A Magenta Delinél prémium termékek széles választékát találod meg, amelyek hosszas tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk a minőségről. Minőségi olasz és magyar tészták, BIO, gluténmentes és kézműves változatban.
A Savini Tartufi Pici al Tartufo egy igazi ínyencség, amely a híres toszkán tartufoval (szarvasgomba) ízesített friss tészta. Ez a különleges termék egyesíti a tradicionális olasz tészta készítés mesteri tudását és a minőségi tartufo gazdag ízvilágát, így garantálva az ízletes és exkluzív ételélményt.
Hagyományos, kézműves módon készült, vargányás strangozzi tészta.
A különleges ízek iránti szenvedélyből és szerelemből született ez a kézi bronz szerszámmal, lassú szárítási eljárással készült durum kézműves tészta. Autentikus ízvilága Itáliai éttermi élményt ígér.
Olaszország és a citrom kéz a kézben járnak. Miért ne készülne vele tészta is? Próbálja ki jól bevált tésztaszószaival, amelyhez plusz frissességet ad a citromos aroma.
A Tagliatelle all'uovo talán a legismertebb olasz tészta és az egyik legnépszerűbb. A kiváló minőségű lisztek felhasználása és a magas tojástartalom teszi tojásos tésztánkat egyedi termékké, finom ízzel és kiváló főzéssel.
Ezeket a tagliolinit kézzel készítik, kizárólag durumbúzalisztből, a normálnál több fehérjéből és vízzel. Kevés egyszerű összetevő egy kiváló minőségű termékhez.
Durumbúza tészta friss tojással, rövid főzési idővel, íze olyan, mint a házi tésztának. A filotea tojásos tészta egy régi, Marche régióból származó recept alapján készül.
A legjobb alapanyagokból készült kézműves termék, amely a hagyományosan a nagymamák által készített tésztákra emlékeztet.
A Lonigro - Durum Pici tészta egy kiváló minőségű, olasz eredetű tészta, amely kiválóan alkalmas különféle tésztaételek készítéséhez. A Pici tészta hosszú, vékony és durva felületéről ismert, amely lehetővé teszi, hogy a szószok és a töltelékek jól tapadjanak hozzá.
Gyermeked imádni fogja elnevezni az összes állatot az ételben.
A legjobb minőségű, Olaszországban termesztett és betakarított bio durumbúza búzadarából készült, tápláló bio spenóttal és paradicsommal.
- hozzáadott só vagy cukor nélkül
- adalékanyag vagy színezőanyag nélkül
- tartósítószer-mentes
- vegán
- dió és mag mentes
- GMO mentes
- 6-7 perc alatt kész
- 300g
- 100%-ban újrahasznosítható csomagolás
- Olaszországban készült
Tojásos, száraz tészta
A fettuccine egy igazi klasszikus. Tésztaételekhez használják világszerte. Alkalmazási területei sokfélék; tökéletesen passzolnak a különböző mártásokhoz, mint például a carbonara vagy a húsos ragu.
Tojásos, száraz tészta
A tagliatelle hosszú, lapos szalag formájúra vágott tészta, hasonlít a fettuccinéhoz és általában 6,5–10 mm széles. A tagliatellét számos szósszal lehet tálalni, bár a klasszikus a Bolognese szósz.
Tojásos, száraz tészta
A pappardelle egy hosszú, kb.: 13 mm szélességű, tojásból, lisztből, sóból és egy kevés olajból készült tészta, melyet "fészek" formába göngyölítenek. Napjainkban friss és száraztészta formájában egyaránt kapható.
A gluténmentes tészta minden receptben felcserélhető. Ha a búzatésztát gluténmentes tésztára cseréli, a legnagyobb különbség az állagbeli különbség. Főleg a gluténmentes tésztáknál változnak a főzési idők, ezért fontos, hogy ne főzzük túl.
A PASTIFICIO PALANDRI-val több mint 120 éves hagyományokkal rendelkező tésztát hozunk Önnek. A történelem 1900-ig nyúlik vissza. A PASTIFICIO PALANDRI a tésztamesterek öt generációját jelenti, akik a legjobb minőségű tészta készítésének művészetét adják tovább. A tésztagyártás során hagyományos eljárásokat alkalmaznak, a tésztát körülbelül 50 fokos hőmérsékleten szárítják, a szárítási folyamat tésztafajtától függően akár 25 órát is igénybe vesz.
A hagyományos friss, mindig kemény és rugalmas tészta, ideális kidolgozott receptekhez és hagyományos szószokhoz. Előre főzött formában kapható, a legegyszerűbb és leggyorsabb ételekhez.
Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
A csicseri borsó alapú száraztészta család a Hunorganic Kft innovatív fejlesztése, magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás, magnézium, vas, cink forrás. Tarhonyás hús készítéséhez ajánljuk.
A csicseriborsó alapú száraztészta magas fehérje és rost tartalmú, nem tartalmaz rizst és kukoricát sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Nem könnyű zöldnek lenni, vagy rávenni a gyerekeket, hogy egyék a zöld zöldségeket, különösen a brokkolit és a spenótot. Ezzel az ízletes tésztarecepttel belophatod a zöldet az étrendjükbe.
A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért ez a tészta bronzra vágott, hagyományos eljárással készült, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban megfogja a szószokat, fűszereket. A tésztát lassan szárítják, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzék kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
A Bronze Cut Penne Zite Rigate egy klasszikus olasz tészta, amelyet mindenki szeret! A cső alakú tészta gazdag szószokkal és fűszerekkel tölti meg a csövet, a bordázott oldala pedig további ízeket ragad meg.
A Penne Zite Rigate Bronze Cut tészta leginkább sütőben készült ételekhez, valamint száraztésztaételekhez, például tésztasalátákhoz való.
A spagetti paradicsomos, zöldséges és fűszernövény alapú szószokhoz illik a legjobban. Organikus durumbúzából, hagyományos bronzöntéssel készült, ez a tészta durva textúrájú felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a főzés után jobban megragadja és megtartsa a szószokat.
Tojásos, száraz tészta.
Rövid, szabálytalan vágású tésztaforma, melyet tradicionálisan hüvelyesekkel párosítanak, de kiváló levesbetétnek, vagy húsos és gombás mártásokhoz.
Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
A csicseri borsó alapú száraztészta magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Hagyományos Riscossa száraztészta, amelyet durumbúza őrlésével nyernek, és hagyományos eljárással dolgoznak fel 1902 óta. Számos méretben kapható, és ideális ízletes főételek, tésztafélék és levesek elkészítéséhez.