MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Márka
Szín
Jelleg
Származási ország
Különleges

Alkoholos italok - Bor

A Magenta Delinél prémium termékek széles választékát találod meg, amelyek hosszas tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk a minőségről. Páratlan italkínálat, szakértők által válogatva. Exkluzív élményben részesülnél vagy egy különleges ajándékot szeretnél vásárolni? Nálunk megtalálod a legjobb hazai, olasz vagy akár francia borokat!

Összesen: 116
5 500 Ft
Rendkívül gazdag, kifejezett és könnyen értelmezhető aromatikával rendelkezik. Köszönhetően a metoxipirazine (zöld paprika) és thiol (trópusi gyümölcsök) komponenseknek, amik a szőlőben már eleve megtalálhatóak bizonyos mennyiségben és érettségi fok alapján változhat mennyiségük. Borai általában frissek, szomjoltó gyümölcsösséggel rendelkeznek. Herbás, ropogós szerkezetű borokkal találkozni Magyarországon. A közepes test és alkohol, az üde savak, a bodzavirág, az egres, a csalán és a füves tónusok mellett ritkábban fordul elő benne itthon a trópusi gyümölcs, a guava és a passiógyümölcs kombináció.

Alkoholtartalom: 13%
- 1 +
18 500 Ft
DOP besorolású, prémium kategóriájú Primitivo di Manduria. 12 hónapig barrique hordóban érlelték. Mély rubin vörös szín, illatában intenzív gyümölcs, elegancia jellemzi. Kóstolva fekete cseresznye, ánizs, csokoládé, kávé, dohány és balzsamos eukaliptusz jegyei uralják. Tökéletes egyensúlyt mutat a nagy test, a bársonyos tanninnal és a szép savszerkezettel. Elképesztően hosszú utóíz. Meditálás illik hozzá.
- 1 +
8 790 Ft
Japán 3 Michelin-csillagos éttermében egy tengeri halétel borpárja. Aranysárga, botrytises szemek, mély, mézes, ásványos illat. Savai lekerekedettek, utóíze hosszú, tökéletes harmónia. Ékes példája, hogy Leánykából is lehet nagy potenciálú, minőségi Bort világra segíteni.
- 1 +
6 490 Ft
Ha véletlenül nincs otthon feketebors, akkor ezzel a Borral tudjuk helyettesíteni. Már az illata tüsszentésre sarkal, ízében meg robban. Több, mint 10 éves, de öregedésnek semmi nyoma. Ha otthon egy pörköltet készítenél (mondjuk marhalábszárból), ezt ajánljuk hozzá.
Alkohol fok: 12,5%
- 1 +
7 790 Ft
Pinot, ami nem Pinot. Ha valami egyediségre vágyunk, ezt nyissuk ki. Ugyanis a színlé Turán törkölysapkán pihent jó pár napot, így igazából mind színre, mind illatra, mind ízre igazából Turánra hasonlít, megspékelve a legendás 2010-es évjárat sajátosságával (értsd: botrytis és sok sav). Elképesztő Boregyéniség!
Alkohol fok: 11%
- 1 +
7 500 Ft
A Black Label Sauvignon Blanc új-zélandi bort 2005 óta készíti a pincészet, parfümös, ropogós karakterisztikákkal felruházott tétel, mely egyben komplex és mély ízvilággal bír.
- 1 +
7 690 Ft
A Betsek dűlő fehér riolittufa alapkőzete, és a benne rejlő nagy mennyiségű agyagásvány nagyon jellegzetes gyümölcsös alaphangot képez az innen készült boroknak, amit egy apró, de annál izgalmasabb lágy és bársonyos kesernyés lecsengés foglal keretbe.
- 1 +
4 190 Ft
A kacsásnak becézett bor első évjárata 2019-ben készült közös ötlet, csomagolás és koncepció alapján. A gondolat, miszerint egy jó tokaji belépőbor legyen könnyen fogyasztható, mégis tartalmas egy még fel nem tett kérdésre adott frappáns válaszként rögtön nagy siker lett. Jó hír, hogy a 2023-es évjárat kóstolásai alapján az eddigi legjobban sikerült verzió. Pörgős, 3 napos szüret, hogy a legfinomabb aromatikával érkezzen be a szőlő, finom préselés, erjesztés és érlelés 37,7%-ban hordóban, 62,3%-ban tartályban. Elegáns hordó, könnyed, friss és ásványos, mindenki számára érthető furmint, tiszta ízekkel, almával, körtével és citrusokkal.
- 1 +
12 900 Ft
Az egyik legváltozatosabb és legkomolyabb talajtani adottságú dűlő a mádi medence szélén. Vörös agyag, teletűzdelve változó riolittufával, szenesedett, kovásodott fatörzsekkel, gyakran horzsaköves, zeolitosodott kőzetekkel. A termőhely borairól általában három dolog jut eszünkbe: elegancia, komplexitás, ásványosság. Így van ez 2019-es Szent Tamás esetében is. Változatos korú ültetvények különböző hangsúlyai, éppen ideális hordós érlelés, megfelelő pihentetés. Nagy érlelési potenciálú, hosszan nyíló bor, sok-sok réteggel.
- 1 +
3 890 Ft
Ménes egyik fő fajtája, sokan úgy tartják, hogy ez tette híressé a borvidéket. Jelentős hozamkorlátozás mellett szüretelt (5 tonna/ha), spontán erjesztéssel, ászokhordós érleléssel készült vörösbor. Már a színéből is látszódik, hogy ez a kadarka testesebb, mélyebb tónusú arca. Gazdag illatok, fűszerek, virágok és pirosbogyós gyümölcsös aromák, hosszú, tartalmas bor.
Száraz vörösbor.
Alkoholfok: 13%.
- 1 +
7 690 Ft
A magasabb, köves területekről szüretelt Sziklabor Feketeleányka Balla Géza emblematikus bora. Spontán erjedt, majd két évig fejlődött 225 l-es és 500 l-es kishordókban, ahonnan szűretlenül került a palackba. Temperamentumos, tüzes vörösbor, sok meggyel, csipkebogyóval, feketeribizlivel, háttérben a hordó karácsonyi fűszerkavalkádjával. Most is nagy élmény, de érdemes tartogatni. Alkoholfok: 14%.
- 1 +
7 690 Ft
Öreg sziklás talajon, alacsony tőketerhelésű (30-40 q/ha), 60 éves, délnyugati fekvésű ültetvényről, a Napos-dűlőből szüretelt Kadarka. Az átlagos Kadarkáknál sötétebb rubin színvilág jellemzi. Illatában és ízében is érett gyümölcsök, fűszerek, illetve gomba és nedves avar jelenik meg. Összetett, komplex, elegáns Kadarka, kissé minerális és hosszú lecsengéssel. Alkoholfok: 14%
- 1 +
5 090 Ft
Olaszrizling szőlőfajtából készült. Borstílus: fahordós, száraz fehérbor.
Alkoholtartalom(%): 12.5
- 1 +
2 190 Ft
A hordós és tartályos érlelésnek, valamint annak köszönhetően, hogy a készítés során időt adnak neki, a Barta Anna Gamay Noir Rosé több év után is megőrzi értékeit, még komplexebb lesz. Ez a rozé kategóriában nem megszokott tétel így igazán egyedi. A bor illatában a piros bogyós gyümölcsök mellett visszafogott fűszerességben jelenik meg a hordós érlelés. Ízében meggyet és ribizlit érezni, a rozét a gránátalma fanyarsága teszi üdévé, miközben egy kis vanília és tannin ad újabb rétegzettséget a bornak.
Alkohol fok: 12%
- 1 +
10 900 Ft
Visszafogott, de komplex illat. Kóstolva citrusok, barack, ananász, licsi, egy kis grillázs, ásványosság, lecsengésében vibráló fűszeres karakter. Élénk, de kerek savak, feszes szerkezet, hosszú lecsengés.
Alkohol fok: 11,5%
- 1 +
7 990 Ft
Nagyon fiatalos illat ásványokkal, citrusokkal, fehér borssal. Kóstolva feszes és friss, érett fehér húsú gyümölcsökkel, kis barackkal, fügével, zöldfűszerekkel. Élénk savak, elegáns és hosszú, a pincészet nagy ígérete.
Alkohol fok: 13%
- 1 +
17 900 Ft
Közepes aranysárga színvilág, karakteres illat, amelyet megtapasztalva pozitív vegetalitás jut eszünkbe. Kicsit várva női parfüm, toszkán gyógynövénybolt, mély botritisz. Szájban remek sav-cukor egyensúly, a botritisz is balanszos, ahogy az egész bor is az. A sósság nagyon vagányul lép be a mandarinlekváros ízképbe, és van egy hűvösebb karaktere.
- 1 +
8 900 Ft
Világos aranysárga megjelenés, közepesnél élénkebb illat áradó botritisszel, érett kajszibarack lekvárral, pattogatott kukoricával, izgalmas gyógynövényes rétegekkel. Kóstolva remek savak mellett arányosan mély édességet adó botritiszt kapunk, vagány sósságot, rengeteg részletet, haonlóakat, mint amiket már az orrban is megkaptunk. Remek darab.
- 1 +
5 290 Ft
Világos szalmasárga szín. Elegáns illat és íz világ. Illatában gyümölcsös, ízében a szép savszerkezet és a hosszú lecsengés uralja.
- 1 +
5 290 Ft
Szalmasárga szín. Illatában réti virág, ízében a gyümölcsösség dominál.
- 1 +
5 290 Ft
Illatában réti ibolyára és vad szederre emlékeztet. Kóstolva elegáns, telt ízek dominálják. Kiválóan társítható zöldség levesekhez, valamint fehér húsból készült fogásokhoz.
- 1 +
5 690 Ft
100% Sauvignon szőlőfajtából készült Velence közeli ültetvényeken. Világos zöld szín, finom elegáns illatok, ízében zöld alma, bodza, szép egyensúly.
- 1 +
10 500 Ft
A legfontosabb fajtájuk, intenzív színanyagok, fekete bogyós zamatok, vibráló savak.
Mediterrán gyümölcsösség és meszes, északias hűvösség egyszerre. Igazi nagy-egedi bor.
Kézi szüret, kíméletes feldolgozás, kis kádas erjesztés, érlelés magyar tölgyfában.
100% kékfrankos
- 1 +
9 900 Ft
Alkohol tartalom: 13%
Száraz minőségi vörösbor Médoc, Bordeaux, Franciaország
- 1 +
6 790 Ft
Spanyolország észak-nyugati csücskéből, antik borvidékről, meredek lejtőkről, Bierzoból. A meghatározó helyi fajta a Mencía, Alvaro Palacios ezen a birtokon kizárólag ezzel a fajtával dolgozik. Ennek a 60-100 éves gyalogművelésű tőkéiről válogatták a Petalost is.
- 1 +
5 390 Ft
A Di Lenardo pincészet ennek, a nemzetközi fajtának a chardonnay MUSQUE nevű klónjából készíti ezt a kiváló fehérbort. Almára, banánra és egzotikus gyümölcsökre emlékeztető illatjegyek jellemzik. Kóstolva a lendületes savak és hosszú utóíz jellemzik.

Borvidék: Friuli
- 1 +
4 900 Ft
Alkohol tartalom: 13,5%
Száraz minőségi fehérbor, Loire-völgye
- 1 +
6 400 Ft
Az 1619 –óta jegyzett 90-100 éves tőkékről szüretelt bor. Egyedi jelenség. Már szinte hihetetlennek tűnő személyiségével képes minket meglepni időről időre.
A nyugalom bora, 10-12 hónap tartályos érlelést igényel.
- 1 +
2 990 Ft
Illatos, fűszeres, vidám királyleányka az alapja ennek a finoman gyöngyöző, élénk, friss savú bornak. A gyorsan feldolgozott, rövid ideig hűtött tartályban érlelt alapanyagot szén-dioxiddal frissítették palackozás előtt. Virágos, citrusos illat, lédús korty fehér húsú őszibarackkal, almával és zamatos körtével. Hosszan frissít, könnyű, feszes, a korty végén édes lecsengéssel.
- 1 +
5 900 Ft
Trapani vidékén, Szicíliában készül. Rubin vörös színű, illatában a vörös bogyós jegyek jellemzik. Ízében telt, bársonyos.
- 1 +
5 990 Ft
A kéknyelű egy magyar szőlőfajta, amit csak Badacsonyban és a Balaton felvidéken termesztettek. A filoxéra vész előtt népszerű és drága volt. A bora halvány színű, illata visszafogott, főleg fehér húsú gyümölcsökre, citrusokra, néha virágokra és zöld fűszerekre emlékeztet.

A termék 2022-ben ismét elnyerte a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegyet.
- 1 +
4 190 Ft
Rajnai rizling szőlőnket biológiai érésben szüreteltük. Illatában friss, enyhén fűszeres, ízében telt, krémes és gazdagon gyümölcsös.

A termék 2022-ben ismét elnyerte a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegyet, 2023-ban pedig a Berliner Wine Trophy-n és a Vinagora-n a 2020-as évjárata aranyérmes.
- 1 +
Nincs készleten
7 990 Ft
Nagyon különleges újvilági Chardonnay a híres filmrendező Francis Ford Coppola borászatától Kaliforniából. Olajos nagytestű vaníliás és trópusi gyümölcsös bor, ami nagyon elüt az általunk megszokottól és valóban lenyűgöz bennünket.
15 900 Ft
Igazi újvilági Cabernet Sauvignon. Testes Kaliforniai vörösbor. Kóstolva fekete ribizli, meggy, szilva, cseresznye, szegfűszeg és a fahordós érlelésnek köszönhető füstös, fekete csokoládés, fűszeres jegyek köszönnek vissza. Kiváló szerkezetű, lendületes, gazdag ízvilágú és koncentrált bor. Kitűnő párost alkot kiadós ételekkel, vörös húsokkal.
- 1 +
14 900 Ft
Kivételesen szép villányi évjárat gazdag, rétegzett illatú és ízű, elegáns vörösbora. „Nekem ez az echte villányi bor, mokány lett”- mondta róla Gere Attila. Erdei gyümölcsök, fekete ribizli és szeder, sűrű fűszeresség és jó tannin. Tökéletesen beérett franc, merlot és sauvignon fűszerekkel. Nagyon szép egyensúly, finom fa az érlelésre használt 300 literes zempléni tölgyből és hosszú, fekete gyümölcsös lecsengés. Alkoholfok: 14,5%
- 1 +
3 190 Ft
A villányi borászat minden évben a rozé alapanyagokkal kezdi meg a szüretet, így már novemberben polcokra kerülnek a legfrissebb borok. Medoc noir, merlot és kékfrankos házasításával, alacsony alkohollal, üdítő savakkal rendelkező gyöngyözőbor. Friss, ropogós, vonzóan élénk színű, üde, piros bogyós gyümölcsaromájú buborékos rozé.

Gyöngyöző gyümölcsösség, eper, májusi cseresznye érezhető illatában. Ízében frissesség, határozottság jelenik meg.

Alkoholtartalom: 11,5%
- 1 +
15 500 Ft
Színe mély, lila árnyalat, bordó reflexekkel. Illatában behízelgő erő, főleg aszalt szilva, pörkölt fahéj és vanília jegyei robbannak, majd folyamatosan bővül az aromakép. Kóstolva lendületes elegancia jellemzi, ahol fekete bogyósok és kávés hordófűszerek kíséretében jól megférő finom savak, érett tanninok és a villányi termőtáj harmóniája alkotják az összképet.
- 1 +
8 900 Ft
12 hónapot érlelték kisméretű tölgyfa hordóban. Intenzív rubin vörös szín. Illatában szilva és csokoládé, ízében érett gyümölcsösség, bársonyos tannin, szép egyensúly jellemzi.
- 1 +
21 900 Ft
33 hónapig érlelték tölgyfa hordóban. Gránát vörös szín, illatában fekete bogyós, szilvás, dohányos jegyek. Szájban élénk savak, bársonyos tannin és hosszú utóíz jellemzi. 10-15 éves érési potenciál.
- 1 +
10 790 Ft
„Tényleg természeti csoda a botritisz. Minden, amit kint mertünk hagyni a tőkéken, az 17-ben beaszúsodotott. Ez a szamorodni pedig ízig-vérig hegyaljai, mádi ásvánnyal, tarcali gyümölcsökkel.” Szilágyi László

Tíz szüreti nap (októrber 17.- november 7.) és hat dűlő (Bomboly, Medve, Barát, Deák, Szil-völgy, Kastély) botritiszes fürtjei kerültek prés alá, a pince legjobb területeiről. Hordóban erjedt, majd fél évig érett. Tiszta és egyenes illatok, könnyű test, mézzel, kajszival, friss savakkal, jó arányokkal. Modern botritiszes tokaji.
Maradékcukor: 143 gramm, savtartalom: 8 gramm.

(2019. január)
- 1 +
12 900 Ft
2019 egy kiemelkedő édesboros évjárat, sikerült Aszút és Szamorodnit is készíteni. A Szamorodni alapanyagot október utolsó harmadában gyönyörűen ki tudtuk válogatni. A kiváló minőségű gyümölcsöt a már megszokott módon feldolgoztuk, fahordóban érleltük és nyár végén palackoztuk. Jelenleg a pályája elején áll, kirobban a frissességtől. Struktúrája feszes, a gyümölcsaromák a botrytis-szel keveredve igazi tokaji desszertboros hangulatot csempésznek a pohárba. Good stuff!
- 1 +
12 900 Ft
A Heimann család 2019-ban is készített egy házasítást a legjobb hordókkal, hosszú érleléssel, remek arányokkal. Ez a Barbár új évjárata, amihez a meleg és korán érkezett 2018-as szüretben válogattak.
Alkoholfok: 14%
- 1 +
8 500 Ft
A Bati-kereszt monopol dűlő termése adja a bor gerincét, a sagrantinot és cabernet franc-t, és ehhez került még egy kevés kékfrankos is házasítva. A szőlőfajták külön-külön kerültek feldolgozásra, majd préselés után különféle méretű hordókban voltak érlelve nagyjából 2 évig. A végeredmény egy hihetetlenül rétegzett bor, nagy érlelési potenciállal. Illatban érett szeder, fűszerek, a korty selymes, érett gyümölcsök mellett, vanília, hosszú lecsengés.
- 1 +
4 490 Ft
GYÜMÖLCSÖS KALANDVÁGY, EGYÉRTELMŰ ÉLVEZET

A HOLD AND HOLLO DRY mindig a frissességről szól. Illatban komplex, ropogós, a fő zöldalmás aromák mellett az érett egres és egy kis lime adja a dinamikát. Alig várjuk, hogy “beleharapjunk”. Kortyban igazi gyümölcskoktél, ahol az érett almás vonal, fehér húsú grapefruittal, licsivel és leheletnyi maracujával egészül ki. Fiatalos és gyümölcsös tokaji, mely nem a rejtélyekről, hanem az egyértelmű élvezetekről szól. Útra készen várja az újabb kalandokat veled.
- 1 +
5 990 Ft
Hatodik SWEET évjárat illatában a barack kap hangsúlyt, friss fügével, jázminnal és barackvirággal kiegészülve. Ízében sárgabarack kompót, birsalmasajt desszert és narancs jelenik meg, melyek igazán karakteressé teszik gyümölcsösségét.
- 1 +
4 990 Ft
DINAMIKUS BUBORÉKOK, PEZSDÍTŐ GYÜMÖLCSKAVALKÁD

Gyöngyözőboruk kirobbanó formában, dinamikus buborékokkal érkezik immár a nyolcadik évjáratában. Kezdetben roppanós sárgadinnye, üde grapefruit majd őszibarack tör egyre feljebb az illatában, élménydús gyümölcskavalkádot megidézve. Kortyban igazán krémes és zamatos, melyet frissítő zöldalma és körte kísér, citrusokkal kiegészülve, hosszan elnyújtva a pillanatot. Minden mozzanatában felpezsdít, maradandó élmény.
- 1 +
12 500 Ft
100% Primitivo.
Cseresznye, szilva gyümölcsaromája, enyhén dohányelemekkel fűszerezve.
Telt, puha bor finom tanninokkal, a kakaó, a kávé és a vanília utóízében.

A Primitivo di Manduria "Sessantanni" egy harmonikus intenzív vörös, gazdag és meggyőző aromákkal, amelyek az érzékszervet körülveszik a vörös gyümölcs lágy jegyzeteivel, a keleti fűszerek árnyalataival és az erdős emlékekkel.
- 1 +
8 990 Ft
Lime, dinnye és alma zamatos illatát tartalmazza, amit az ízében citrusfélék és gyógynövények egészítenek ki.

Gyönyörű színével és gyümölcsös illatával a Kleine Zalze 2022-es Vineyard Selection Chenin Blanc már az első pillanattól elragadtatja az ínyenceket. A dinnye, a fehér őszibarack, a guava és a mandulavirág ízei, valamint egy csipetnyi ásványosság, amely képes a bor eleganciájához. A bor a szájpadlás közepén textúrált és krémes, a lecsengése pedig élénk és ropogós. Ez a bor már most is élvezhető, de gondos pincézés mellett a következő 10 évben méltóságteljesen érlelhető.
- 1 +
6 500 Ft
Élénk és ropogós Sauvignon Blanc tiszta és intenzív ízével büszkélkedhet.
Friss, fiatalos sauvignon blanc. A méltán híres TOHU Sauvignon Blanc kistestvére!
Élénk, vibrálóan gyümölcsös sauvignon blanc tele citrusos és trópusi jegyekkel.
Elegáns herbálitás és visszafogott ásványosság jellemzi. Friss és könnyed.
- 1 +
4 390 Ft
Az értékes alapanyagból készült időtálló dolgok és a bevált régi módszerek miatt lett a bor neve végül Analóg. A korai friss boroknál kiérleltebb ízekkel, a pincére jellemző lendületes stílusban tért vissza a második évjárat. A tramini és sauvignon blanc mellett most egy kirobbanó ízű olaszrizling is helyet kapott a házasításban.
Kézi szüret és préselés után az erjedő must mellé pár ládányi ép és egészséges fürt került a hűtött tartályokba. Erjedés után 8 hónap érlelés következett finomseprőn. Végül szűrés, derítés nélkül és kevés hozzáadott kénnel került palackba.
- 1 +
6 990 Ft
Tiszta, érett cseresznye, meggy, fekete csokoládé és finom földesség jelenik meg a Kristinus Sommelier Merlot 2015-ben, árnyalatnyi kókusszal és meleg hordófűszerekkel. Az alig érett fekete szeder mellett bogyós gyümölcsök és hosszan tartó utóízében finom fás karakter és nagyon tiszta kakaó jelenik meg a vörösborban.
- 1 +
8 990 Ft
Furmint, Zöld Veltelini, Sauvignon Blanc narancsbor. Furmint: 4 hetet erjedt egész fürtben, ezután préselve lett majd 3 hónapot érett francia hordóban. Zöld Veltelini: Kézi szüret, egészfürtös préselés, 6 hónap amfórás érlelés. Sauvignon Blanc: Zúzva, bogyózva majd 6 hónapos használt hordós érlelés. Házasítva, majd szűretlenül palackozva.
- 1 +
Nincs készleten
3 990 Ft
Nagy kedvencünk, nem csak a neve miatt. A Róka Rosé színében a kéthelyi erdőkben lopakodó négylábú bundájának árnyalatát idézi.
Alkoholban könnyed és csontszáraz tétel, kitöltve mégis komótosan, viszkózusan mozog, komoly extrakttartalmat sejtetve. Hagyjunk neki időt, hadd fejlődjön poharunkban: érezni fogjuk, milyen ravasz ez a Róka! Kis füstösséggel, puskaporossággal köszön, aztán mutat magából érett szamócát, rebarbarát, zamatos őszibarackot. A szájban is nagyon virgonc. Melegebb, érettebb tónusú aromái és krémes textúrája mellett szép és lendületes savai teremtik meg a bor kifogástalan egyensúlyát. A pikáns édesség hosszú, sós-ásványos lecsengéssel teszi igazán izgalmassá a kortyot.

3 690 Ft
Három fehérbor házasításából született (chardonnay, sauvignon blanc, szürkebarát). Illatában citrusosság és őszibarack, ízében trópusi gyümölcsök és lédús barack, textúrájában a hordós érlelésnek köszönhető krémesség jelenik meg. Nagy érlelési potenciállal rendelkezik. Kitűnően párosítható tejszínes ételekkel, fehér húsokkal, továbbá zöldköretekkel pl. spárgával.
- 1 +
27 900 Ft
Prémium bor. Több, mint két évi tölgyfa hordós érlelés után kerül, lepalackozásra a La Serena Brunello, majd hosszú palackos érlelés következik forgalomba hozatal előtt. Kiváló a La Serena Brunello vadhúsok, grillen sültek, valamint érlelt sajtok társaként.
- 1 +
7 990 Ft
Vulkanikus jegyek, ászokhordó, fajtajelleg. Dr. Laposa József, a bor ihletőjének ízlése szerint készült badacsonyi olaszrizling. Régi időket idéző, nagy borokra jellemző, tartalmas, érett ízvilág, a termőhelyet remekül bemutató badacsonyi ásványosság. Illatban aszalt gyümölcsök, sárga alma, hosszú korty, enyhén sós-minerális lecsengés.
- 1 +
6 990 Ft
Igazi badacsonyi különlegesség, komoly rajongótábora van a fajtának annak ellenére, hogy alig pár hektáron terem. A bor illata fiatalon fehér virágokat idéz, később az érlelés során megjelennek a lédús sárga húsú gyümölcsök. Íze sosem tolakodó, savai frissességet és hosszú lecsengést hoznak.
- 1 +
Nincs készleten
7 390 Ft
Egészen kivételes karakterű és komplexitású, csoda szép szerkezetű, fűszeres, ánizsos, borsos karakterű bor, nem kizárt, hogy a Kárpát-medencében ilyen stílusú syrah még nem született.
Alkohol fok: 13%
7 990 Ft
Évjáratok: 2018/2019
Termőterület: Fertőrákos, Újhegy
Szépséges, csillogó, egyedülálló!
Az Újhegy dűlő dicsérete tartozik mellé....
Évek óta a pincészet zászlós bora.
Alkoholfok: 13,5%
- 1 +
3 490 Ft
A Magenta deli&cafe első saját márkás terméke!

A bor színében, halvány citromos reflexekkel, illatában citrusra emlékeztet. Határozott, elegáns, markáns savszerkezet mellé, egy telt ásványos, hosszú lecsengés párosul. Maga a fajta, csak és kizárólag a Badacsonyi borvidéken, valamint egy két Balaton-felvidéki pincészetnél található meg. Kb 50 hektáron termesztik ezt a fajtát. Keveset terem, ezért is kapta az "úri szőlő" becenevet.
- 1 +
9 900 Ft
A 2022-es Mar de Frades Albariño egy fényes, halvány citromsárga színű spanyol bor, szikrázó lime tükröződésekkel, amelyek csábítanak a bor felfedezésére. Illatában friss és intenzív, trópusi gyümölcsök (mangó és maracuja) érződnek, ugyanakkor a vadvirágok, eukaliptusz és menta jegyei is jelen vannak. Ízben frissítő, ugyanakkor sima és ízletes, sós és ásványos jellegéből fényt sugárzó bor.

Alkoholtartalom: 12%
- 1 +
Nincs készleten
7 890 Ft
Alkoholtartalom: 13,5%
Intenzív rubinvörös színű, a bor illatában érett vörös gyümölcsök, valamint tartós vanília és fűszerek érzete látható. Ízében bőséges és körülölelő, kiegyensúlyozott és lendületes, lágy és selymes tanninok, lecsengő utóíz, hosszú és tartósság jellemzi.
2 390 Ft
A pohárban csillogóan szép, karakteres illatú chardonnay, csonthéjasokkal, zöldalmával. Könnyed stílusban elkészített bor, ropogós savaival és eleganciájával kényeztet. Zamatos, lendületes bor, élvezze szárnyasokhoz, zöldséges ételekhez, vagy egyszerűen önmagában.
- 1 +
2 390 Ft
Roséjuk gazdag karakterét 40% merlot, 40% portugieser és 20% kékfrankos adja. Csillogó lazacszínű. Intenzív gyümölcsös aromájában csipkebogyó, licsi és vörösáfonya keverednek, virgonc savak, hosszú lecsengés jellemzi. Remek párosa salátáknak, könnyű előételeknek, halas fogásoknak, de kiváló önmagában is vagy fröccsként fogyasztva.
- 1 +
2 390 Ft
Elegáns, zöldes tónusú tiszta sauvignon blanc borunk intenzív, illatában vágott fű, csalán, hűvös menta. Üde, friss, igazi szomjoltó, jellegzetes aromatikája miatt jól illik halakhoz, könnyű fogásokhoz, tejszínes tésztákhoz is.
- 1 +
5 900 Ft
15-25 éves ültetvényekről, tőkénként 2,3 kg-os hozammal, augusztus végén kézzel szüretelik. Intenzív rubin vörös színű, illatában fekete cseresznye, szilva, fűszeres jegyek uralják.
- 1 +
6 900 Ft
100% Primitivo szőlőfajtából készült Puglia régióban. Az ültetvényen „Alberello Pugliese” művelési módot alkalmazzák. 5.500 tőke található hektáronként ezen az ültetvényen. 1,4 kg a megengedett hozam tőkénként.
- 1 +
8 900 Ft
Puglia régió tradicionális primitivo szőlőjéből készült testes vörösbor.

Ajánljuk vörös húsokhoz, érlelt sajtokhoz, keserű csokoládéhoz.
- 1 +
12 900 Ft
Két különleges fajta, Petite Sirah (85%) és Petit Verdot (15%) házasítása (petite sirah: tanninjai határozott, szilárd keretekbe foglalják a Petit Verdot túláradó gyümölcsösségét). Poharunkba töltve, egy hihetetlenül mély bordó bort láthatunk, némi lilás árnyalattal. Ez a szín közvetíti is a bor jellegét, akár csak a címkén látható elefántok. Egy igazi nagytestű, robusztus bor, tele érett nyár végi gyümölcsökkel. Illatában feketeszeder, áfonya, szilva köszön felénk, hogy aztán a kortyban hosszan elkísérjen minket, némi vaníliával és kifinomult fás karakterekkel kiegészülve. Egy évig francia és amerikai hordóban érlelték.
- 1 +
Alkoholmentes
4 890 Ft
Szeretnéd élvezni a valódi borok gazdag ízvilágát, alkohol nélkül? A Natureo alkoholmentes félszáraz fehérbor egy olyan ízletes, erjesztett ital, amely lehetővé teszi számodra, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnöd!
- 1 +
Alkoholmentes
4 890 Ft
Szeretnéd élvezni egy igazán finom, aromás bor ízvilágát, alkohol nélkül? A megoldás a Natureo alkoholmentes félszáraz vörösbora! Egy pohár, amely segít, hogy ne maradj ki a közös koccintásból, miközben nem enged kompromisszumot a minőségben.
- 1 +
7 500 Ft
A 2023-as Nautilus Sauvignon Blanc a citromfű, a friss feketeribizli rügyek és az érett grapefruit intenzív, emelkedett aromáit mutatja be. Ízében elragadó lime-héj ízek, ínycsiklandó intenzitású befejezés erős textúrájú összetevővel.
- 1 +
4 990 Ft
A Pannonhalmi Főapátságnál sorakoznak az ikonikus címkék és bornevek. Ilyen az Infusio, a Prior és mára a Hemina is hasonló fogalommá vált. 60% chardonnay, 25% pinot blanc, 10% viognier és végül 5% sauvignon blanc. Szüret a lehető legjobb időpontban, válogatás precízen, optikai rendszerrel, kíméletes préselés, fejtés gravitációval és erjesztés 500 literes tölgyhordóban. Érett fehér gyümölcsök, ásványosság, finoman krémes szerkezet.
Alkoholfok: 14%
- 1 +
Nincs készleten
12 900 Ft
A birtok zászlósbora, 100% primitivo szőlőfajtából készül a manduriai borvidéken, közelebbről Sava városka határában található ültetvényekről. DOP besorolású, prémium kategóriájú csúcsbor. Kóstolva szeder, kakaó, vanília, mandula és szentjánoskenyér. Tökéletes egyensúlyt mutat a nagy test, a bársonyos tanninokkal a szép savszerkezettel. Elképesztően hosszú utóíz jellemzi.
Nincs készleten
5 990 Ft
Csillogó rubinvörös színű, enyhe ibolyakék árnyalattal. Friss gyümölcsök (aszalt szilva, meggy és szamóca) kellemes, nyílt illata, egy csipet virágillattal (írisz és viola) keveredve. Kiegyensúlyozott, kerek, alacsony tannintartalommal rendelkező bor, amely harmonikusan gyümölcsös.
8 900 Ft
Ragyogó halvány citromsárga szín. Finom illat, mandulavirágra és marcipánra emlékeztető aromákkal. A könnyed gyümölcsízeket, izgalmas savak teszik vibrálóvá. Kellemes, hosszú lecsengést.
- 1 +
6 900 Ft
A szőlő a Villányi Borvidékről, a siklósi Akasztófa-dűlő meleg katlanjából származik.
Vegyszermentesen művelt szőlő, terméskorlátozás (80 q/ha), kézi szüret és bogyóválogatás, valamint egy szép, kiegyensúlyozott évjárat jellemzi a bort.
A 12 hónapig tartó, 225 literes másodtöltésű magyar tölgyfahordókban történő érlelésnek köszönhetően az érett, húsos gyümölcsök - cseresznye és meggy - aromája a hordófűszerek intenzív zamatával elegyedve rendkívül kellemes, fanyar ízű bort varázsol a poharakba.
Fiatal bor feszes savszerkezettel, közepes tannintartalommal és hosszú lecsengéssel.
- 1 +
7 990 Ft
Története:
Vegyszermentesen művelt szőlő, organikus gazdálkodás, terméskorlátozás (78 q / 1 ha), gondosan végzett kézi szüret, kézi bogyóválogatás és kíméletes szőlőfeldolgozás jellemzi a bor készítését.
Érlelése 22 hónapon keresztül 225 literes új tölgyfahordóban finom seprőn (sur lie) folyamatos kevergetés (battonage) mellett zajlott.
A bor készítése során kizárólag természetes és vegán anyagokat használtunk fel.
Házasítása palackozás előtt hordóválogatással történt.
- 1 +
7 990 Ft
Organikus, vegyszermentesen művelt szőlő, nagyon magas terméskorlátozással (50 q / 1 ha), fenolos érettségben kézi szürettel és kézi bogyóválogatással.A feldolgozás során kizárólag természetes és vegán alapanyagokat használtunk fel. Az irányított erjesztést 9 napos körfejtés, majd közvetlen préselés követte.A bort 225 literes első töltésű magyar,francia “bordeaux” típusú és amerikai tölgyfahordókban 23 hónapon keresztül finom seprőn (sur lie), rendszeresen kevergetve (battonage) érleltük.A szép piros bogyóknak köszönhetően a bor mély, rubinvörös színű, a pohárba szippantás után a csokor kinyílik és egy kifinomult, de bombaként ható illata árad belőle.
- 1 +
6 700 Ft
Tartályban erjedt héjon, majd nagy része újhordókba került, ahol 20 hónapon át érlelődött alkalmankénti seprőfelkeveréssel. Az édesen intenzív, gyümölcsös illatot a közepesnél nagyobb testű, élénk és finom tanninú korty követi. Koncentrált bor, füst, vanília, sötét bogyósok, szilva és meggy aromáival.
- 1 +
11 500 Ft
Cabernet sauvignon alapú házasítás a cabernet franc és merlot fajtákkal az Ördögárok, Konkoly és Kopár dűlők szőlőiből.
Mély rubinvörös, feketeribizli, kakaóbab és fekete csokoládé aromákkal. Kortya eleven és vibráló, intenzív gyümölcsösséggel, elegáns és izgalmasan fűszeres lecsengéssel.

A Sauska Cuvée 7 a pincészet egyik csúcsbora. Nem csak Villányban, de Siklóson is készül, de ez nem minőségi megkülönböztetés. Elegáns, de nagytestű bor, enyhe sóssággal. A Sauska birtok Villányi területeiről szüretelt alapanyagból készült. Bordói házasítás sok izgalommal. Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc.
- 1 +
9 900 Ft
A Cabernet franc nem csak Villány, hanem a Sauska birtoknak is zászlóshajója. A siklósi terület érdekessége a magasabb mineralitás, ami szépen illeszkedik a Franc nagy gyümölcsös testéhez. Igazi csúcsbor, ami nagyon hosszú évekig eltartható.
- 1 +
7 900 Ft
Szalmasárga, mély illatában kakukkfű, alma és narancshéj osztozik. A szájban krémes és jelentős, meghatározó ásványosságát sárgadinnye és avokádó szelidíti. Jól áll neki a néhány év palackos pihenés, egyre szebb.
- 1 +
7 900 Ft
Színében halványsárga zöldes reflexes beütéssel. Illatában tűzkő és finom szegfűszeg öltözteti a chardonnay fajtajegyeit. A korty telt, hosszú, kellemes savakkal. Szépen integrálódott a hordó. Ízben visszafogottan indít a vaníllia, majd ásványok gazdagsága mellett fűszeres aromák dominálnak. Hosszú lefutású, ízgazdag bor.
- 1 +
9 900 Ft
Schloss Vollrads német pincészet több mint 800 éve csak riesling bort készít. Ez a több évszázados tapasztalat teszi lehetővé, hogy teljes mértékben meg tudják mutatni a Rhaingau-i rieling sajátosságágait és be tudják mutatni a terroir arcait a különböző borokban.

Winkel Riesling egy igazi terroir bor. Friss, könnyed mégis elegáns, jó ivású bor amely pontosan megmutatja, hogy mire képes a német riesling.
- 1 +
7 900 Ft
Intenzív rubin vörös szín. Illatában érett gyümölcs, balzsamosság. Ízében cseresznye, érett gyümölcsök, nagy test, hosszú utóíz. Bárány húsok kiváló kísérője.
- 1 +
9 900 Ft
A birtok 65 éves ültetvényeiről származó szőlőből készül, egészen magas terméskorlátozás, kb. 1 kg/tőke mellett. 6 hónapot érlelték tölgyfa hordóban, és további 8 hónapot palackban forgalomba hozatal előtt.
- 1 +
12 900 Ft
A legszebb hordók válogatása intenzív illattal, remek szerkezettel és markáns hordós jegyekkel. Közel harmada kékfrankos, mellette syrah, cabernet franc, merlot és pinot noir, 17 hónapig érlelve Kalina és Kádár hordókban. Mély, tüzes, érett nagybor, az egyik legjobb, amit a bikavér műfajában ismerünk.
- 1 +
5 290 Ft
Alkoholtartalma: 12,5%
Tihany az egyetlen történelmi szőlőhegye a Balatonnak, ahol kizárólag vörösbor termelhető. A vulkanikus félsziget elsőszámú fajtája a kékfrankos. Területeink a Külső- és Belső-tó körüli kráterfalain találhatók. A különleges mikroklíma és a vulkanikus talaj adja MAGMA kékfrankos válogatásunk termőhelyi egyediségét.
- 1 +
5 990 Ft
Érett, karakteres furmint, mészköves-márgás talajról, közvetlenül a kúria alatti területekről. Lendületes savak, trópusi gyümölcsös karakter, lime, licsi, csonthéjasok.
Furmint válogatás, aminek alapanyagát a Szitahegy, Nagykút és Hegyalja dűlők adták. Ökológiai szőlő, kézi szüret, rövid héjon áztatás, tartályos erjesztés és 10 hónap finom seprős érlelés.

Alkoholtartalom: 13 % Vol.
- 1 +
23 900 Ft
A fantasztikus 2021-es Stags Leap Karia Chardonnay kaliforniai bor a Napa völgy egyik leghíresebb pincészetéből érkezett. Illatában érett citrus, őszibarack és egy piciny pirított mandula érezhető. Energikus, közepes testű bor, ásványos ízjegyei tökéletes harmóniában vannak savaival.
- 1 +
32 900 Ft
Alen azt mondja:

"Szereted a meditációt? Próbálj ki valamit, ami biztosan feldobja az elméd. Nem egy szokványos bor, de 10 éves tudás és tapasztalat van benne, vagy inkább szlovén sherryt mondjak? Próbáld ki!"
- 1 +
Nincs készleten
14 900 Ft
Alen azt mondja:
„Elviszel a Holdra? Eleget mondott."
19 900 Ft
Alan azt mondja:

„Ez egy finoman felemelő bor – csak lazíts.”
- 1 +
3 890 Ft
Mi sem bizonyítja jobban a nadapi terroir nagyságát, mint hogy Szentesi Józsi “alap” rajnaiját azaz Öcsit, időről-időre még a “nagy” rajnainál (a Bátyusnál) is kedvezőbb fogadtatásban részesítik a kóstolók. Reduktív bor, 1,5 kilós tőketerheléssel, nagyon szép egyensúllyal, hozza a fajta friss karakterét finom savakkal.
Alkohol fok: 13%
- 1 +
12 590 Ft
Alkoholtartalom: 14%
Furmint egy pici hárslevelűvel kiegészítve, hordóban erjesztve saját élesztővel. Csontszáraz, rétegzett, hosszú bor rengeteg ásvánnyal. Grapefruit és őszibarack, mély és lédús korty.
- 1 +
14 990 Ft
Egy általánosságban meleg és száraz évtized után az évjárat Hegyalján mérsékelt és kiegyensúlyozott időjárást hozott. A pincészet "birtokfurmintja", a legfontosabb Szepsy dűlőkből válogatva, 20-tól a 60 éves tőkékig. Túlnyomórészt hordóban erjedt, spontán, majd érlelődött 6 hónapig. A feszes kortyot 5 g/l maradékcukor kerekíti. Lassan nyíló, hűvös illat körtével, mentával, citrusokkal, kóstolva komoly szerkezet, hosszú érlelési potenciál.
- 1 +
3 990 Ft
Ez a különleges karakterű, bársonyos bor a fajta elegáns arcát tárja elénk. Édesfűszeres illat, gazdag gyümölcsösség, érett tanninok jellemzik.
- 1 +
12 900 Ft
100% syrah, rendkívül alacsony terhelésű tőkékről. Tartályban, spontán erjedt, majd 500 és 225 literes, első- és másodtöltésű hordókban érett 15 hónapig. Mély színű, koncentrált, komolyra hangolt, rétegzett vörösbor feketeribizlivel, füstösséggel, fűszerekkel, vaníliával.
- 1 +
7 900 Ft
Egy rendkívül izgalmas és lendületes bor, a kiváló adottságú, bátaszéki Szenta-hegyről. Illatában és ízvilágában is az erdei gyümölcsök, legfőképpen az áfonya és az érett feketeszeder a legmeghatározóbbak. Telt és gazdag, érett taninokkal és finom fahordós jegyekkel.
- 1 +
6 290 Ft
Egy rendkívül izgalmas és lendületes bor, a kiváló adottságú, bátaszéki Szenta-hegyről. Illatában és ízvilágában is az erdei gyümölcsök, legfőképp az áfonya a legmeghatározóbb. Telt és gazdag, érett taninokkal és finom fahordós jegyekkel.
- 1 +
9 900 Ft
A Brunello kisöccseként emlegetett, hihetetlenül népszerű toszkán bor. 8 havi tölgyfa hordós és 4 havi palackos érlelés után kerül kereskedelmi forgalomba. A Brunellonál jóval rövidebb hordós érlelési idő a gyümölcsös jegyek dominanciáját eredményezi. Intenzív rubin vörös szín jellemzi, ízében a cseresznye, a szilva és a meggy köszön vissza. Ízében lágy, minerális és lekerekedett tanninok fedezhetők fel.
- 1 +
8 500 Ft
Intenzív rubinvörös szín, az illata intenzív és telt, piros bogyós gyümölcsök és fűszeres árnyalatok jegyében.
Íze lágy, kellemes tanninokkal.
Ételpárosítások: Nagyon sokoldalú bor, amely a legjobban passzol az erős ízű toszkán különlegességekhez, mint például a vadhús és a vörös hús, de finom halételekhez is alkalmas.
- 1 +
8 500 Ft
Intenzív aranysárga szín, feltűnően fényes.
Illata friss, sárga gyümölcshús jegyekkel.
Íze a frissesség jellegzetességeit tükrözi ásványi illattal.
Ételpárosítások: a Sobleblanc kiválóan alkalmas halak, puhatestűek és rákfélék alapú ételek mellé. De könnyű első fogások vagy friss sajtokhoz is tökéletes. Aperitivonak kiváló hőmérsékleten enyhén fűszerezett sajtokkal együtt 10-12 °C.
- 1 +
14 900 Ft
Intenzív királyvörös, enyhén lila szín.
Az illata tartós, gyümölcsös szilva és cseresznye aromáival, fűszeres és virágos árnyalatokkal.
A szájban az íz gazdag és összetett , de mindig kiegyensúlyozott és harmonikus.
Ételpárosítások: bor, amely minden húsételhez, sajthoz és pácolt húshoz illik. Különösen jól illik vadhúsokhoz, például vaddisznóhoz és szarvashoz.
Általában a Syrah ideális sültek és grillezett húsok kísérésére.
- 1 +
7 500 Ft
A Tohu Marlborough Sauvignon Blanc 2022 új-zélandi bor teljes egészében Marlborough lenyűgöző, az Awatere-völgyében található szőlőültetvényekről származik.
- 1 +
3 790 Ft
A bor 25 éves ültetvényről, 900 és 1200 méter közötti tengerszint feletti magasságú területekről származik. Intenzív bíborvörös színű bor rubin színárnyalatokkal. Illatában friss piros és feketebogyós gyümölcsaromák fedezhetők fel virágos jegyekkel, földes ásványokkal, elegáns füst érintéssel. Szájpadláson gazdag fűszerességgel nyit, melyet hosszúés kellemes lecsengés követ. Ideálisan párosítható grillezett vörös húsokkal, pörkölttel, gombaszószos tésztákkal és sajtokkal.
- 1 +
12 900 Ft
Színe intenzív, mély rubin, ibolyás beütéssel. Aromájára jellemző bogyósok, szilva, feketecseresznye, erdei bogyósok, karamell, fahéj, vanília és érintésnyi füst. Szájbetöltő, lendületes korty, tannin és hosszú lecsengés jellemzi.
- 1 +
8 690 Ft
A Trapiche Medalla Malbec 2021 egy kivételes vörösbor, amely Argentína híres Malbec szőlőfajtájából készült. Ez a bor a Trapiche borászat legújabb kiemelkedő borainak egyike, amelyeket az argentin borkészítés ikonikus szereplője hozott létre.
- 1 +
5 900 Ft
Badacsony zászlós szőlőfajtáját különös odafigyeléssel, komoly terméskorlátozással, több szüreti időponttal, gyors feldolgozással kezelik. Hordóban és tartályban spontán erjesztik, majd 8 hónapig érlelik. Neutralitás, ásványosság, vadvirágok és a bazaltkövek frissen felázott illata jellemzi ezt a bort. Balatoni fogassal való találkozása felejthetetlen élményt nyújt, de káposztás ételek, sertéssültek és érlelt sajtok mellé is ideális lehet.
- 1 +
16 500 Ft
A Winelovers 100 borválogatás legjobb bordói házasításaként végzett 2018-ban. A bírálatkor ezt írták róla: illatában karácsonyi fűszerek (kardamom, szegfűszeg), és érett szeder; a kortyban mazsolás csokoládé, míg lecsengésében szivardobozt idéző cédrusos-dohányos asszociációk jellemzik egy nagyon egyedi pézsmás jelleggel kiegészítve. Hatalmas test és óriási hossz, ami a hosszú pinceérlelés lehetőségét jelenti. Boregyéniség.
- 1 +
9 900 Ft
Gyönyörű illat, piros és fekete bogyósokkal, meggyel, és szederrel, hodófűszerekkel. Nagy test, elegáns tanninszerkezet, puha és selymes, az alkohol magasnak tűnik, de szépen besimul. Nagyon jó arányok, sok gyümölcs, menta, eukaliptusz.
- 1 +
8 290 Ft
Alkohol tartalom: 13%
Száraz minőségi fehérbor, Elzász, Franciaország
- 1 +
7 490 Ft
A Single Block sorozat borainak elkészítésekor a gyümölcsösség és a terroir együttes megjelenítése, harmóniája a cél. A borászat és a part között megbúvó, organikus tömbös szőlőültetvények kifejező Sauvignon Blanc-t hoznak létre guava, rózsaszín grapefruit, zöld fűszernövények és passiógyümölcs mámorító jegyeivel. Ízében az ásványi anyagokat megmozgató maracuja és ananász.
- 1 +
8 900 Ft
" Élénk és csábító, fiatalos és érett gyümölcsös csokor erdei málna és zúzott fekete cseresznye aromáival. Egy egész bogyós szénsavas jegy szuperfriss bogyós aromákat sugall, rágógumi árnyalattal. Ízben - egyformán csábító a vörös ízekkel bogyós gyümölcsök és szilva, sötétvörös almahéj és enyhén zamatos ásványi réteg Finom, könnyű tanninok közepes+ savtartalommal Fiatalos üdítő példa az első gyümölcsök elvesztésével, majd a sötét fűszeres tölgy ízeivel, lágy pirítós széllel és sós suttogással a végén . Kiegyensúlyozott és jól elkészített. Élvezésre készen áll a mai naptól és 2025+-ig." Cameron Douglas
- 1 +
10 900 Ft
Virágos jegyek és elegancia jellemzik, francia tölgyfahordóból adódó enyhe fűszerességgel. Illatában és ízében egyaránt érett piros bogyós gyümölcsök és virág jelenik meg.
- 1 +