finom ízekre vágynak. Közepes/könnyű gyümölcsös, enyhén fűszeres, mandula, zöld paradicsom és friss jegyek jellemzik.
- 1 +
7 490 Ft
A Nocellara intenzitását enyhén tompítja a Biancolilla lágysága, így az olaj finomabbá válik.
Zászlós termékük, amelyet 70%-ban Nocellara és 30%-ban Biancolilla alkot, tökéletes keveréke a térség 2 legjellemzőbb olajbogyójának. Mindennapi használatra, bármilyen ételhez nyersen is használható.
- 1 +
8 500 Ft
A legjobb hidegen, tészták, szószok, húsok, halak, öntetek, saláták elkészítésénél vagy csak egyszerűen kenyérrel. Közvetlen napfénytől elzárt, hűvös helyen tároljuk.
Prémium kategóriájú extra szűz olíva olaj. 100% olasz alapanyagból, a Talenti birtok montalcinoi ültetvényéről származó olajbogyókból.
- 1 +
19 900 Ft
Extra szűz olívaolaj, melyben a chili pikáns íze egyesül az olívaolaj selymességével. Fő jellemvonása, hogy a chili paprika nem nyomja el a hidegen préselt olívaolaj különleges zamatát, hanem annak utóízeként egy pillanattal később élvezhetjük átható csípős ízének kiteljesülését. Kiváló választás sültekhez, tésztákhoz vagy akár pizzákhoz is.
- 1 +
19 900 Ft
Itália legkiválóbb extra szűz olívaolajai közé választotta ezt a terméket 2020-ban a Gambero Rosso gasztrokalauz.

Közepesen intenzív ízvilágú fogásokhoz javasolt ízeik kiteljesítésére. Ízjegyeiben felfedezhető a pikáns articsóka, a zöldalma, utóízében pedig a friss mandula. Elsősorban fehér húsokhoz vagy halakhoz ajánlott, emellett tökéletes saláták ízesítéséhez is.
- 1 +
Nincs készleten
8 500 Ft
Prémium kategóriájú extra szűz olíva olaj. 100% olasz alapanyagból. A legjobb hidegen, tészták, szószok, húsok, halak, öntetek, saláták elkészítésénél vagy csak egyszerűen kenyérrel. Közvetlen napfénytől elzárt, hűvös helyen tároljuk.

9 900 Ft
Jellemzők: mediterrán olajbogyók gondos kiválasztásából nyert extra szűz olívaolaj, hideg préssel.
- 1 +
4 900 Ft
Illat: kellemes citromos illat
Íz: az extra szűz olívaolaj finom íze harmonizálja a cirom intenzitását, így ez a termék bármilyen ízvilágra alkalmas.
- 1 +
4 900 Ft
Illat: fűszeres, borsra jellemző
Íz: az extra szűz olívaolaj finom íze harmonizálja a chili intenzitását és csípősségét, így ez a termék bármilyen ízvilágra alkalmas.
- 1 +
5 390 Ft
Csúcsminőségű extra szűz olívaolaj fokhagyma fűszerezéssel.
A fokhagyma kivonat csodálatos fűszeres aromájának köszönhetően ezzel az olívaolajjal nemcsak salátákat, számos más ételeket is finomíthat.
- 1 +
5 390 Ft
Termékleírás: Csúcsminőségű extra szűz olívaolaj citrommal.
Univerzális olaj, sokrétű felhasználáshoz. Minden ételre amire friss citromot csavarna! Ez az a termék, amely biztosan nem hiányozhat senki konyhájából!
- 1 +
5 390 Ft
Csúcsminőségű extra szűz olívaolaj bazsalikomos ízesítéssel.
Használat: Kiváló salátákhoz és főzéshez.
- 1 +
6 400 Ft
- 1 +