A Metodo Massi No. 2.0 Spaghetti egyedülálló a világon: különleges hengerlési technológiával készül, amely kiküszöböli a hagyományos tésztakészítés során alkalmazott nyomást és hőterhelést. Ez a módszer megőrzi a tészta eredeti tápértékét és ízét, így egy porózus, homogén és illatos terméket eredményez. A 100%-ban olasz durumbúzából készült, magas fehérjetartalmú spagetti 6-7 perc alatt tökéletesen al dente állagúra fő.
A Metodo Massi No. 2.0 Spaghetti egy valódi mestermű az olasz tésztakészítés világában. Ez az exkluzív spagetti az egyetlen a világon, amelyet hengerlési technikával állítanak elő, teljesen mellőzve a hagyományos formázási eljárások során alkalmazott sajtolóformákat (matricákat). Ennek eredményeként a tészta nem esik hő- és nyomásterhelés alá, így természetes tápanyagtartalma és érzékszervi tulajdonságai tökéletesen megmaradnak.
A Metodo Massi által alkalmazott különleges eljárás egy "élő" tésztát eredményez: porózus és homogén szerkezettel, intenzív illattal, kívül rugalmas, belül roppanós állaggal. A 100%-ban olasz durumbúzából készült spagetti magas fehérjetartalommal rendelkezik, ami hozzájárul a tökéletes textúrához és főzésállósághoz. A 240 mm hosszúságú tészta mindössze 6-7 perc alatt eléri az ideális al dente állagot, így gyors és ínycsiklandó fogások készíthetők belőle.
Legyen szó klasszikus aglio e olio, carbonara vagy bármilyen gazdag, sűrű szószról, a Metodo Massi No. 2.0 Spaghetti kiválóan felszívja az ízeket, és minden egyes falattal az autentikus olasz gasztronómia élményét nyújtja.
Márkainformáció:
A Metodo Massi a tésztakészítés új dimenzióját nyitja meg, ahol a minőség és a hagyományos olasz mesterségbeli tudás kompromisszumok nélkül találkozik. A márka célja, hogy innovatív technológiával megőrizze az alapanyagok eredeti tisztaságát és ízét. A Metodo Massi tészták egyedülálló feldolgozási módszere garantálja a prémium minőséget, az exkluzív ízvilágot és a kiváló főzési teljesítményt, amely minden tésztakedvelőt lenyűgöz.