MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Rólunk

Hogy jön egy élénk, élettel teli, vibráló szín a gasztronómia világába?

A MAGENTA márkanév egy több mint 20 éve működő családi vállalkozást takar. A MAGENTA kiemelkedő küldetés tudattal igyekszik az igényes, divat érzékeny hölgyek számára, minőségi és egyben kényelmes ruhadarabokat kínálni. Célunk, hogy a mindennapi életbe csempésszünk egy kis luxust. Eddig csak ruhákkal kényeztettük vásárlóink de itt az ideje, hogy több érzékszervünkre hatva,  ízekkel is elvarázsoljuk az érdeklődőket.

Ha már ismered a márkát akkor kövess minket a MAGENTA DELI édes, sós, aromás, illatos, ropogós világába. Ha még nem ismertél minket, egy új kalandra invitálunk, ami elkápráztatja majd ízlelőbimbóidat.

Fáradhatatlan kitartással gyűjtöttük össze a világ minden tájáról a legkülönlegesebb, minőségi élelmiszereket. Beutaztuk a Földet és kipróbáltunk, megkóstoltunk számtalan finomságot, hogy kiválaszthassuk számodra a legízletesebbeket. Így került a kínálatunkba a legjobb olasz bio kávé, a napfényes Szicíliából. Csak az említése megidézi bennünk azt a csodás íz és aroma élményt amit az első kóstolásnál éreztünk. Olaszországban nem csak a tökéletes kávét kutattuk fel, de igazi tészta különlegességeket és selymesen aranyló oliva olajat is gyűjtöttünk. Az Etna lábánál találtuk meg a világ legfinomabb pisztáciáját, ahol a 9. század óta hagyomány a pisztácia termesztés. A prémium minőség érdekében csak minden második évben szüretelik az ásványi anyagokban gazdag, vulkáni földön nőtt több száz éves fákat. A 100%-ban természetes tengeri sót Ibiza partjairól szállítjuk az asztalodra. Mivel nincs sós édes nélkül, ezért számtalan kézműves keksz, perui prémium csokoládé és gourmet bonbon vár a kínálatunkban.

De nem kellett minden esetben ilyen messzire utaznunk. Itthon legalább annyi finomságot találtunk, csupa természetes, adalék anyagoktól mentes alapanyagból. Mert a minőségi élelmiszerek alapfeltételei a megfelelő étkezésnek. Hisszük, hogy napjainkban az egészségünk a legnagyobb luxus és legalább olyan fontos azzal törődnünk, hogy mit fogyasztunk, mint, hogy mit viselünk. Az általunk válogatott prémium élelmiszerek, ital különlegességek limitált darabszámban, etikus körülmények között és a legnagyobb odafigyeléssel készültek, garantálva a magas színvonalat.

A gasztronómiai utazásunk következő állomása a MAGENTA DELI & CAFÉ lesz, ahol a bevásárlás megkoronázásaként, nívós környezetben és jó társaságban fogyaszthatod el kedvenc kávédat.

Várunk szeretettel a MAGENTA DELI világában!