A Magenta Delinél prémium termékek széles választékát találod meg, amelyek hosszas tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk a minőségről. Minőségi olasz és magyar tészták, BIO, gluténmentes és kézműves változatban.
Hagyományos, kézműves módon készült, vargányás strangozzi tészta.
A különleges ízek iránti szenvedélyből és szerelemből született ez a kézi bronz szerszámmal, lassú szárítási eljárással készült durum kézműves tészta. Autentikus ízvilága Itáliai éttermi élményt ígér.
Olaszország és a citrom kéz a kézben járnak. Miért ne készülne vele tészta is? Próbálja ki jól bevált tésztaszószaival, amelyhez plusz frissességet ad a citromos aroma.
A Tagliatelle all'uovo talán a legismertebb olasz tészta és az egyik legnépszerűbb. A kiváló minőségű lisztek felhasználása és a magas tojástartalom teszi tojásos tésztánkat egyedi termékké, finom ízzel és kiváló főzéssel.
Ezeket a tagliolinit kézzel készítik, kizárólag durumbúzalisztből, a normálnál több fehérjéből és vízzel. Kevés egyszerű összetevő egy kiváló minőségű termékhez.
Eredeti farfalle kizárólag a legjobb durumbúzalisztből, természetes és minőségi alapanyagokból (spenót, cékla, tintahal tinta, kurkuma) és rengeteg fantáziával készül.
A legjobb durumbúzalisztből és természetes és kiváló minőségű alapanyagokból (spenót, paradicsom, cékla és kurkuma) készült tészta. A szép és eredeti forma, a cukorka formájú, örömet okoz a szemnek és a szájpadlásnak is.
Tojásos, száraz tészta
A fettuccine egy igazi klasszikus. Tésztaételekhez használják világszerte. Alkalmazási területei sokfélék; tökéletesen passzolnak a különböző mártásokhoz, mint például a carbonara vagy a húsos ragu.
Tojásos, száraz tészta.
Rövid, szabálytalan vágású tésztaforma, melyet tradicionálisan hüvelyesekkel párosítanak, de kiváló levesbetétnek, vagy húsos és gombás mártásokhoz.
Tojásos, száraz tészta
A tagliatelle hosszú, lapos szalag formájúra vágott tészta, hasonlít a fettuccinéhoz és általában 6,5–10 mm széles. A tagliatellét számos szósszal lehet tálalni, bár a klasszikus a Bolognese szósz.
Tojásos, száraz tészta
A pappardelle egy hosszú, kb.: 13 mm szélességű, tojásból, lisztből, sóból és egy kevés olajból készült tészta, melyet "fészek" formába göngyölítenek. Napjainkban friss és száraztészta formájában egyaránt kapható.
A PASTIFICIO PALANDRI-val több mint 120 éves hagyományokkal rendelkező tésztát hozunk Önnek. A történelem 1900-ig nyúlik vissza. A PASTIFICIO PALANDRI a tésztamesterek öt generációját jelenti, akik a legjobb minőségű tészta készítésének művészetét adják tovább. A tésztagyártás során hagyományos eljárásokat alkalmaznak, a tésztát körülbelül 50 fokos hőmérsékleten szárítják, a szárítási folyamat tésztafajtától függően akár 25 órát is igénybe vesz.
Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
A csicseri borsó alapú száraztészta család a Hunorganic Kft innovatív fejlesztése, magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás, magnézium, vas, cink forrás. Tarhonyás hús készítéséhez ajánljuk.
A csicseriborsó alapú száraztészta magas fehérje és rost tartalmú, nem tartalmaz rizst és kukoricát sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.
Fehérjeforrás, élelmi rostban gazdag, magnézium, vas, cink forrás.
A csicseri borsó alapú száraztészta magas rost és fehérje tartalmú, nem tartalmaz kukoricát és rizst sem ellentétben a piacon kapható legtöbb gluténmentes tésztával.
Pár perc alatt bármilyen tésztaétel elkészíthető vele.