MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Származási ország
Mentes

Olasz

Összesen: 30
1 350 Ft
Olasz leves alaplé, zöldséges
A háztartások elengedhetetlen alapanyaga, használható levesek, mártások, szószok, rizottók, raguk és egyéb ételek elkészítésekor.

- 1 +
1 350 Ft
Olasz húsleves alaplé
Természetes úton, legalább 3 órán át főzött alaplé, ami nagyszerűen visszaadja a megszokott, hagyományos ízeket.

- 1 +
1 290 Ft
Kiváló minőségű liszt, amelyet a hagyományos olasz ételek, különösen a pizza készítésére ajánlunk. A Caputo liszt már régóta a legjobb olasz lisztfajta közé tartozik, és a pizzakészítők világszerte a legjobbnak tartják.
- 1 +
1 490 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó szarvasgombával.
- 1 +
1 490 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó sáfránnyal.
- 1 +
1 490 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó tenger gyümölcseivel.
- 1 +
990 Ft
Hagyományos Riscossa száraztészta, amelyet durumbúza őrlésével nyernek, és hagyományos eljárással dolgoznak fel 1902 óta. Számos méretben kapható, és ideális ízletes főételek, tésztafélék és levesek elkészítéséhez.
- 1 +
1 490 Ft
A hagyományos friss, mindig kemény és rugalmas tészta, ideális kidolgozott receptekhez és hagyományos szószokhoz. Előre főzött formában kapható, a legegyszerűbb és leggyorsabb ételekhez.
- 1 +
1 190 Ft
Speciális durumbúzalisztből készült tészta. A friss tészta illata, a fazékban kibontakozó ízért.
- 1 +
1 290 Ft
Nem könnyű zöldnek lenni, vagy rávenni a gyerekeket, hogy egyék a zöld zöldségeket, különösen a brokkolit és a spenótot. Ezzel az ízletes tésztarecepttel belophatod a zöldet az étrendjükbe.
- 1 +
1 290 Ft
A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért ez a tészta bronzra vágott, hagyományos eljárással készült, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban megfogja a szószokat, fűszereket. A tésztát lassan szárítják, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzék kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
- 1 +
1 290 Ft
A Bronze Cut Penne Zite Rigate egy klasszikus olasz tészta, amelyet mindenki szeret! A cső alakú tészta gazdag szószokkal és fűszerekkel tölti meg a csövet, a bordázott oldala pedig további ízeket ragad meg.
A Penne Zite Rigate Bronze Cut tészta leginkább sütőben készült ételekhez, valamint száraztésztaételekhez, például tésztasalátákhoz való.
- 1 +
1 290 Ft
A spagetti paradicsomos, zöldséges és fűszernövény alapú szószokhoz illik a legjobban. Organikus durumbúzából, hagyományos bronzöntéssel készült, ez a tészta durva textúrájú felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a főzés után jobban megragadja és megtartsa a szószokat.
- 1 +
2 490 Ft
Durumbúza tészta friss tojással, rövid főzési idővel, íze olyan, mint a házi tésztának. A filotea tojásos tészta egy régi, Marche régióból származó recept alapján készül.
A legjobb alapanyagokból készült kézműves termék, amely a hagyományosan a nagymamák által készített tésztákra emlékeztet.
- 1 +
2 190 Ft
Gyermeked imádni fogja elnevezni az összes állatot az ételben.
A legjobb minőségű, Olaszországban termesztett és betakarított bio durumbúza búzadarából készült, tápláló bio spenóttal és paradicsommal.

- hozzáadott só vagy cukor nélkül
- adalékanyag vagy színezőanyag nélkül
- tartósítószer-mentes
- vegán
- dió és mag mentes
- GMO mentes
- 6-7 perc alatt kész
- 300g
- 100%-ban újrahasznosítható csomagolás
- Olaszországban készült
- 1 +
1 590 Ft
A Fusilli Campaniából származik, és a tészta rövid, egyenes vágású családjába tartozik. A múltban a Fusilli-t kézzel készítették, olyan módszer szerint, amely egyik generációról a másikra öröklődött. Ügyes kézzel gyorsan egy szál spagettit kellett egy kötőtű köré csavarni. Az eljárás végrehajtásához szükséges képesség a fonókére emlékeztet, és ami azt illeti, a "fusillo" kifejezés a "fuso" (orsó) szóból származik, amely a fonók által használt eszköz volt.
- 1 +
1 590 Ft
A Penne Rigate a rövid, átlósan vágott, bordázott tésztacsalád része, és az egyik legismertebb tésztafajta, valamint a legsokoldalúbb is a konyhában. Olaszul a "Penne" kifejezés a libatollra utal, amelyet a történelem során használtak az íráshoz, és amelyet átlósan vágtak, hogy igazán vékony hegyet kapjanak. A tésztacsőből nyert forma lehet sima vagy bordázott, változó hosszúságú, és a tolltollakra jellemző átlós vágású.
- 1 +
1 290 Ft
Mindenféle szósszal finom, mind a hagyományos (hús-paradicsom alapú), mind az innovatívabb és eredetibb (zöldség-sajtos) szósszal.
- 1 +
1 290 Ft
A fusilli Közép- és Észak-Olaszországból származik, és nevüket annak az orsónak köszönhetik, amelyre a gyapjút feltekerték.
Tökéletes gazdag húsokhoz vagy ricotta alapú szószokhoz.
- 1 +
1 590 Ft
A mafaldine a hosszú, fodros, szárított tésztafélék családjába tartozik, mindkét oldalán felcsavarodott szélű szalagos formájuk miatt.
- 1 +
1 590 Ft
Az Abruzzóból származó Maccheroni alla Chitarra egy eredeti hosszú formátumnak felel meg, négyzet alakú részekkel.

Történelmileg a tésztát egy "chitarra" nevű speciális szerszámmal vágták, amely egy fakeretből állt, amelyre vékony acélhuzalokat feszítettek. A nem túl vékony tésztát (amelynek vastagsága a szálak közötti távolságnak felel meg) a szálakra helyezték, majd egy speciális sodrófával rányomva elvágták.
- 1 +
1 990 Ft
A Conchiglioni Rigati (nagy barázdás kagylók), amelyek Campania régióból származnak, ma már nagyon népszerűek Olaszország-szerte. A szokatlan méret és héjforma miatt ez a tészta ideális szószok készítéséhez, vagy kemencében sült, töltött tésztaételek készítéséhez, hal- vagy hússzószokhoz. A sütőben sütésen és tölteléken kívül ez a tészta friss fűszerekkel is fogyasztható, mint például könnyű, tavaszi mártások mozzarellával, paradicsommal és friss bazsalikommal.
- 1 +
1 490 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: spaghetti, Dolce Gabbana csomagolásban.
- 1 +
1 490 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Tortiglioni, Dolce&Gabbana csomagolásban.
- 1 +
1 490 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Penne, Dolce Gabbana csomagolásban.
- 1 +
2 490 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Tagliatelle.
- 1 +
2 490 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Trottole.
- 1 +
1 590 Ft
Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Lumachine, Barbie csomagolásban.
- 1 +
6 900 Ft
A spagetti Lunghi a Pastificio Di Martino klasszikus formátuma, tisztelgés a gragnanoi laza tésztának, egy kézműves terméknek, amelyet a hagyomány szerint kézzel csomagoltak kék cukorpapírba, más néven "makaróni papírba".
- 1 +
9 900 Ft
Két csomag Pasta Di Martino és egy étkezés a barátokkal: az éjféli spagetti a Dolce&Gabbana által tervezett bádogdobozban.
- 1 +