MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Termék kategóriák

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Szín
Jelleg
Származási ország

Balatonboglári borvidék

Összesen: 5
3 690 Ft
Három fehérbor házasításából született (chardonnay, sauvignon blanc, szürkebarát). Illatában citrusosság és őszibarack, ízében trópusi gyümölcsök és lédús barack, textúrájában a hordós érlelésnek köszönhető krémesség jelenik meg. Nagy érlelési potenciállal rendelkezik. Kitűnően párosítható tejszínes ételekkel, fehér húsokkal, továbbá zöldköretekkel pl. spárgával.
- 1 +
8 990 Ft
Furmint, Zöld Veltelini, Sauvignon Blanc narancsbor. Furmint: 4 hetet erjedt egész fürtben, ezután préselve lett majd 3 hónapot érett francia hordóban. Zöld Veltelini: Kézi szüret, egészfürtös préselés, 6 hónap amfórás érlelés. Sauvignon Blanc: Zúzva, bogyózva majd 6 hónapos használt hordós érlelés. Házasítva, majd szűretlenül palackozva.
- 1 +
6 990 Ft
Tiszta, érett cseresznye, meggy, fekete csokoládé és finom földesség jelenik meg a Kristinus Sommelier Merlot 2015-ben, árnyalatnyi kókusszal és meleg hordófűszerekkel. Az alig érett fekete szeder mellett bogyós gyümölcsök és hosszan tartó utóízében finom fás karakter és nagyon tiszta kakaó jelenik meg a vörösborban.
- 1 +
4 390 Ft
Az értékes alapanyagból készült időtálló dolgok és a bevált régi módszerek miatt lett a bor neve végül Analóg. A korai friss boroknál kiérleltebb ízekkel, a pincére jellemző lendületes stílusban tért vissza a második évjárat. A tramini és sauvignon blanc mellett most egy kirobbanó ízű olaszrizling is helyet kapott a házasításban.
Kézi szüret és préselés után az erjedő must mellé pár ládányi ép és egészséges fürt került a hűtött tartályokba. Erjedés után 8 hónap érlelés következett finomseprőn. Végül szűrés, derítés nélkül és kevés hozzáadott kénnel került palackba.
- 1 +
5 500 Ft
Rendkívül gazdag, kifejezett és könnyen értelmezhető aromatikával rendelkezik. Köszönhetően a metoxipirazine (zöld paprika) és thiol (trópusi gyümölcsök) komponenseknek, amik a szőlőben már eleve megtalálhatóak bizonyos mennyiségben és érettségi fok alapján változhat mennyiségük. Borai általában frissek, szomjoltó gyümölcsösséggel rendelkeznek. Herbás, ropogós szerkezetű borokkal találkozni Magyarországon. A közepes test és alkohol, az üde savak, a bodzavirág, az egres, a csalán és a füves tónusok mellett ritkábban fordul elő benne itthon a trópusi gyümölcs, a guava és a passiógyümölcs kombináció.

Alkoholtartalom: 13%
- 1 +