Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Tortiglioni, Dolce&Gabbana csomagolásban.
Gragnano IGP(Földrajzi oltalom alatt álló) tészta, 100% olasz búzából
A tortiglioni az egyik legnépszerűbb tésztaforma hipnotikus csavarszerű formájának köszönhetően, amely tökéletesen tartja a szószokat és fokozza ízüket. Egyszerű és ízletes olasz receptekkel, például könnyű paradicsomszószokkal, tejtermékes vagy olajos szószokkal kombinálva működnek a legjobban.
Tésztáik OFJ tanúsítvánnyal rendelkező, alacsony hőmérsékleten lassan szárított, bronzformájú Gragnano tészta, 100% olasz durumbúza búzadarából és helyi forrásvízből készül. Minimum 14% fehérjét tartalmaz, főzéshez kemény és jól emészthető