Méthode Ancestrale Cider
Pét-Nat cinderünk lényege, hogy az erjedő alma- és bio Merlot szőlőlevet lepalackozzuk, így a mustban lévő természetes cukor alakul át alkohollá és szén-dioxiddá, amitől gyönyörű, buborékai lesznek. Ez egy természetes, ősi módszer, egy izgalmas szőlős cider. Hozzáadott ként nem tartalmaz, óvatosan felbontandó.
Alkoholtartalma: 8,9%
Termelői információ:
A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtak bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet.
Kézműves gondoskodással nevelik italaikat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hiszik, hogy az általuk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnék, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családjuk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.