MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Termék kategóriák

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Márka
Szín
Jelleg
Származási ország
Mentes
Különleges
Csokoládé típusa
Sör típusa
Tea típusa
Ital típusa
Termékfajta

Nemzetközi termék

Összesen: 501
Kizárólag csak Nálunk!
2 990 Ft
Kézzel készített Toscanotti keksz Latte Nero ízesítéssel, 45%-os csokoládéval Toszkánából.
Daniele Slitti cukrászsütemény iránti nagy szenvedélyéből született az „I Toscanotti”, a csokoládéhoz, a kávéhoz és a területhez kötődő kekszek sora.
- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
3 190 Ft
Kézzel készített Toscanotti Vin Santo DOP keksz Toszkánából.
Az ízletes, puha toszkán kézzel készített Vin Santo DOP kekszek többszörösen díjnyertesek. Tiszta kiválóság.- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
2 990 Ft
Kézzel készített Toscanotti Arabica Caffe keksz Toszkánából.
Daniele Slitti cukrászsütemény iránti nagy szenvedélyéből született az „I Toscanotti”, a csokoládéhoz, a kávéhoz és a területhez kötődő kekszek sora.
- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
5 990 Ft
Piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtájú kakaóból és mogyoróból készült lágy kenhető krém. Alkalmas pitékhez, omlós kekszhez vagy fagylalt köretének.
A Slitti Nocciolata egy kézműves kenhető készítmény, amely 38%-os piemonti mogyoróból, kakaóból és pörkölt piemonti mogyoróból készül. Nagyon krémes és bársonyos, ez a krém a pirított mogyoró erőteljes ízét adja át a szájban.

- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
5 990 Ft
A legtöbb díjat beseperte, összesen 25 db díjazásban részesült. Mogyoróban gazdag tejcsokoládé krém, a piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtából. Ahogy a név is sugallja, ízekben gazdag, a Trilobata mogyoró és a válogatott Slitti típusú csokoládé nagyon aromás, sűrű állagúvá teszi.
A Slitti Riccosa egy kézműves kenhető készítmény, amely 51%-os piemonti mogyoróból, tejcsokoládéból és étcsokoládé készül. Ideális kanállal kóstolni vagy omlós sütemények készítéséhez.
- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
5 990 Ft
Ez az isteni krém az egyik legtöbb díjat zsebelt be az évek során, összesen 21 darabot. Mogyoróban gazdag étcsokoládé krém, a piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtából. A krém felerősíti a mogyoró édes ízét és a Slitti válogatott étcsokoládé intenzív jegyeit.
A Slitti Gianera egy kézműves kenhető készítmény, amely 57%-os piemonti mogyoróból és étcsokoládéból készül. Ideális kanállal kóstolni kalácsra kenve vagy édes ételek töltésére.
- 1 +
22 990 Ft
Alkoholtartalma: 12%
A Duval Leroy azon kevés Champagne-beli presztizs pezsgőházak közé tartozik, amelyek családi tulajdonban vannak. Brut pezsgőjük telt, citrusos aromájú, krémes állagú különlegesség. Szép arany színével, apró, gyöngyöző buborékjaival igazán remek. Illatában citrusok, diós, pirítós jegyek, kóstolva zöldalmás jegyek is érezhetők, szép savak, kellemes harmónia jellemzi.
- 1 +
17 990 Ft
Alkoholtartalma: 12,5%
Egy világos színű rosé enyhe rézreflexekkel. Finom, kerek buborékok, melyek hosszan és lágyan gurulnak le a kóstolójának torkán. A Chardonnay aromái rafináltan keverednek a Pinot Noir lendületességével, a Pinot Meunier pedig megadja a megfelelő gyümölcsösséget. Illatában és ízében is a málna dominál.
- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
5 990 Ft
A piemonti „Tonda Gentile Trilobata” fajtájú kakaóból és mogyoróból készült lágy kenhető krém. Ízében nagyon finom és krémes, ahol tökéletes ízegyensúly érezhető a kakaó intenzív aromája és a Trilobata Gentile Mogyoró édes íze között.
A Slitti Slittosa egy kézműves kenhető krém, amelyet 37%-ban piemonti "Trilobata Gentile" mogyoróból és kakaóból készítenek. Kenyérre, édes krutonra kenhető, piskótatöltelék készítésére is kiváló.
- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
2 990 Ft
Kézzel készített Toscanotti Vaniglia Bourbon keksz Toszkánából.
Daniele Slitti cukrászsütemény iránti nagy szenvedélyéből született az „I Toscanotti”, a csokoládéhoz, a kávéhoz és a területhez kötődő kekszek sora.- 1 +
Kizárólag csak Nálunk!
3 190 Ft
Kézzel készített Toscanotti Castagnaccio keksz Toszkánából.
Daniele Slitti cukrászsütemény iránti nagy szenvedélyéből született az „I Toscanotti”, a csokoládéhoz, a kávéhoz és a területhez kötődő kekszek s
- 1 +
26 900 Ft
Halvány rózsaszín mellett narancsos árnyalatok, illatban vad eper, gránátalma, szárított virág és vérnarancs. A lédús és energikus kortyban finom kövesség, enyhe fanyarság. 7 év seprőn érlelés mélyen, az Épernay alatt húzódó pinceágakban. Degorzsálás 2020-ban, majd további fél év érlelés.
44% pinot noir (amiből 14% vörösbor), 35% chardonnay és 21% meunier
Dosage: 5 g/l

- 1 +
16 900 Ft
Alkoholtartalma: 44%
Az egyik legnépszerűbb gin márka a világon, sajátos uborka és rózsa botanikai anyagokkal, az Amazon flórájával.
- 1 +
1 190 Ft
Blanche de Namur egy sört árpa malátából, komlóból, búza, a koriander és narancshéj, sima és finom tökéletes oltja a szomjúságot.
Alkoholtartalma: 4,5%
- 1 +
14 900 Ft
Alkoholtartalom: 46% Harahorn Norwegian Gin
Kis szériás kiadás, mindössze 400 liter készült belőle egyszerre.
- 1 +
16 900 Ft
Alkoholtartalom: 42,7% Gin Mare Mediterranean Gin
Az IWSR (International Wine and SpiritResearch) tanulmánya szerint a GIN MARE 2016-ban a harmadik legnépszerűbb ginné lépett elő a világpiacon.
- 1 +
12 900 Ft
Alkoholtartalom: 42,5% Opihr Oriental Spiced Gin
A 2015-ös Gin Masters versenyen aranyérmet nyert a szuper-prémium kategóriában.
- 1 +
17 500 Ft
Alkoholtartalom: 47% The Stin Dry Gin
A nevét jogosan viseli, valóban egy klasszikus alapginről van szó, amelyből az osztrák lepárló többi kiadása is születik.
- 1 +
16 500 Ft
Alkoholtartalom: 46% No.3 London Dry Gin
A világ legjobb ginje - 5 alkalommal! Az egyetlen gin amely elnyerte a tripla koronát - mindhárom nagy megmérettetésen aranyérmes lett 2020-ban.
- 1 +
22 900 Ft
Alkoholtartalom: 45% Isle of Harris Gin
A gin többek között a Scottish Gin Award megmérettetésen 2017-ben aranyérmet kapott, ugyanitt a főzde 2018-ban az év skót lepárlója lett. Komoly elismerések egy ilyen fiatal műhelynek!
- 1 +
21 500 Ft

Alkoholtartalom: 40% Alkkemist Gin
- 1 +
12 500 Ft
Alkoholtartalom: 40% Kraken Black Spiced Rum
- 1 +
23 900 Ft
Alkoholtartalom: 40% Don Papa Rum
A Kanlaon-hegy lábánál történő intenzív érés során évről évre kb. 8%-nyi párolog, ez tehát az Angyalok jussa. 7 év érés után palackozás előtt lehűtik és szénrétegen átszűrik annak érdekében, hogy minél simább legyen.
- 1 +
4 290 Ft
Házi készítésű ízletes mogyorókém az Etna lejtőitől egészen a konyhájáig. Claudio Luca munkájának és szenvedélyének köszönhető, aki szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbál ki és ezáltal ínycsiklandó különlegességeket hoz létre.

- 1 +
3 390 Ft
Házi készítésű ízletes csokoládékrém az Etna lejtőitől egészen a konyhájáig. Claudio Luca munkájának és szenvedélyének köszönhető, aki szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbál ki és ezáltal ínycsiklandó különlegességeket hoz létre.

- 1 +
1 990 Ft
A legfinomabb, érett olasz paradicsomokból készült klasszikus ketchup. Igazán sokoldalú szósz - túlzás nélkül állíthatjuk, hogy majdnem minden ételhez bátran kipróbálható!
- 1 +
1 790 Ft
Nyírfa cukor xylit
Pödör Nyírfacukor - Xylit Nyírfacukrunk – melyet xilit néven is ismernek – kizárólag európai termelésből, főként Finnországból származik. A gyártás alapvető nyersanyaga a fenntartható erdőgazdálkodásból származó nyír és bükk keményfa.

- 1 +
1 650 Ft
A tea fontos összetevője a koffein, mely serkentő hatással van az emberi szervezetre. Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.

- 1 +
3 990 Ft
Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
5 290 Ft
English Tea Szálas zöld biotea gránátalmás. Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.

- 1 +
6 690 Ft
Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
2 990 Ft
A hegyi tea egy koffeinmentes herbál tea, amelyet az Olümposz magaslatain termő sideritis fajból, közismert nevén sármányvirágból készítenek. Az ókor óta ismert erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő, regeneráló hatása. Műanyagmentes, lebomló, otthon is komposztálható filterekben.
- 1 +
3 290 Ft
Kellemesen üde aromájú méregtelenítő teakeverék a citromverbéna, a borsmenta, a citromfű és az édes szentjánoskenyér természetes erejével. Műanyagmentes, lebomló, otthon is komposztálható filterekben.
- 1 +
650 Ft
Mentes ásványvíz, egyedülálló íze miatt a legfinomabb ételek fontos kísérője. Alpesi tisztaság, tökéletesen kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom jellemzi.

- 1 +
300 éves recept
16 900 Ft
A Bumbu rum 2020-tól megváltozott, 40%-os alkoholtartalommal, Bumbu Original néven érhető el.
17. századi tengerészek eredeti receptje alapján készül.

- 1 +
14 900 Ft
Prémium kategóriájú szőlő párlat. Glera szőlőfajta törkölyéből Prosecco vidékéről, a Cartizze dűlőből.
- 1 +
1 290 Ft
Finomítatlan, világos muscovado nádcukor. Színe a mézé, íze pedig a krémes karamelláé! A finomított fehércukor nyomába sem érhet gazdag és mély ízének! Utánozhatatlan gyümölcslekvárokhoz, de ajánljuk sütemények, pralinék, édes öntetek elkészítéséhez is.
- 1 +
1 190 Ft
Finomítatlan, gazdag nádcukor. Különlegesen gazdag aroma és ropogós struktúra jellemzi ezt a kávéhoz és süteményekhez ajánlott, finomítatlan cukorfajtát.
- 1 +
390 Ft
Szénsavmentes ásványvíz PET palackban. Ez a rendkívül tiszta, jól felismerhető víz a Franciaország déli részén, egy nemzeti park közepén található vulkán, a Puy de Dome mellől származik.
- 1 +
1 490 Ft
A savanykás, illatos, fűszeres ízű chutney jól illik a Roquefort vagy a Stilton típusú sajtokhoz - lágyítja erőteljes sós ízüket. Ez a chutney igazán illatos és aromás a rozmaringnak és a kakukkfűnek köszönhetően, a birs savanykás íze pedig egyenesen pikáns! Próbálja ki sült vagy főtt húsokkal is!
- 1 +
kedvencünk
1 690 Ft
Ez a karamell malátával, valamint a Galaxy és a Citra komlóval főzött arany sör garantáltan finomabb, mint amiket eddig kóstoltál. Világos színű és testű, enyhe karamellaszerű édességgel és gyümölcsös aromával, lágy, ropogós állaga és finom szénsavtartalma tette ezt különösen üdévé.


- 1 +
1 690 Ft
A Hanalei Island IPA egy könnyen iható sör, amely egyesíti az IPA komlós aromáját egy trópusi hawaii csavarral. Passionfruit, narancs és guava egyensúlyban tartja a komlót, hogy rézszerű, session-stílusú sört adjon, amely tükrözi a szigetek ízeit és szellemiségét.

- 1 +
1 890 Ft
Kenhető tejes krém kókuszreszelékkel
Kiváló minőségű összetevőkkel készült tejes krém kókuszreszelékkel, amely fokozza az ízélményt. Kóstold meg most a limitált kiadású Bounty tejes krémet.

Lejárati idő: 2023.11.22.
- 1 +
1 890 Ft
M&M’s csokis, mogyorós krém ropogós, színes puffasztott rizzsel
Kiváló minőségű összetevőkkel készült csokis, mogyorós krém, amely fokozza az ízélményt. Kóstold meg most a limitált kiadású M&M's krémet.- 1 +
1 890 Ft
Mars csokoládékrém
Kiváló minőségű összetevőkkel készült csokis krém, amely fokozza az ízélményt. Kóstold meg most a limitált kiadású Mars csokikrémet.


- 1 +
1 890 Ft
MilkyWay csokis, tejes krém
Kiváló minőségű összetevőkkel készült csokis, tejes krém, amely fokozza az ízélményt. Kóstold meg most a limitált kiadású MilkyWay krémet.
- 1 +
1 890 Ft
Twix csokoládés, karamellás krém keksz darabokkal
Kiváló minőségű összetevőkkel készült csokoládés, karamellás krém keksz darabokkal, amely fokozza az ízélményt. Kóstold meg most a limitált kiadású Twix krémet.
- 1 +
1 690 Ft
Omlós keksz tejcsokoládé és kókusz darabokkal
Finomított, kiváló minőségű összetevőkkel készült keksz, amely fokozza az ízélményt.
Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab finom és különleges keksz mosolyt varázsolhat az arcodra. Kóstold meg az igazi Bounty kekszet most limitált kiadásban.


- 1 +
1 690 Ft
Ropogós keksz M&M’s cukorkákkal
Finomított, kiváló minőségű összetevőkkel készült keksz, amely fokozza az ízélményt.
Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab finom és különleges keksz mosolyt varázsolhat az arcodra. Kóstold meg az igazi M&M's kekszet most limitált kiadásban.

Lejárati idő: 2023.11.17.
- 1 +
1 690 Ft
Omlós keksz
Finomított, kiváló minőségű összetevőkkel készült keksz, amely fokozza az ízélményt.
Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab finom és különleges keksz mosolyt varázsolhat az arcodra. Kóstold meg az igazi Twix kekszet most limitált kiadásban.

- 1 +
1 690 Ft
Omlós csokis keksz karamell és csokoládé darabokkal
Finomított, kiváló minőségű összetevőkkel készült keksz, amely fokozza az ízélményt.
Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab finom és különleges keksz mosolyt varázsolhat az arcodra. Kóstold meg az igazi Mars kekszet most limitált kiadásban.

- 1 +
1 690 Ft
Omlós keksz
Finomított, kiváló minőségű összetevőkkel készült keksz, amely fokozza az ízélményt.
Nagyon jól tudjuk, hogy egy darab finom és különleges keksz mosolyt varázsolhat az arcodra. Kóstold meg az igazi MilkyWay kekszet most limitált kiadásban.

- 1 +
990 Ft
Csendes óceáni szigetek felett az egyenlítő szelei tisztítják a felhőket és a trópusi eső az esőerdőkön majd a vulkáni kőzeten keresztül szivárog a földbe.
- 1 +
750 Ft
N.a! nature addicts gyümölcsrudacskák málna-alma 35g. 100%-ban gyümölcsből, almával és málnával.
Sűrített gyümölcspüréből és sűrített gyümölcsléből. Hozzáadott cukor, tartósítószer és színezék nélkül.

- 1 +
850 Ft
N.a! nature addicts gyümölcsrudacskák eper-alma
N.A! Gyümölcsrudacskák sűrített gyümölcspüréből és sűrített gyümölcsléből, 100%-ban gyümölcsből, hozzáadott cukor, tartósítószer és színezék nélkül.
100 g termék 686 g alma és 44 g eper felhasználásával készült. Jó választás munkahelyre, iskolába, sportoláshoz.
- 1 +
16 500 Ft
Prémium kategóriájú érlelt törköly párlat. Glera szőlőfajta törkölyéből Prosecco vidékéről, a Cartizze dűlőből. A grappa nevében a Barricata szó, a fahordós érlelésre utal, 24 hónapot érlelték hordóban.
- 1 +
1 850 Ft
Ez a szénsavmentes norvég ásványvíz mind beltartalmát, mind pedig kinézetét tekintve a prémium ásványvizek kategóriájába tartozik.

- 1 +
1 850 Ft
Ez a szénsavmentes norvég ásványvíz mind beltartalmát, mind pedig kinézetét tekintve a prémium ásványvizek kategóriájába tartozik.
- 1 +
1 390 Ft
Hántolt durumbúzából készült étel.
A kuszkusz hántolt őröletlen, vagy durvára őrölt durumbúzából készült, berber eredetű étel. Főleg az arab gasztronómiában használják köretként, habár mára világszerte népszerűvé vált.

- 1 +
1 090 Ft
Olasz kukorica dara. Kézműves termék.
Felhasználása: köretnek, kásának, főételnek vagy desszertnek is. Fontos élelmiszeripari-, sör- és szeszgyártási alapanyag
- 1 +
20 500 Ft
Citrusos ízvilágú, kiváló minőségű gin. Jól párosítható mediterrán ételekkel. A belőle készülő gin&tonic díszítéséhez rozmaringot ajánlunk.
- 1 +
1 590 Ft
Semleges ízű, kávéhoz és teához tökéletes választás. Hosszantartó hab, krémes textúra jellemzi. A tehén tejjel megegyező a kalcium tartalma (120mg) Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal, alacsony cukortartalommal.
- 1 +
1 590 Ft
Gazdag, robosztus ízvilág, kevésbé édes, hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg). Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal, alacsonyabb
cukortartalommal (
- 1 +
1 590 Ft
35%-kal kevesebb cukrot tartalmaz, mint a zab alapú növényi italok. Gazdag ízvilág, hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg). Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal. Magasabb a protein tartalma, mint a zab-, mandula-, rizs és kókuszitalban.- 1 +
1 590 Ft
Mindössze 3% cukortartalom, gazdag ízvilág, hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg). Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal. Magasabb a protein tartalma, mint a zab-, mandula-, rizs és kókuszitalban. Tökéletes zabkásához, shakekhez, smoothie-hoz.
- 1 +
1 590 Ft
Gazdag ízvilág, könnyed, cukormentes. Hagyományos tejjel megegyező kalcium tartalom (120mg). Hozzáadott D2, B2 & B12 vitaminokkal. Magasabb a protein tartalma, mint a zab-, mandula-, rizs és kókusz italban.
- 1 +
1 490 Ft
Ez a Barista típusú növényi ital zabból készül. Tökéletesen habosítható. 100 % vegán termék.
Csak melegítsd ezt a Barista zabitalt egy edényben, közben kevergesd, amíg szépen fel nem fut, majd öntsd hozzá a kávédhoz. Önmagában vagy akár a reggeli müzliddel is fogyasztható.
- 1 +
16 990 Ft
Egyedi ízvilágú, selymes és kiegyensúlyozott prémium gin. Elegáns, letisztult ízvilága különleges alkalmakra ideális választás. önmagában és koktél alapanyagként is erősen ajánlott. Illat: Vanília, kardamom, gyömbér, fahéj. Íz: Boróka és erőteljes citrusos jegyek mellett hangsúlyos vaníliás íz.
- 1 +
3 990 Ft
12 db selyempiramis teafilter-bio teaválogatás. Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
- 50% kedvezmény
6 990 Ft 3 495 Ft
Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
1 590 Ft
Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
1 590 Ft
Csakis 100%-ban természetes összetevőket használnak. A teafogyasztás hagyományának tisztelegve Angliától Sri Lankáig és még azon is túl, felséges és időnként talán meglepő ízhatású keverékeket hoznak létre. Így mindenkinek lehetősége nyílik a hagyományos kedvencek élvezete mellett új, izgalmas ízek felfedezésére, amelyek az „Ajándék”, a „Wellness”, és a „Szuper” választékainkban lelhetők fel.
- 1 +
1 290 Ft
A rágógumi 14 csomagolt rudacskát tartalmaz, és több különböző ízben kapható. Friss leheletet biztosít minden étkezés után.
- 1 +
1 290 Ft
Trópusi rágógumi, amely ízletes módja a lehelet felfrissítésének és a fogak védelmének. A rágógumi 14 csomagolt rudacskát tartalmaz, és több különböző ízben kapható. Friss leheletet biztosít minden étkezés után.
- 1 +
1 290 Ft
A rágógumi 14 csomagolt rudacskát tartalmaz, és több különböző ízben kapható. Friss leheletet biztosít minden étkezés után.
- 1 +
- 10% kedvezmény
1 890 Ft 1 701 Ft
Egyedülállóan elkészített aranyszínű fehér csokoládé 100%-ban fenntartható kakaóból, sima, selymes textúrával és finom karamell ízzel. Klasszikus, friss tejjel készült, finom édesség.

Lejárati dátum: 2024.08.08.
- 1 +
1 690 Ft
Klasszikus, friss tejjel készült, finom édesség mogyoró darabokkal. 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaóból készülnek ezek a minőségi csokoládék.

- 1 +
990 Ft
Finom tejital csokoládéval és karamellel, a Twix csokoládé szelet alapján. Kiváló minőségű összetevőkkel készült csokis ital, mely a Twix rajongóinak tökéletesen krémes és ízletes élményt ad.

Lejárati idő: 2023.11.03.
- 1 +
1 090 Ft
Élvezd kedvenc csokoládészeleted ízét egy finom Mars tejitalban. A krémes karamell és a selymes Mars csokoládé a tej végső ízkombinációjával készült. Vegetáriánusok számára is alkalmas. Hozzáadott cukor nélkül.

- 1 +
1 090 Ft
Élvezd kedvenc csokoládészeleted ízét egy finom M&M's tejitalban. Vegetáriánusok számára is alkalmas. Hozzáadott cukor nélkül.- 1 +
1 090 Ft
A Snickers Chocolate Drink íze olyan, mint a Snickers szeleté, és egy praktikus, sportkupakkal ellátott üvegben kapható. Hozzáadott cukor nélkül.

- 1 +
2 990 Ft
A teatasakok és csomagolásuk műanyagmentesek és komposztálhatók. Bio Fairtrade angol reggeli teafilterek. Ez egy teljes erősségű fekete tea, amely jól illik tejjel vagy tejszínnel. Indiából és Afrikából származó levelek robusztus keveréke, amelyek mindegyike gazdag zamatos teáiról híresek.
- 1 +
1 090 Ft
Ha még nem próbáltad ezt a csokit, akkor muszáj. Isteni finom tejcsokoládé jellegzetes narancs ízzel, valódi narancs olajjal készítve.
- 1 +
2 190 Ft
Narancs formájú, gerezdekre széteső tejcsokoládé természetes narancsolajjal ízesítve.

Lejárati dátum: 2024.07.28.
- 1 +
- 30% kedvezmény
2 190 Ft 1 533 Ft
Narancs formájú, gerezdekre széteső étcsokoládé természetes narancsolajjal ízesítve.

Lejárati dátum:2024.07.28.
- 1 +
16 900 Ft
Kézműves gin finom fűszerekkel, rendkívüli aromákkal egyenesen Dél-Afrikából!
Alkoholtartalom: 43 %
- 1 +
8 990 Ft
15 db-os válogatás. Brandy ízesítésű trüffellel töltött füge étcsokoládéban, sós vajkaramellás trüffellel töltött füge tejcsokoládéban, és epres trüffelkrémmel töltött füge fehér csokoládéban.
A La Higuera spanyol manufaktúra fügebonbonjainak első három változata egy díszdobozban, tökéletes ajándék!
- 1 +
26 900 Ft
A J.Rose gin domináns jegye a boróka.
Az illata meleg és csípős. A bergamott és a mandarinhéj finom citrusos illata frissítő hatású, lágy és selymes egyensúlyt biztosít. A kaktuszfüge virága gyümölcsös utóízt szabadít fel. A fás esszenciát a tölgyfa kérge adja, amelyet a mogyorót és a diót idéző ​​pirított jegyek jellemeznek.

43%-os alkoholtartalma kiemeli a kilenc növényi alapanyagot, így tökéletes gin a legexkluzívabb koktélokhoz.
- 1 +
12 500 Ft
Roku gin egy 100 éves álom beteljesülése és egy 100 év tapasztalat alapján készült el.

A hatos szám bűvöletében
Ahogy azt a rövid beharangozóban említettük, a „Roku” Japánul 6-ot jelent. Ha figyelmesen megnézitek a képet, akkor már a vásárlás előtt felfedezhetitek, hogy az üveg is hatszögletű. (Természetesen sokkal jobb, ha a saját kezedben tapasztalod meg.) A hatos egyébként megjelenik az összetevők között is, hiszen 6 különböző egzotikus, eredeti Japán fűszert tartalmaz ez a prémium gin. Egyébként ezen kívül tartalmaz nyolc klasszikus gin fűszert, így egészítik ki tökéletesen egymást. Ezekben annyira meglepőt már nem találunk, hiszen boróka, angyalgyökér, koriander és citrusok találhatóak benne.
- 1 +
2 990 Ft
Natúr filteres rooibos tea refill csomagolásban, mely 40 filtert tartalmaz.
- 1 +
47 900 Ft
A Domaine Francis Abécassis legújabb blendje.
- 1 +
15 900 Ft
A Hennessy VS a világon a legnagyobb mennyiségben eladott konyak.
- 1 +
21 900 Ft
Állítólag Napóleon kedvenc konyakja volt a Courvoisier.
- 1 +
27 500 Ft
CAMUS BORDERIES A VSOP egybirtokos konyak, amelyet kizárólag a CAMUS saját csodálatos szőlőültetvényeiből állítanak elő a rangos Borderies Appellation szívében.
- 1 +
28 900 Ft
2300 méterrel a tengerszint felett érlelik tökéletesre ezt az egész világon igen elismert rumot.
- 1 +
21 900 Ft
Ez a rum tisztelgés Alexandre Gabriel keverőmester 20 éves munkássága előtt a Plantationnél.
- 1 +
22 900 Ft
A Mumm francia pezsgőház 1875-ben mutatta be a 77 féle borból pezsgővé nemesedő Mumm Cordon Rouge-t. A Formula 1-es futamok nyertesei Mumm Cordon Rouge pezsgővel koccintanak a győzelemre. A Mumm az igazi ünnepi alkalmak nélkülözhetetlen kelléke.
- 1 +
990 Ft
A HappyGum nem csak egy rágógumi. A receptje nemcsak létfontosságú vitaminokat tartalmaz, hanem minden HappyGum-ban 6 mg tiszta esszenciális levendulaolaj is van. Csodálatos íze megnyugtatja elméjét, és a levendulamezőkre emlékezteti.
- 1 +
790 Ft
Funkcionális rágógumi 5-HTP-vel, L-trirozinnal, L-triptofánnal, B3-, B5- és B6-vitaminnal – hozzájárul a normál szellemi működéshez.

- 1 +
790 Ft
Funkcionális rágógumi 5-HTP-vel, L-trirozinnal, L-triptofánnal, B3-, B5- és B6-vitaminnal – hozzájárul a normál szellemi működéshez.
- 1 +
3 200 Ft
A spanyolországi Kantábria vidékéről származó Bonito del Norte tonhal, minőségi olívaolajban eltéve, 111 grammos kiszerelésben.
- 1 +
3 200 Ft
A spanyolországi Kantábria vidékéről származó Bonito del Norte tonhal, pikáns escabeche szószban, 111 grammos kiszerelésben.
- 1 +
4 290 Ft
Igazi gourmet kis szardíniák, melyeket egyenként kézzel válogattak, hogy kizárólag a legjobb halak kerüljenek terítékre. Ezüstös megjelenésük és lágy, lédús textúrájuk miatt ez a szardínia konzerv nem egy hagyományos konzerv, hanem egy igazi ínyencség. A teljesen organikus eredetű extra szűz olívaolaj, garantálja a szardíniák ízét és tökéletesíti a minőséget. Igazi prémium minőségű hal, igazán prémium megjelenéssel, eredeti halászhálóba csomagolva található.
- 1 +
3 290 Ft
Egy igazi különlegesség a Conservas De Cambadostól, tintahal saját tintájában. A tinta a tintahal saját természetes zacskóiból származik, mely jellegzetes színével teszi különlegessé ezt a konzervet. Igazi különlegességeket lehet belőle csinálni, például tintahal ragu rizzsel vagy egy finom tengeri herkentyűs rizs.
- 1 +
2 990 Ft
Ízletes, rózsaszín tonhal filé üvegben, saját levében, mesterséges tartósítószer nélkül! A Maruzzellánál a feldolgozott tonhalak minőségét folyamatosan ellenőrzik, a hal csomagolása és tartósítása pedig a legnagyobb körültekintéssel történik. Mindezt azért, hogy a te asztalodon is ott lehessen a Maruzzella tonhal: egy igazi fehérjedús finomság, a mediterrán tengerek ajándéka.
- 1 +
3 690 Ft
Ízletes, omlós húsú tonhalfilé aranylóan ragyogó olívaolajban. A Ramón Peña Bonito del Norte tonhalat hagyományos módszerekkel (bottal és horoggal) horgásszák és a több mint egy évszázados gyakorlatból eredő gondossággal és szakértelemmel készítik el. A teljes ízharmóniához nem kell más, csak egy ropogós kenyér és a kedvenc sajtunk. Ha igazán szeretnénk megbolondítani, próbáljuk ki lekvárral, dzsemmel és aszalt gyümölcsökkel, például sárgabarackkal!
- 1 +
3 790 Ft
Ebben a konzervdobozban egyesül a Ramón Peña prémium Gold Line szardíniájának kiválósága és a sült, zöld padrón paprika pikáns ízvilága.
- 1 +
4 390 Ft
Pufók, gyönyörű és szó szerint ízekkel teli. Ez a konzerv egy gyönyörűen finom módja annak, hogy otthonunkban élvezzük a tintahal minden szépségét.
- 1 +
3 490 Ft
Nagy, húsos és tökéletesen kiegyensúlyozott kagylók escabeche szószban klasszikus módon elégítik ki az édes, savanyú és sós tenger gyümölcsei iránti vágyókat.
- 1 +
2 990 Ft
A Santa Catarina többszörös díjnyertes „Molho Cru” szószos tonhalfiléje az azori São Jorge szigetről származik, ahol az emberek kertjeikben hagymát, fokhagymát, petrezselymet, kaliforniai paprikát és chili paprikát termesztenek, melyek a szósz alapját képezik.
- 1 +
2 990 Ft
A Santa Catarina díjnyertes curry szószos tonhalfiléje az azori São Jorge szigetről. A finom tonhalfilét a curry karakteres ízvilága teszi tökéletessé.
- 1 +
2 990 Ft
A Santa Catarina tonhalfilé organikus olívaolajban egyenesen az azori São Jorge szigetről. Tisztán kézműves jellegű konzerv, az alapanyagokat szigorúan ellenőrzött ökológiai gazdálkodásban termesztik, majd feldolgozás során teljesen kézzel aprítják, São Jorge népének minden gondosságával és szeretetével.
- 1 +
2 990 Ft
A Santa Catarina többszörös díjnyertes azori pirospaprikás tonhalfiléje az azori São Jorge szigetről. A finom tonhalfilét a pirospaprika pikáns ízvilága teszi különlegessé. Tisztán kézműves jellegű konzerv, az alapanyagokat teljesen kézzel aprítják, São Jorge népének minden gondosságával és szeretetével.
- 1 +
2 290 Ft
Egy igazi, egyedülálló különlegesség Magyarországon! Ha szereted a pulled pork-ot vagy az igazán puha, omlós húsokat, a pulled lazacunkat egyenesen imádni fogod! A Csendes-óceán északi részén fogott, MSC tanúsítvánnyal rendelkező vadlazaccal és a finom, fűszeres paradicsomszósszal készült kombináció mindenki kedvence lesz. Könnyen és gyorsan egy igazi különlegességet varázsolhatsz az asztalra vagy akár gyermekeknek szendvicsnek is, garantáltan szeretni fogják!
- 1 +
2 290 Ft
Egy igazi, egyedülálló különlegesség Magyarországon! Ha szereted a pulled pork-ot vagy az igazán puha, omlós húsokat, a pulled lazacunkat egyenesen imádni fogod! A Csendes-óceán északi részén fogott, MSC tanúsítvánnyal rendelkező vadlazaccal és a chili-mangó szósszal készült kombináció mindenki kedvence lesz. Könnyen és gyorsan egy igazi különlegességet varázsolhatsz az asztalra vagy akár gyermekeknek szendvicsnek is, garantáltan szeretni fogják!
- 1 +
2 990 Ft
Ha szereted a lazacot, de nincs kedved vele bajlódni, válaszd különlegességünket! Prémium lazacfilé grillezve, melyet a lágy olívaolaj tesz tökéletessé. Tökéletes választás hidegen salátákhoz, de sütőben melegítve adja vissza igazán a tökéletes grill élményt!
- 1 +
2 990 Ft
Bőr- és szálkamentes szardínia, paradicsomszószban eltéve, 120 grammos kiszerelésben. A Briosa termékeivel te is felelevenítheted Portugália ízeit!
- 1 +
2 990 Ft
Egy igazi exkluzív különlegesség a Briosa Gourmet kínálatából. Tonhalfilé egy igazi déli csavarral, Algarveből származó édes naranccsal és fahéjjal. Egy meglepő és egészséges kombináció! Fedezze fel a Briosa Gourmet Régiók sorozatának ízeit, próbálja ki az igazi portugál recepteket és az igazán különleges konzerveket!
- 1 +
990 Ft
Mérsékelt ásványianyag-tartalmú, szénsavszegény ásványvíz. Ph érték: 7,2.
- 1 +
490 Ft
A Francia Alpok szívéből érkező Evian ásványvíz különlegessége a természetes tisztaságban és az ásványi anyagok egyedi harmóniájában rejlik.
- 1 +
2 990 Ft
Legendás Buffalo Wings szósz. Kiváló burgerek ízesítésére, csirkeszárnyhoz vagy mártogatósba.
- 1 +
1 790 Ft
Cayenne chili paprika szósz lime-mal. Ajánlott grillezett húsokhoz, rizsételekhez, salátákhoz, burritohoz és guacamolehoz.
- 1 +
2 490 Ft
A szirupban lévő szeletelt mangó különösen ízletes, és alkalmasak gyümölcssaláták, édességek, édes és csípős szószok készítéséhez.

- 1 +
1 490 Ft
Gondosan válogatott, főtt pinto babszemek, hagymával, olajjal, sóval és természetesen mexikói fűszerekkel.
- 1 +
1 390 Ft
Ropogós, aranysárga, eredeti mexikói csemegekukorica natúr lében.
Ajánlott levesek, saláták, tésztaételek készítésére, pizza feltétként.
- 1 +
1 590 Ft
Fűszeres Pinto bab Chorrizo kolbásszal, szalonnával. Fogyasztásra kész mexikói raguleves, de húsos-babos ételek készítéséhez is alkalmas.
- 1 +
2 990 Ft
Több generáción átívelő recept alapján készült, népszerű, kellemesen csípős-fűszeres ízű chili szósz, Arbol és Piquin paprikából. Ajánlott pizzához, hamburgerekbe, csirkéhez, tojásos és rizsételekhez és ízlés szerint sok más ételhez.
- 1 +
2 990 Ft
Népszerű, kellemesen csípős-fűszeres, lime ízesítésű chili szósz Arbol, Guajillo és Pequin paprikából. Kitűnő köretekre, reggelihez, tojásrántottára, halételekhez, gyümölcsös ételekhez stb.
- 1 +
2 490 Ft
Fűszeres Cheddar sajtmártás, üveges kiszerelésben. Ajánlott mártogatósként tortilla chips-hez, friss zöldségekhez, egyéb snack-hez, de kitűnő hamburgerbe, tortillába vsgy bármilyen sajtos ételbe v. díszítőként.
- 1 +
890 Ft
Jalapeno kockák ecetes, fűszeres, sós lében (40db/#). Kiváló ételek díszítésére, szószokhoz, de levesekbe, pörköltbe vagy pizzára és hamburgerre is tökéletes.
- 1 +
990 Ft
Jalapeno egészben, sajttal töltésre, ill. panírban sütésre.
- 1 +
990 Ft
Jalapeno karikák nachos-hoz és más ételekhez.
- 1 +
2 190 Ft
Avokádó dip tortilla chips-ekhez.
- 1 +
1 490 Ft
Klasszikus mexikói salsa paradicsommal, Jalapeno-val és korianderrel.

Ideális minden mexikói ételhez, például tortilla chips-hez, tortillába, taco-ba, quesadilla-hoz vagy húshoz és zöldséges ételhez egyaránt.
- 1 +
1 490 Ft
Hagyományos, pikáns, közepesen csípős zöld salsa Tomatillos zöld paradicsommal és Jalapeño paprikával.

Ez a fűszeres és ízletes, friss zöld paradicsomból készült salsa ajánlott húsok, szárnyasok, halak, zöldséges és rizsételek elkészítéséhez. Ideális mártogatósként chips mellé és tortillába egyaránt.
- 1 +
1 890 Ft
A Baiocchi két összetéveszthetetlen formájú, illatos omlós kekszből készül, melyek között kakaóval és 100%-ban olasz mogyoróval készített lágy töltelék található.

- Nem pálmaolajjal készült
- Nem tartalmaz színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
- Tartósítószer mentes
- GMO-mentes.
- 1 +
1 890 Ft
Az Abbracci egy finom és finom krémes omlós tészta egyesüléséből születik, amely kizárólag friss olasz tejből készül, a kakaó összetéveszthetetlen finomságával. Két keksz nyújtotta egyedülálló öröm egyszerre!

- Nem pálmaolajjal készült
- Nem tartalmaz színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
- Tartósítószer mentes
- GMO-mentes.
- 1 +
1 790 Ft
Még ízletesebb kakakós keksz 100%-ban olasz minőségi tej felhasználásával. A változatos étrend és egy kis mozgás a legjobb módja az egészséges életnek. És még egy csipetnyi álom is jól illik hozzá!

- Nem pálmaolajjal készült
- Nem tartalmaz színezékeket vagy hidrogéznezett zsírokat
- Tartósítószer mentes
- GMO-mentes.
- 1 +
1 990 Ft
A Galletti íze azért ilyen egyszerű, mert az új receptnek köszönhetően a vékony omlós tészta könnyedségét ötvözi a 100%-ban friss olasz tejjel. Enyhe ízviláguknak köszönhetően szinte finoman elolvadnak a szájban.

- Tartósítószer mentes
- Pálmaolajmentes
- Mesterséges színezékmentes
- Nem tartalmaz hidrogéznezett zsírokat
- GMO-mentes
- 1 +
1 390 Ft
Kiváló minőségű liszt, amelyet a hagyományos olasz ételek, különösen a pizza készítésére ajánlunk. A Caputo liszt már régóta a legjobb olasz lisztfajta közé tartozik, és a pizzakészítők világszerte a legjobbnak tartják.
- 1 +
1 990 Ft
Ez a só Dél-Afrika nyugati partjairól úgy jön létre, hogy a hideg Atlanti-óceán vizeit hatalmas sómedencékbe szivattyúzzák, lehetővé téve, hogy kikristályosodjon a meleg sivatagi nap alatt. Ezután begyűjtik és osztályozzák, félretéve a legtisztább és legdarabosabb kristályokat. Így biztosíthatjuk, hogy a legjobb minőségű só legyen a konyhájában és az asztalán.

Tengeri só (100%).
- 1 +
3 990 Ft
A paprikafa legfelső ágairól szedett merész feketebors a bokor legfejlettebb, napérlelt és legízletesebb bogyója. Gyerünk, próbáld ki őket!

Fekete bors (100%).
- 1 +
2 490 Ft
A Himalája hegység mélyén található ősi sólerakódásokból bányászott gyönyörű, természetesen lazac színű só tisztaságáról, színéről és ásványianyag-tartalmáról világszerte ismert.

Rózsaszín himalájai só (100%).
- 1 +
3 290 Ft
Mi mást kívánhatna két kedvenc íz keverékétől. Sokoldalúság megszemélyesítve, szinte minden sós étel csodálatos ízének összetettebbé tételéhez használható. Tökéletesen illik tésztaszószokhoz, sült krumplihoz, zöldséges sütéshez, tenger gyümölcseihez és hús pácokhoz. Fűszerezze a főzés során ízlése szerint.

Pörkölt fokhagyma, tengeri só, chili, hagyma, szemes fekete bors, petrezselyem, gyömbér.
- 1 +
2 690 Ft
Ízletes édes, ragacsos máz.
- 1 +
2 690 Ft
Pörkölt fokhagyma keverék más pikáns ízekkel, a fokhagyma szerelmeseinek álma valóra vált! Használd, hogy a főzési folyamat során extra mélységű ízt adjon kedvenc ételeidhez. Ízletes kiegészítője egy csípős házi öntetnek vagy mártogatós szósznak.
- 1 +
2 390 Ft
Vidd be otthonodba a Földközi-tenger földes ízeit a kerti fűszernövények és fokhagyma ragyogóan sokoldalú és aromás keverékével. Sütés előtt bőségesen szórjuk meg egy szépen kivajazott csirke- vagy haldarab bőrét. Vagy egyszerűen fűszerezd a burgonyakarikákat, mediterrán és/vagy gyökérzöldségeket, tésztaszószokat, de akár a pizzát is.
- 1 +
2 390 Ft
Minden idők kedvenc fűszerkeveréke ütős hővel – bőségesen meglocsolhatja olajozott csirke-, marha-, bárány- vagy tenger gyümölcsei darabjait főzés előtt és közben. Alternatív megoldásként sütés előtt dagasszon kenyértésztába, rázd rá a sült burgonyaszeletekre, vagy keverj bele egy kis krémsajtot, hogy a legfinomabb chips vagy kenyér legyen.
- 1 +
2 790 Ft
A Garam Masala egy hagyományos, őrölt fűszerkeverék, amelyet az ősi indiai receptek alapján készítenek.
Ez a fűszerkeverék kiváló választás minden olyan ételhez, amelyet fűszeres és gazdag ízekkel szeretnél elkészíteni. A Garam Masala tökéletesen illik húsokhoz, zöldségekhez és curry ételekhez is.
Fedezd fel ezt a hagyományos indiai fűszert az otthoni konyhádban és adjd hozzá ételeidhez a Garam Masala gazdag aromáját és ízét!
- 1 +
2 590 Ft
A madras curry a délkelet-indiai Chennai (Madras) városából származó fűszeres, piros, paradicsomos curry, amely világszerte népszerűvé vált. Ez a tüzes curry készülhet csirkéből, sertéshúsból, marhahúsból vagy akár zöldségekből is.
A Madras Curry hagyományos indiai fűszerekkel van elkészítve, így garantáltan autentikus és gazdag ízvilágot nyújt.
- 1 +
2 490 Ft
Az „angol-indiai evolúcióként” ismert tikka masalát a britek fejlesztették ki, tipikus indiai konyha ízprofilja alapján. Ezt a curryt általában sült csirkedarabokból készítik, lassan főzik krémes joghurtban és fűszerkeverékben.
- 1 +
2 590 Ft
Ez a különleges fűszerkeverék mindenki kedvence lehet, aki szereti a mediterrán ízeket és ételeket. A keverék fő összetevői az ízletes görög citrom és a pikáns zöldfűszerek, melyek tökéletes harmóniában találkoznak.

A friss citrom íze igazán felderítő és élénkítő, míg a zöldfűszerek gazdag és aromás ízt adnak az ételeknek. A Görög Citromos Zöldfűszer Keverék tökéletes választás lehet salátákhoz, tésztaételekhez vagy akár a húsok és halak ízesítéséhez is.

Fedezze fel a Görög Citromos Zöldfűszer Keverék varázslatos világát, és tegye az ételeit még ízletesebbé és különlegesebbé!
- 1 +
990 Ft
Micsoda csodálatos ízvilág! Ezek a vörös kis golyók édesek, és enyhén fanyarak, hmm…. MInden kis golyót nagy szeretettel készítenek selymes kesudióvajból, finom étcsoki darabokkal, kakaóvajból és ropogós kakaó darabokkal. Így készül a tökéletes csokis-málnás brownie!
- 1 +
990 Ft
Csodálatos zab golyók egy csipetnyi kávéval, hogy gördülékenyebben induljon a reggel. Krémes mogyoróvajjal, valódi őrölt kávéval és egy kis kakaóporral dolgoznak, adnak hozzá egy kis ropogós kakaóbabot, majd gluténmentes zabba és kakaóporba forgatnak minden kis golyót. Így készülnek ezek a finom kis reggeli meglepetésgolyók.
- 1 +
2 590 Ft
85% Glera és 15% pinot nero szőlőfajtából készült rosé prosecco, Martinotti módszerrel. Csillogó rózsaszín, illatában a gyümölcsös jegyek uralják, ízében eper, cseresznye a jellemző.
- 1 +
2 590 Ft
100% Glera szőlőfajtából készül. Szalmasárga szín, illatában zöld alma és körte, ízében a gyümölcsös jegyek uralják, virágos ízjegyekkel kiegészülve, nagyon szép egyensúlyt mutat. Szín: fehér. Könnyű borstílus.
- 1 +
5 390 Ft
100% Moscato szőlőfajtából készült édes habzóbor. Martinotti módszerrel készült, válogatott szőlőből.
- 1 +
1 690 Ft
Ízletes tonhalsaláta fekete szemű borsóval, egyenesen Portugáliából! A prémium minőségű tonhal mellett feketeszemű borsót is találsz ebben a salátában, mely rengeteg vasat és B6 vitamint tartalmaz. A The Queen of the Coast tonhalsalátája tökéletes választás, ha egy gyors, ám mégis egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz, gazdag Omega 3 zsírsavakban! Melegítés nélkül, azonnal fogyasztható!
- 1 +
1 690 Ft
Ízletes tonhalsaláta csicseriborsóval, egyenesen Portugáliából! A prémium minőségű tonhal mellett csicseriborsót is találsz ebben a salátában. A The Queen of the Coast tonhalsalátája tökéletes választás, ha egy gyors, ám mégis egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz! Melegítés nélkül, azonnal fogyasztható.
- 1 +
1 690 Ft
Ízletes tonhalsaláta fehérbabbal, kukoricával, zöldpaprikával és fekete olívabogyóval, egyenesen Portugáliából! A prémium minőségű tonhal mellett fehérbabot, zöldpaprikát, sőt olívabogyót is találsz ebben a salátában. A The Queen of the Coast tonhalsalátája tökéletes választás, ha egy gyors, ám mégis egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz! Melegítés nélkül, azonnal fogyasztható.
- 1 +
1 690 Ft
Ízletes tonhalsaláta burgonyával, répával és borsóval, egyenesen Portugáliából! A prémium minőségű tonhal mellett burgonyát, répát, sőt borsót is találsz ebben a salátában. A The Queen of the Coast tonhalsalátája tökéletes választás, ha egy gyors, ám mégis egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz! Melegítés nélkül, azonnal fogyasztható.
- 1 +
1 690 Ft
Ízletes tonhalsaláta vegyes zöldségekkel és majonézes öntettel, egyenesen Portugáliából! A prémium minőségű tonhal ízét a majonézes öntet és a vegyes zöldségköret teszi teljessé. A The Queen of the Coast tonhalsalátája tökéletes választás, ha egy gyors, ám mégis egészséges ebédre vagy vacsorára vágysz! Melegítés nélkül, azonnal fogyasztható.
- 1 +
1 290 Ft
Vitathatatlanul világszerte a legnépszerűbb indiai curry, a vajas csirke Delhiből származik, ahol egy híres indiai étterem, a Moti Mahal készítette. Ez az ízletes curry általában enyhén fűszeres, illatos paradicsom- és tejszínes szószban párolt csirkedarabokból készül.
- 1 +
1 290 Ft
Kóstolja meg 15 fűszerből álló aromás keveréket a Cape minden ízével, sokféleségével és hagyományaival. Nélkülözhetetlen olyan ételek elkészítéséhez, mint a breyani és bobotie, vagy egy egyszerű Cape Malay stílusú csirke curry. Jellemzően illatos magfűszerek erősen aromás keveréke, melyben a koriander, a kurkuma, a kardamom, az édeskömény, a szegfűszeg és a gyömbér illatozik.
- 1 +
1 290 Ft
Ebben a varázslatos marokkói fűszerkeverékben a tipikus souk fűszerek választékát kombinálják, hogy kiegészítsék minden marokkói tagine-t vagy lassan főzött marokkói stílusú pörköltet. Jól használható csirke-, sertés- vagy vöröshús dörzsölésére is grillezés, grillezés vagy serpenyőben sütés előtt.
- 1 +
1 390 Ft
VINDALOO
Sok évszázadon át a portugálok uralták Goa államot Dél-Indiában, ennek a híresen forró currynek az eredete miatt. Hagyományosan a húsdarabokat egy éjszakán át ecetben áztatták, majd a goaiak friss fűszereket, chilit és cukrot tettek a pácba, így adták ennek a currynek édes-savanyú és tüzesen csípős ízét. Nagyon forró curryről ismert; A Vindaloo nem ajánlott gyenge szívűeknek!

- 1 +
1 690 Ft
A Rogan Josh egy perzsa eredetű aromás bárány curry, amelyet a mogulok hoztak India Kasmír államába. Élénk vörös színe az enyhe vörös Kasmir chilipaprikától származik. A párolt báránydarabokat általában sok pirított hagymából, joghurtból, fokhagymából, gyömbérből és erősen illatos fűszerkeverékből készült mártásban főzik.

- 1 +
2 290 Ft
Ez a robusztus keverék hamar a konyha alapfelszereltségévé válik – a sós, édes és meleg fűszeres jegyek kiegyensúlyozott ízprofiljának köszönhetően. Egyszerűen dobja meg a zöldségeket olívaolajjal, és jól fűszerezze sütés előtt – majd hagyja, hogy a sütő életre keltse a zöldségeket. A vaj, a sütőtök, a burgonya és a hagyma szereti ezt a finom keveréket – különösen, ha sütőben sült ételek ízesítésére használják.
- 1 +
2 290 Ft
A párolt zöldségek tápanyagban gazdagok, de gyakran némi segítség elkelhet. Ez a fűszernövényekkel teli, enyhén csípős fűszerezés (a szömörce, citrom és zellermag hozzáadásának köszönhetően) a párolt zöldséget a show sztárjaivá varázsolja. Gondoljon a párolt spenótra, a brokkolira, a karfiolra és a kelkáposztára – és várja meg, amíg megkóstolja ezt az éppen főtt mielis-en!
- 1 +
2 290 Ft
Közvetlenül kedvenc nyers zöldségei és zöldjei fölé, öntetnek olívaolajba vagy akár mártogatós krémsajtba keverve is használható. Ez az aromás és zamatos fűszerkeverék gyógynövénykeverék egészséges paprika, pirított magvak és egyéb fűszerekkel, umami ízek.
- 1 +
2 990 Ft
Bhut jolokiából vagy szellempaprikából készült. Egykor a világ legcsípősebb paprikájaként ismerték el, és a „Ghost” nevet a frissen érett paprika kissé tejszerű színe miatt kapta, ami megkülönbözteti a többi paprikától. Ez a fűszerezés tüzet kölcsönöz minden ételnek, fűszerkeveréknek, szósznak vagy pácnak. Használja óvatosan.
- 1 +
2 490 Ft
A thaiföldi Si Racha tengerparti városról elnevezett, hagyományosan a tenger gyümölcsei ízesítésére használt szósz, a csípős édes-savanyú fűszeres változatunk zseniálisan sokoldalú, és hőhatást is rejt magában! Kísérletezzen tenger gyümölcseiből, csirkéből és tésztából készült ételek széles skálájával. Használja fűszerkeverékként, pácként vagy asztali fűszerként.
- 1 +
2 490 Ft
Fán füstölt chili paprika, sült fokhagyma, kömény és cukor fűszeres keveréke minden konyhai cowboy számára ideális íztárs. Ízletes marhahússal, csirkehússal, tarjával vagy sertéshússal, és remekül passzol a mexikói ételekhez! Használja fűszerként, dörzsölőként, pácként vagy asztali fűszerként.
- 1 +
2 490 Ft
Az apró afrikai madárszem chilivel, citrommal és paprikával készült, híres portugál stílusú fűszerezés finoman tüzes ízt ad a csirkéhez, garnélarákhoz vagy steakhez. Használja fűszerkeverőként, pácként vagy asztali fűszerként.
- 1 +
2 690 Ft
Vigye be az édes és sós koreai ízeket a grillezésbe. Bőségesen megszórjuk koreai BBQ fűszerekkel, és egy éjszakán át pácoljuk a marhahúscsíkokat, majd közepes lángon grillezzük. Kimchivel és rizzsel, zöld levelekkel vagy tésztával tálaljuk.
- 1 +
2 690 Ft
A grillezett steaktől a pörkölt zöldségekig, gyönyörködjön az argentin erőteljes ízében, egy kis citrusfélékkel kombinálva.
- 1 +
1 190 Ft
A Beefeater Gin&Tonic Pink Strawberry nyári piknikek legjobb barátja lehet, hiszen egymagában tartalmaz mindent, amihez egy jó italnál szükség van. A borókás gin és az ígéretesen fanyar tonik mellett eper is lapul benne, de ha nagyon figyelsz, némi citrusosságot is kiérezhetsz az aromák közül. Fogyaszd jégbe hűtve, és ha épp van kéznél, bolondítsd meg egy kis gin&tonik fűszerrel!
- 1 +
3 490 Ft
Ezt a sört 1654 óta a Huyghe Brewery Family főzi, 3 különböző élesztőt használnak a különleges íz eléréséhez. A Delirium tremens sör egy belga referenciasör, amely kis rózsaszín elefántjairól ismert!
- 1 +
1 790 Ft
Ez a könnyen megszerethető szomjoltó különböző típusú komlót és gabonát használ, így minden korty vagy nyelés után felfedezheti az ízének új aspektusait. Mindenki tudja, hogy ha egy nagyszerű nyári testre vágyik, akkor télen dolgoznia kell rajta. Ugyanez vonatkozik ennek a sörnek az összetett ízvilágára is. Hagyományosan télen főzik, tavasszal/nyáron pedig ízesítik. Általában nagyon gyümölcsös, mély, földes élesztő tónusokkal és enyhe fanyarsággal. A VBDCK változatban mindez megvan, plusz a száraz karakter és a közepes keserűség tökéletesen megfelel a fürdőruha-szezonnak és azon túl is.
- 1 +
1 890 Ft
A Berliner Weisse egy búzamaláta alapú, savanyú ízvilágú sör, amelyet eredetileg Németországban készítettek először. A főzés sörén tejsavbaktériumot juttatnak a sörléhez, ami lesavanyítja azt, majd ismét felforralják a sörlevet, hogy megöljék ezeket a baktériumokat. Manapság a sima változatát különböző gyümölcsök, komlók hozzáadásával teszik még izgalmasabbá.

Alkoholtartalma: 4,5°%
- 1 +
1 790 Ft
Ropogós és komlós lager sör, minden alkalomra főzve.
- 1 +
1 490 Ft
Finom tejcsokoládé krém szicíliai mandula szemekkel.
- 1 +
1 490 Ft
A finom ostya bársonyos krémmel keveredik, a „Piemont IGP mogyoró” összetéveszthetetlen ízével, amelyet az igazi Bourbon vanília illata fokoz.
- 1 +
1 990 Ft
Fantasztikusan omlós keksz kakaóval és karamellával, egyenesen Olaszországból.
- 1 +
1 390 Ft
Pelyhes és ropogós leveles tészta cannoli, puha mogyoró szívvel. Egyenként csomagolva hosszú ideig megtartják frissességüket és illatukat; egy harapnivaló, amelyet bármikor és bárhol élvezhet.

- 1 +
1 990 Ft
Egyszerű és könnyű, ízletes, teljes kiőrlésű, magas rosttartalmú sós snack, glutén és hozzáadott cukor nélkül.
Teljes kiőrlésű liszt, napraforgóolaj, élesztő, só. Kiváló minőségű olasz alapanyagok.

- 1 +
1 590 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó szarvasgombával.
Glutén- és glutamátmentes termék, hidrogénezett zsírok nélkül, tartósítószer nélkül.
- 1 +
1 590 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó szarvasgombával.
- 1 +
1 590 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó sáfránnyal.
- 1 +
1 590 Ft
Finom és gyors Carnaroli rizs rizottó tenger gyümölcseivel.
- 1 +
1 990 Ft
"A félkész articsókákat kiválogatják, sótalanítják, majd fehérborecetet, sót, citromsavat és L-aszkorbinsavat tartalmazó vizes oldatba merítik. Az oldatból kivonva száradni hagyják, majd napraforgómagolaj és extra szűz olívaolaj hozzáadásával cserépbe rakják. A hőstabilizálás és a csomagolás következik, fűszeres ízzel, ideális hús mellé vagy előételként."
- 1 +
2 990 Ft
Az amarena koktélmeggy a Fabbri cég legelső terméke volt, mely meghatározta évszázados sikerüket. A Fabbri amarena meggy felejthetetlen íze a gondos válogatásnak köszönhető, ízléses kiszerelése pedig gondoskodik arról, hogy bármilyen pult megnyerő díszeleme legyen.
- 1 +
2 500 Ft
Az olasz szárított élesztő, a kelt tészták lelke.
Ezzel az élesztővel csodás állagú kelt tészták készülhetnek! Ajánljuk pandorohoz, panettonehoz, colomba kalácshoz, pizzához. Keresse kínálatunkban!
- 1 +
2 890 Ft
Spanyol prémium minőségű nagy étcsokoládé tábla, minimum 50% kakaótartalommal. "Spanyol hódító" dizájnú papírcsomagolásban. Gluténmentes termék!
- 1 +
2 890 Ft
Spanyol prémium minőségű nagy tejcsokoládé tábla, minimum 30% kakaótartalommal. "Spanyol hódító" dizájnú papírcsomagolásban. Gluténmentes termék.
- 1 +
2 890 Ft
Spanyol prémium minőségű étcsokoládé tömb, minimum 45% kakaótartalommal. "Spanyol hódító" dizájnú papírcsomagolásban. Gluténmentes termék!
- 1 +
2 990 Ft
Spanyol prémium minőségű 60%-os étcsokoládé tömb, fahéj ízesítéssel. "Spanyol hódító" dizájnú papírcsomagolásban. Gluténmentes termék!
- 1 +
2 990 Ft
Spanyol prémium minőségű 60%-os étcsokoládé tömb, vanília ízesítéssel. "Spanyol hódító" dizájnú papírcsomagolásban. Gluténmentes termék!
- 1 +
450 Ft
Prémium minőségű spanyol. tömör tejcsokoládé ernyők, Unikornis mintás csomagolásban.
- 1 +
3 090 Ft
36 különböző ízű zselébab, amely a szivárvány teljes spektrumán túl, az ember lehetséges hangulatait is teljes mértékben lefedi. Apró ínycsiklandó ízbombák, amelyek vidámságot hoznak a mindennapokba 100% természetességgel. A Jelly Bean apa és fia közös álmának megvalósulása. A zselébab, amely megízesíti a mindennapjainkat.
- 1 +
2 990 Ft
Ír prémium vegyes, 36 ízű gyümölcszselé babszem cukorka, take-away kávéspohárba. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőt és szinezéket, glutént, génmódosított anyagokat, mogyoróféléket, zsiradékot, zselatint.
- 1 +
2 990 Ft
Ír prémium 9 féle vegyes gyümölcs ízű gyümölcszselé babszem cukorka, take-away kávéspohárba. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőt és szinezéket, glutént, génmódosított anyagokat, mogyoróféléket, zsiradékot, zselatint.
- 1 +
690 Ft
Ír prémium vegyes, 36 ízű gyümölcszselé babszem cukorka tasakban. Glutén/zselatin/GMO/mogyórómentes!
- 1 +
3 590 Ft
Ír prémium vegyes, 18 ízű gyümölcszselé babszem cukorka, papírtasakban. Nem tartalmaz mesterséges ízesítőt és szinezéket, glutént, génmódosított anyagokat, mogyoróféléket, zsiradékot, zselatint.
- 1 +
2 490 Ft
Új pattogatott kukorica ízű praliné. Élvezd ezt a tejcsokoládé különlegességet, szuper ropogós, enyhén sós utóízzel.
- 1 +
1 490 Ft
Minőségi belga táblás étcsokoládé, 57% kakaótartalommal, cseresznyével és mandulával ízesítve, prémium kartonpapírba csomagolva!
- 1 +
1 490 Ft
Minőségi belga táblás tejcsokoládé, 40%-os kakaótartalommal, sóskaramell ízesítéssel, papírba csomagolva. BIO!
- 1 +
1 490 Ft
Minőségi belga táblás étcsokoládé. 57%-os kakaótartalommal. A málna ízesítéssel, mely romantikus párost alkot az átcsokoládéval.
- 1 +
1 090 Ft
Minőségi holland cukorkák, mentolos ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban.
- 1 +
1 090 Ft
Minőségi holland cukorkák, gyömbéres ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban.
- 1 +
1 090 Ft
Minőségi holland cukorkák, mentolos ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban.
- 1 +
1 090 Ft
Minőségi holland cukorkák, fahéj - alma ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban.
- 1 +
990 Ft
Minőségi holland mini cukorkák, mentolos ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban. Cukormentes.
- 1 +
990 Ft
Minőségi holland mini cukorkák, eucalyptusos ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban. Cukormentes
- 1 +
8 500 Ft
Olasz prémium praliné válogatás. Étcsikoládé vagy tejcsokoládé krémmel töltött praliné. Elegáns papírdobozban.
- 1 +
8 500 Ft
Két teljes "Tonde e Gentili" mogyoró, harmonikusan átölelve a tiszta csokoládéval. A Master Chocolatiers megalkotja a gianduia csokoládé "Nocciolatino"-ját, a legfinomabb félédes csokoládét és tejet. Elragadó ropogós alkotás, tiszta csokoládéspecialitás a Baratti & Milano-tól. Két teljes "Tonde e Gentili" mogyoró, harmonikusan átölelve a tiszta csokoládéval. A Master Chocolatiers megalkotja a gianduia csokoládé "Nocciolatino"-ját, a legfinomabb félédes csokoládét és tejet. Elragadó ropogós alkotás, tiszta csokoládéspecialitás a Baratti & Milano-tól.
- 1 +
11 900 Ft
Krémes és sima, tökéletes egyensúly a tejcsokoládé és a mogyoró között, amely Európa legjobb normandiai francia tejéből, az ecuadori és ghánai kakaóbab szabadalmaztatott keverékéből és magas mogyorópasztából készült.

- 1 +
7 500 Ft
Olasz prémium praliné válogatás. Étcsikoládé vagy tejcsokoládé krémmel töltött praliné. Elegáns papírdobozban.
- 1 +
7 500 Ft
Tejszínes és kávés praliné ajándékpárnában.
- 1 +
3 990 Ft
Francia prémium, natúr trüffel elegáns letisztult papírdobozban.
- 1 +
2 490 Ft
Francia prémium minőségű popcorn ízesítésű trüffel, papírdobozban.
- 1 +
2 390 Ft
Francia prémium minőségű málnás macaron ízesítésű trüffel, papírdobozban.
- 1 +
2 390 Ft
Francia prémium sós vajas karamellkristályos trüffel, papírdobozban.
- 1 +
990 Ft
Spanyol prémium minőségű tejcsokoládé élethű halak, szardíniás dobozban. Gluténmentes termék!
- 1 +
12 900 Ft
Kiemelkedően virágos fehér tea.
Liliom, barackhéj, kedves balzsamosság.
Taiwan emblematikus Red Jade / Hong Yu 红玉 teafajtájából

Tengerszint feletti magasság:
700-800 méter
Terület:
Yuchi township – 魚池, Sun Moon Lake, Taiwan
- 1 +
16 900 Ft
Japán zöld tea
Umami, zöld jegyek, édes utóíz.
Kōfu 光風 – Fényes szél

Terület:
Yoshida teakert
Uji , Japan
- 1 +
13 600 Ft
Zöld dancong a Phoenix hegyről, virágos illatjegyekkel – 抽湿单枞
október 15. környékén szüretelték
A tavasz esszenciája, az őszi szüretnek köszönhető teltséggel.

Tengerszint szerinti magasság:
600-800 m
Terület:
Phoenix hegység
Chao Zhou, Kanton tartomány
- 1 +
14 900 Ft
Csodálatos kakaós, csokoládés ízvilág,
organikusan művelt Nepáli teakertből,
mindennapi tea a vidám reggelekhez.

Tengerszint feletti magasság:
1600-1800 méter
Terület:
Jun Chiyabari teakert
Dhankuta, Himalája, Nepál
- 1 +
7 900 Ft
Aszalt gyümölcsök – tea és minden más,
hagyományos szárítási technikával készült hazai aprított gyümölcsökből,
100 % gyümölcs és bodzavirág, semmi más.

Legnépszerűbb három felhasználása:
– snack-ként elmajszolni
– müzlibe bekeverve
– gyümlöcsteának, ekkor a forrázás után a gyümölcsök szintén fogyaszthatók
- 1 +
8 900 Ft
Organikusan termelt citromnád,
citrusosan frissítő, teljesen kézzel feldolgozott herba tea,
koffeinmentes gyógynövény forrázat.

Termőterület:
Sri Lanka hegyei
- 1 +
16 900 Ft
A likőr alapja egy kiváló, 24 éven át érlelt rum.
- 1 +
24 500 Ft
Kubai cukornádból készülő rum.
Alkoholtartalom: 41.3 %
- 1 +
14 500 Ft
A Moët & Chandon ikonikus pezsgője.
Ropogós, klasszikus pezsgő. Remek egyensúlyban a gyümölcs és az élesztős jelleg. Pinot noir, pinot meunier és chardonnay házasítás, 100 különböző, 30 %-ban reserve, borokból, a konzisztencia biztosítása érdekében.Alkoholtartalom: 12 %
- 1 +
17 500 Ft
Egy különleges cuvée, amely az FIA Formula 1® világbajnokság ikonikus Grands Prix-jét ünnepli.

A Ferrari Trento történelmi területének és Giulio Ferrari munkásságának köszönhetően idetelepített Champagne-i szőlők ebben az esetben 100% Chardonnay és a trentoi hegyek és mikroklíma tökéletes szinergiájának csodálatos eredménye.
- 1 +
9 900 Ft
Halvány szalmasárga pezsgő smaragdzöld szikrázással és szinte végtelen buborékgyöngyökkel.
A frissen sült kenyér finom illatát alma, körte és őszibarack jegyei követik, valamint a rózsaszirom és az akácvirág kifinomult benyomásai.
A bor íze friss, mégis telt ízű, utóízében vonzó savak.
Ideális aperitifként parmezán sajtdarabokkal, kagylóval, hallal és könnyű előételekkel.
- 1 +
9 900 Ft
Ez a pezsgő a Bepin de Eto csúcsterméke, ezért a Prosecco legmagasabb besorolásába tartozik!

A Rive di Rua csillogó, szalmasárga, smaragdzöld tükröződésekkel és hosszan tartó buborékgyöngyökkel rendelkezik.

Az alma, körte és őszibarack elegáns és lágy aromái, valamint a rózsaszirom és az akácvirág virágos benyomásai.

Szájban a bor kifinomult és elegáns, kellemes savú, aromás ízvilággal.

Ideális aperitifként, de alkalmas tenger gyümölcseihez és könnyű előételekhez is.
- 1 +
6 500 Ft
Jellegzetes, vibráló, életteli pink szín. Illatába és ízében is tökéletesen egymásra talál a prosecco száraz, fanyar frissessége a barack teltségével, édes gyümölcsösségével. Grapefruit, citrusok, barack, némi marcipános lecsengéssel.

Alacsony alkoholtartalmával kiváló aperitif vagy szomjoltó!
- 1 +
6 500 Ft
Frissítő, érett eper illat. A korty egyszerre lágy, édeskés és a prosecco-nak köszönhetően citrusos és élénk. Egyensúlyos, üdítő, vidám buborékos ital!
- 1 +
9 490 Ft
A Blanc de Blancs egy tradicionális pezsgő, tipikus jelleggel, ami a helyszín tulajdonságait hűen adja vissza. A Vinya del Llac, egy 40 évnél idősebb szőlőültetvény, ami lehetővé teszi a strukturált, friss és összetett pezsgő alapanyag előállítását.

Biodinamikus.

Csak őshonos szőlőfajtákból készül: 40% Xarello, 35% Macabeu, 19% Parellada. 6% Malvasia de Sitges
- 1 +
2 390 Ft
Ez a finoman ütős, hagyományos fűszerkeverék csodálatosan sokoldalú, alkalmas hús, csirke és zöldség ízesítésére. Alkalmazza főzés előtt, vagy az intenzívebb íz érdekében pácolja be grillezés előtt. Frissen facsart citrom vagy lime levével körítsd meg az ételt.
- 1 +
- 20% kedvezmény
1 190 Ft 952 Ft
Az eredeti Csokoládés Pocky még mindig ugyanolyan, mint amikor először 1966-ban készítették. Ropogós édesség, csokoládé bevonattal. Tökéletes snack minden alkalomra.

Lejárati dátum: 2024.08.26.
- 1 +
1 190 Ft
Az eredeti Pocky Chocolate az ikonikus piros dobozban. Ha új vagy Pockyban, kezdd ezzel!
- 1 +
11 900 Ft
Ír whisky likőr karamellel és vaníliával. Édes, könnyű és krémes, tökéletes jéggel vagy koktélalapanyagként.

Ízében vaníliás, krémes, vajas, fűszeres utóízzel.
- 1 +
9 990 Ft
Az extra szűz olívaolaj 100%-ban olasz olívabogyóból származik és először hidegen sajtolt. Az olajat különösen alacsony savtartalma és magas oxidációs aktivitása jellemzi. Íze finom és illatos, és tökéletesen passzol salátákhoz, zöldségekhez, levesekhez, grillezett halhoz és húshoz.
- 1 +
3 990 Ft
Az extra szűz olívaolaj 100%-ban olasz olívabogyóból származik és először hidegen sajtolt. Az olajat különösen alacsony savtartalma és magas oxidációs aktivitása jellemzi. Íze finom és illatos, és tökéletesen passzol salátákhoz, zöldségekhez, levesekhez, grillezett halhoz és húshoz.
- 1 +
- 70% kedvezmény
5 900 Ft 1 770 Ft
Csillag alakú fémdoboz tejjel és sötét Cometa csokoládéval. Ínycsiklandó ajándék, amellyel feldíszítheti a fáját, és megízlelheti barátaival vagy családjával.
- 1 +
- 70% kedvezmény
14 900 Ft 4 470 Ft
Kék fémdobozos csokoládébolt tejes és sötét Cometa csokoládéval. Ínycsiklandó ajándék, amellyel feldíszítheti a fáját, és megízlelheti barátaival vagy családjával.
- 1 +
7 990 Ft
A Campari alkohollal és vízzel kevert keserű gyógyfüvek, fűszernövények és gyümölcsök főzetéből összetevődő aperitif.

Fő jellemzője a keserű íz és a vörös szín. Főként koktélok készítéséhez használják fel. Szódavízzel vagy borral keverik, vagy pedig különböző citrusfélék, mint a narancs vagy a citrom levével.
- 1 +
5 990 Ft
Az Aperol a Barbieri ház eredeti receptje szerint készült narancs, rebarbara, és kínafa felhasználásával. Alacsony alkoholtartalma miatt igen népszerű olasz keserűlikőr. Hazájában igen kedvelt aperitif. Szódával, gyümölcslével, pezsgővel kiváló long drink alap. Az Aperol felhasználásával készülő Aperol Spritz pedig kiváló frissítő lehet egy meleg nyári napon.
- 1 +
2 190 Ft
A narancssárga klasszikus mindig is vágyott testvére megérkezett. Ízletes tejcsokoládé, természetes menta ízzel.
- 1 +
2 390 Ft
Finom, sima és krémes.

- 1 +
1 490 Ft
Ezek a Cadbury Curly Wurly Squirly-k a tejcsokoládé és a karamell ízletes kombinációját szórakoztatóvá és könnyen fogyaszthatóvá teszik.
- 1 +
1 590 Ft
Trópusi gyümölcsökkel ízesített édesség

Rágós trópusi édesség: Öt gyümölcsízből álló ízletes válogatás. Gluténmentes, zsírmentes, vegetáriánus és kóser cukorkák 5 finom ízben, 1 dobozban: Kiwi Banán, Karibi puncs, Eper Banán, Paradicsom Puncs és Édes Mangó
- 1 +
1 590 Ft
Több ízre vágysz? A Mega Mix 10 finom gyümölcsös, rágós ízzel rendelkezik - karibi puncs, eper-banán, paradise puncs, szőlő, kiwi-banán, mangós íz, görögdinnye, ananász-banán, őszibarack-bogyós gyümölcs és kék málna - mindez EGY DOBOZBAN. Élvezd őket egyenként, vagy keverd össze őket, hogy létrehozd saját ízkombinációdat.
- 1 +
1 590 Ft
Tapasztalja meg a gyümölcsös, rágós cukorka elragadó édességét a MIKE AND IKE® Original Fruits termékkel, amely öt FRUCHEWY® ízzel, köztük cseresznye, citrom, lime, narancs és eper ízzel teli. A MIKE AND IKE® Original Fruits már több mint 80 éve a rajongók kedvence!
- 1 +
1 890 Ft
A világ kedvenc pillecukra mini változatban. Forró italok és sütemények díszítésére is alkalmas. Legjobb, ha amerikai módra készítjük el: süssük pálcikára szúrva nyílt tűznél, vagy a tűzhelyen! A tökéletesen elkészített pillecukor kívül aranybarna, belül istenien ragacsos!
- 1 +
- 20% kedvezmény
11 900 Ft 9 520 Ft
Tej-, ét- és fehér csokoládé választék. 24 darab.

Lejárati dátum: 2024.08.06.
- 1 +
7 500 Ft
Az apuliai nyarak friss íze egy olyan fűszerben jelenik meg, amely minden ételt feldob.

Összetevők: extra szűz olívaolaj, citrom.
- 1 +
7 500 Ft
Ez a gyönyörű bádogpalack az egyik legjobb extra szűz olívaolajat tartalmazza Puglia régióból. Chilivel ízesítve tökéletes érintéssé válik minden olyan ételhez, amelyhez mediterrán ízre van szükség. Csepegtesse a bruschetta, pizza, focaccia, saláták, tészta, hús tetejére.

Összetevők: extra szűz olívaolaj (97%), természetes chili paprika aroma (3%).
- 1 +
3 990 Ft
Prémium teaválogatás magas mínőségű bio alapanyagokból, 100% újrahasznosítható papírcsomagolásban, 6 féle ízben.

A válogatás vegyesen tartalmaz koffeines és koffeinmentes teákat.

2 db Citromfű Borsmenta Trópusi gyümölcs bio tea
2 db Fehér tea Áfonya Bodza bio tea
2 db Alma Csipkebogyó Fahéj bio tea
2 db Mézbokor Acai bogyó bio tea
2 db Csokoládés Szuperbogyós bio tea
2 db Áfonyás Vaníliás csoda bio tea
- 1 +
- 60% kedvezmény
7 990 Ft 3 196 Ft
Tél- és karácsonyrajongók, akik gyengék a finom tea élvezetben! Ez a limitált kiadású, legjobb biominőségű téli teakeverékek megmelengeti a szívet és az elmét – ideális ajándékként vagy a kanapén való pihenéshez.
- 1 +
- 60% kedvezmény
12 500 Ft 5 000 Ft
Intsen búcsút a téli frusztrációnak! Az aromás, limitált kiadású bio teakeverékek felmelegítenek a téli időszakban – dőljön hátra, élvezze és álmodozzon egy kicsit.
A legkülönbözőbb gyümölcsös válogatásoktól a zöld, fehér és fekete teákig az ENGLISH TEA SHOP teák minden egyes filtere minőségi és organikus alapanyagokból készül.
- 1 +
1 290 Ft
A rendkívüli módon összekevert ínycsiklandó összetevők természetes eredménye a Crabbies. Annak érdekében, hogy a Crabbies egyedülállóan frissítő legyen, gyömbért és a legjobb egzotikus összetevőket akár hat hétig is áztatjuk, hogy végezetül kiadja jellegzetesen fűszeres ízét.
- 1 +
3 900 Ft
A gianduia csokoládét a csokoládéban lévő mogyorópaszta teszi különlegessé. A sima, krémes gianduja ráolvad a nyelvére. Ez a rúd sima és krémes, nem tartalmaz ropogós mogyorót. A legjobb kakaó- és értékes mogyorófajták kiválasztásával érik el a tökéletes ízvilágot.
- 1 +
3 690 Ft
A fanyar és ízletes cseresznye ízű, rágós TWIZZLERS édesség. Azt mondják, soha ne játssz az ételeddel, de a TWIZZLERS PULL 'N' PEEL, rágós cukorka az egyetlen kivétel!
- 1 +
1 490 Ft
Mindenki kedvenc Reeses mogyoróvajas kosárka miniatűr változata. Mogyoróvajas krémtölteték csokoládéval bevonva.
- 1 +
2 790 Ft
Mogyoróvajas perecek tejcsokoládéval dekorálva.
- 1 +
1 290 Ft
A klasszikus Reese's mogyoróvajjal töltött tejcsokoládéba mártott kosárka.

- 1 +
5 900 Ft
Fedezze fel a tökéletességet a Baci Perugina mogyoróval töltött praliné válogatásával, ahol a kifinomultság és az édes élvezetek találkoznak egyetlen exkluzív dobozban. Ez a praliné kollekció nem csak egy egyszerű édesség, hanem egy ízekkel teli utazás, amely luxussal és minőséggel van átszőve.
Mogyoróval töltött tej-, ét- és fehércsokoládé válogatás. A 3 legkedveltebb íz egy dobozban.
Gluténmentes.
- 1 +
5 900 Ft
A Baci® Perugina® Extra Dark 70% egy kifinomult kombináció az étcsokoládé szerelmeseinek.
Mogyoróból és karamellizált apróra vágott kakaódarabokból készült puha belső. Az egész mogyoró, amely gondosan válogatott és pirított, és az intenzív, 70%-os extra étcsokoládéval bevont praliné tiszta és tartós élvezetet ad.
- 1 +
5 900 Ft
A Baci® Perugina® tejkék színű burkolatával ellenállhatatlan csemege. Ez a kivételes csemege a csokoládé kedvelői számára készült, akik értékelik a prémium minőséget és az édes kényeztetést.
A puha belsőt és a ropogós egész mogyorót a bársonyos tejcsokoládé fokozza, egy pillanatnyi krémes és ellenállhatatlan élvezetért.


- 1 +
25 900 Ft
Baratti & Milano Prestige Selection válogatott csokoládé díszdobozban, barna masnival.
A válogatott praliné belseje: klasszikus cremino, extra noir cremino, pisztácia cremino, 4 ízérzelem cremino, 1858 mogyoró praliné, gianduiotto, sötét gianduiotto, extra étcsokoládé praliné 70% kakaó.
Ízletes és elegáns ajándék.
- 1 +
14 900 Ft
4 féla étcsokoládé válogatás egy dobozban:
- 70% extra étcsokoládészelet
- Ecuador kakaószelet 75%
- Extra étcsokoládé 88%
- Ecuador 99%-os kakaószelet
- 1 +
450 Ft
Ernyő formájú spanyol minőségi tejcsokoládé dinos csomagolásban.
- 1 +
1 690 Ft
Csendes óceáni szigetek felett az egyenlítő szelei tisztítják a felhőket és a trópusi eső az esőerdőkön majd a vulkáni kőzeten keresztül szivárog a földbe.
- 1 +
4 990 Ft
A krémes földimogyoróvaj egy sima és lágy állagú, finom krém, melynek isteni ízét a Reese's egyedi földimogyoróvajas kosárkái által már biztos ismered. Más, mint a többi mogyoróvaj, hiszen állaga rendkívül sima, íze - melyet egy csipetnyi só hozzáadásával igazi ínyenc élménnyé varázsolnak -pedig mondhatni tökéletes. Hozzáadhatod zabkásákhoz, kenheted pirítósra vagy kanalazhatod akár az üvegből is.
- 1 +
1 490 Ft
Az ízek harmóniája találkozik a ropogós élvezettel ebben az ellenállhatatlan édességben. A könnyű maláta magokból készült csokigolyó szívét körülölelik a puha kekszdarabok, így egyedülálló kettős textúrát teremtve. Az édes és krémes csokoládéöntet bevonat finoman egyesíti az összetevőket, és a Maltesers Biscuits csokigolyó a tökéletes nassolás, amely garantáltan elvarázsolja az édes ízek kedvelőit. Élvezd a kis ízorgiát minden egyes harapással!
- 1 +
2 990 Ft
Élvezd a különleges karamellás ízt és a kerek, finoman fűszeres kekszek kényeztetését ebben a bűnösen finom krémben. A Classic Biscoff kekszkrém gazdag, sima és selymes állagával ideális választás reggeli pirítósra, délutáni snackként vagy édes sütikrémként. Az egyedi ízvilágú kekszek krémes elegye egyszerűen elragadó, és minden harapással egy kis édes boldogságot csempész a napodba. Legyen a Lotus Biscoff Classic kekszkrém az édes élvezetek új kihagyhatatlan része!
- 1 +
2 990 Ft
Karamellizált Lotus Biscoff ropogós kekszből készült krém. Tökéletes reggelire, pirítósra és palacsintára, vagy kedvenc otthoni sütési receptjeinek összetevőjeként.
- 1 +
1 290 Ft
A világ egyik legtöbbet eladott csokoládé szelete ÚJ fehérje tartalmú formában! Az új BOUNTY Protein Bars kevesebb mint 200 kalóriát tartalmazó kiváló minőségű protain szelet tej és tejsavó fehérje tartalommal az eredeti, kedvenc íz megtartásával. Összetétele és tápértéke megegyezik bármely kiváló minőségű fehérje szelettel amelyetől elvárjunk a kiváló minőséget és ízt.


- 1 +
5 990 Ft
A Tunnaliva extra szűz olívaolaj, amelyet kizárólag a "Nocellara del Belice" fajtájú olajbogyóból állítanak elő, luxus 0,25 literes üvegpalackban. Íz: Közepesen zöld gyümölcsösség. Betakarítási kampány: 2023 – ÚJ SZÜRET
- 1 +
9 990 Ft
A Tunnaliva extra szűz olívaolaj, amelyet kizárólag a "Nocellara del Belice" fajtájú olajbogyóból állítanak elő, luxus 0,5 literes üvegpalackban. Íz: Közepesen zöld gyümölcsösség. Betakarítási kampány: 2023 – ÚJ SZÜRET
- 1 +
990 Ft
Minőségi holland mini cukorkák, fahéjas ízesítéssel, dekoratív dombornyomott fémdobozban. Cukormentes.
- 1 +
12 900 Ft
A Nocellara intenzitását enyhén tompítja a Biancolilla lágysága, így az olaj finomabbá válik, így nagyon kiegyensúlyozott termék.
Zászlós termékük, amely 70% Nocellarából és 30% Biancolillából áll, egy tökéletes keverék, amely egyesíti térségünk 2 leginkább képviselt olajbogyóját.

- 1 +
8 990 Ft
A Nocellara intenzitását enyhén tompítja a Biancolilla lágysága, így az olaj finomabbá válik, így nagyon kiegyensúlyozott termék.
Zászlós termékük, amely 70% Nocellarából és 30% Biancolillából áll, egy tökéletes keverék, amely egyesíti térségünk 2 leginkább képviselt olajbogyóját.
- 1 +
5 690 Ft
A Nocellara intenzitását enyhén tompítja a Biancolilla lágysága, így az olaj finomabbá válik, így nagyon kiegyensúlyozott termék.
Zászlós termékük, amely 70% Nocellarából és 30% Biancolillából áll, egy tökéletes keverék, amely egyesíti térségünk 2 leginkább képviselt olajbogyóját.
- 1 +
29 900 Ft
Modern, elegáns, vérbeli spanyol gin. Nevét és karakterét az Atlanti-óceán felől fújó, friss északi szél inspirálta.
- 1 +
18 900 Ft
Elképesztően érzéki ital, akárcsak kedvesünk fülünkbe suttogott szavai. 2 db old fashioned pohárral csomagolva.
- 1 +
990 Ft
Mmmm, szeretjük a kesudiót. Klasszikus RAWBITE szelet 50%-ban kesudióból áll, és 100%-ban ízletes. A kesudió mellett datolyát és mazsolát is találsz a bárban. Az édes datolya és a krémes kesudió enyhe íze és lágy állaga garantáltan csillapítja az éhséget.
- 1 +
990 Ft
Édes és sós egyszerre. Mit kívánsz még? A RAWBITE földimogyoró egy kicsit más, mert tele van... Nos, mogyoróval. De édes az édes datolya miatt is, úgyhogy ha nem tudsz választani, vegyél egy RAWBITE Peanut-ot!
- 1 +
990 Ft
Kivételes ízt ígér ez a rúd, amely ötvözi a kakaó klasszikus intenzív ízét a friss narancs ízével. Szuper kombináció, ha minket kérdezel. Az összetevők "csak" szárított gyümölcsök és diófélék, de a NARANCS KAKAÓ ennél sokkal több!
- 1 +
990 Ft
Egy bár tele nyárral és energiával! Így jellemeznénk a RAWBITE vaníliabogyós szeletet. Nagyon finom (és csinos) így könnyen ajándékozhatod egy jó barátodnak (hacsak nem voltál éhes útközben...)
- 1 +
990 Ft
A Protein Smooth Cacao egy új és izgalmas kiegészítője a proteinszeletek világának. A bio összetevőkből, például kakaóból, gyümölcsökből és kesudióból készült szelet minden falatba erős, jó ízt ad.
- 1 +
990 Ft
Uh la la – ez a bár a forró bounty strandok felé tereli gondolataid, és nyaralási hangulatot hoz. Csak aszalt gyümölcsre és kókuszreszelékkel kevert dióra van szükséged, ami alapvetően ebben a kókusz RAWBITE-ban van.
- 1 +
1 990 Ft
A Rabitos Royale doboza 3 db egyenként becsomagolt, borpárlatos trüffelkrémmel töltött egész fügét rejt, amit ráadásul még étcsokoládéba is mártottak! Hihetetlen ízvilág, páratlan élmény! Elegáns megjelenése miatt ajándéknak is ajánljuk!
- 1 +
990 Ft
Egy láb hosszú kötél, trópusi gyümölcs ízű lágy gumicukor, roppanós, ínycsiklandozó NERDS cukorkákkal bevonva.
- 1 +
990 Ft
Egy láb hosszú kötél, bogyósgyümölcs ízű lágy gumicukor, roppanós, ínycsiklandozó NERDS cukorkákkal bevonva.
- 1 +
1 990 Ft
A ropogós Lotus kekszek finom csokikrémmel vannak töltve.
A népszerű belga finomság hozzáadott mesterséges színezék nélkül hagyományos Lotus minőségben.
A legjobb minőségű és legfinomabb karamellás kekszek.
- 1 +
2 390 Ft
Az olasz cukrászhagyomány illatos kekszei válogatott és minőségi alapanyagokból, a klasszikusok manduladarabokkal. Pálmaolaj, hidrogénezett zsírok és tartósítószerek nélkül.
Tökéletes kávé mellé!
- 1 +
1 190 Ft
A zöld dobozos válogatása 16 darab cukorkát tartalmaz 5 különböző ízben.
A dobozban megtalálható lime, kivi, dinnye, zöldalma és körte ízű cukorkák.
- 1 +
2 190 Ft
Ezek az articsóka szívek eredetiséget hoznak a receptjeidbe: saláták, pizzák, bruschetták, köretek tökéletes társa.
- 1 +
2 490 Ft
Ez egy bajnok süti! Lett szuperélelmiszerbogyóból, a feketeribizliből készült. Már egy évtizede létezik, egyedülálló édes-savanyú ízéről jól ismert itthon és külföldön. Eredeti receptük a múltból ;)
- 1 +
2 490 Ft
A lett helyi legenda, a homoktövis, a szuper étel. Tele vitaminokkal, süti a testednek és a lelkednek. Próbáld ki!

A homoktövis édes agavéval és az alma finom ízével kombinálva. A ropogós kókuszreszelék és az egészséges kesudió teszi teljessé az ízletesen könnyű és friss ízvilágot.
- 1 +
1 890 Ft
A Cazorla kéksajtos pástétom karamellizált hagymával. A kéksajt intenzív ízét a karamellizált hagyma édességével ötvözi. Az ízek finom harmóniája.
- 1 +
1 890 Ft
Csípős Cazorla pástétom érlelt sajtból, chilivel, kiválóan kenhető finom pirítósra. Egyedülálló kombináció, amelynek nem fogsz tudni ellenállni a kellő mennyiségű fűszeresség miatt.
- 1 +
1 890 Ft
A kéksajtos Cazorla pástétom a Roquefort intenzitása miatt erőteljes ízű. Ízletes kombináció sertésmájjal.
- 1 +
2 490 Ft
Kiváló homár pástétom. Egy kis luxus kenyérre, rágcsálnivalóra vagy kekszre. Ez a különleges pástétom más ételek elkészítéséhez is felhasználható a konyhában.
- 1 +
2 490 Ft
Tökéletes pirítósra vagy kenyérre kenni, vagy akár burgonya chipsszel. Ez a legjobb módja annak, hogy meghódítsa a kicsiket, és rávegye őket arra, hogy részesüljenek a kagylóban található esszenciális vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrásából, mint például a B-komplex vitaminok, C-vitamin, folsav, vas, foszfor, mangán, szelén és cink. Ajánlott hidegen tálalni. Glutén nélkül. A „Degusta Jaén Calidad” márkanévvel rendelkezik.
- 1 +
2 490 Ft
Pástétom polipból, extra szűz olívaolajjal és paprikával, kenyérre kenve fogyasztható. Hagyományos receptek alapján kézzel készült. Glutén nélkül. A „Degusta Jaén Calidad” márkanévvel rendelkezik.
- 1 +
1 890 Ft
Finom és elegáns pástétom. Tökéletes kombináció a nagyon alacsony koleszterintartalmú baromfihús és a szarvasgomba által nyújtott nagyszerű íz között. Remek lehetőség az ínyencek számára. Hagyományos receptek alapján kézzel készült. A „Degusta Jaén Calidad” márkanévvel rendelkezik.
- 1 +
1 890 Ft
A gombás vaddisznópástétomban a Sierra minden ízét megtalálod. Minőségi termékekből készül, mint például vaddisznóhús, gomba, sherry bor és extra szűz olívaolaj. Hagyományos receptek alapján kézzel készült. A „Degusta Jaén Calidad” márkanévvel rendelkezik.
- 1 +
1 590 Ft
A Cidacos főtt hüvelyesek extra minőséggel készülnek, ami a hagyományt hozza az asztalra.

Az Extra csicseriborsóval ízletes ételeket készíthet, mint például saláták, pörköltek, rizs, levesek.
- 1 +
2 990 Ft
Citrom és étcsokoládés Florentin a MICHEL CHATILLON márkától.
Hagyományos recept csokoládéval bevont nugát, tojás, liszt és glutén nélkül.
- 1 +
2 990 Ft
Sós vajkaramell és tejcsokoládé firenzei MICHEL CHATILLON.
Kézműves műhelyükben készült Nantes mellett.
Hagyományos recept csokoládéval bevont nugát, tojás, liszt és glutén nélkül.
- 1 +
790 Ft
Cseresznyeparadicsom darabokban csak pugliai paradicsomból.
- 1 +
790 Ft
Egész hámozott paradicsom. Rendkívül finom, tökéletes kiegészítője bármilyen tésztás ételnek.
- 1 +
1 490 Ft
A paradicsomot felszeletelik és blansírozzák, hogy inaktiválják az enzimeket és megelőzzék a paradicsom romlását. A gépi feldolgozás során a magokat és a héjat eltávolítják, ezáltal egy krémes, selymes, rendkívül alacsony víztartalmú szószt kapunk. A feldolgozás során nem használnak semmilyen hőkezelést, így megőrzik a paradicsom illatát és ízét.
- 1 +
3 990 Ft
A csokis nugát finom változata a vegán közönség számára.
- 1 +
4 290 Ft
Puha mousse ropogós alapon, egy kis karamellel.
16 finom melo-csokoládé, fehér csokoládé hab karamell ropgós bevonattal.
- 1 +
2 990 Ft
Fekete-barna olívabogyó fűszerolajban. A leccino egy nagyon kis fajta olívabogyó, kevés hússal, de az egyik legízletesebb olajbogyó. Alkalmas salátákhoz, tapasokhoz, sajtokhoz vagy köretnek.
- 1 +
1 690 Ft
Vegetáriánus és ínyenc ételekhez ajánljuk a búza, quinoa és vörös rizs kombinációját keleti mártással.
- 1 +
1 590 Ft
Ez az articsóka készítmény egy kis eredetiséget kölcsönöz bruschettájának. Adjon ecetes zöldségeket a pirítósához, egy cseppnyi balzsamecetet, és máris fogyasztható a bruschetta.
- 1 +
1 590 Ft
Ez a piquillo paprika krém egy kis eredetiséget kölcsönöz bruschettájának.
Adjon ecetes zöldségeket a pirítósához, egy cseppnyi balzsamecetet, és máris fogyasztható a bruschetta.
- 1 +
1 590 Ft
Ez a spárgakészítmény egy kis eredetiséget kölcsönöz bruschettájának.
Adjon ecetes zöldségeket a pirítósához, egy cseppnyi balzsamecetet, és máris fogyasztható a bruschetta.
- 1 +
590 Ft
- 1 +
1 990 Ft
A La Valle Dei Raccolti márkától származó szeletelt articsóka egy ízletes és kiváló minőségű étel, amely a hagyományos olasz ízeket hozza el az asztalra. Az articsóka szeletek gondosan kiválasztottak és kíméletesen feldolgozottak, hogy megőrizzék frissességüket és ízüket. Ideális választás salátákhoz, tésztákhoz vagy antipasztókhoz, ez a termék a La Valle Dei Raccolti elkötelezettségét tükrözi a kiváló minőség és az autentikus ízek iránt.
- 1 +
1 150 Ft
Élvezze a rágógumi finom ízét a kalóriák nélkül.
A Trident rágógumi 30 százalékkal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukrozott társai, de a kellemes görögdinnye ízéből így sem veszít.
- 1 +
1 790 Ft
A Van Holten’s Kosher Pickle egy nagy savanyúság fűszeres fokhagymás ízzel, ecetes vízbe csomagolva. Ezáltal a savanyúság szép és lédús marad, és megőrzi ízét. Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
2 890 Ft
Az új Cheesy Jalapeño Cheetos® Mac 'n Cheese fűszeres lökést ad új kedvenc macjének! Krémes, felháborítóan sajtos és éppen a megfelelő mennyiségű hő, mindössze egyetlen falat kell ahhoz, hogy örökre megváltozzon a mac és a sajt stílusa. Szívesen! :)

- 1 +
1 890 Ft
A Khoisan Gourmet gyógytea, amely a kurkuma és a gyömbér természetes melegítő tulajdonságait ötvözi a pitypang enyhe jegyeivel és egy csipetnyi friss mentával. A Rooibos gazdag ízével együtt az eredmény egy kiegyensúlyozott és fényűző tea. A tea nem tartalmaz koffeint, így reggel és este is fogyasztható. Antioxidánsokban gazdag, ízfokozót vagy tartósítószert nem tartalmaz.
- 1 +
1 890 Ft
Élvezze az energizáló löketet, ha belekóstol egy csésze jó érzést keltő és gondosan elkészített Rooibos alapú főzetbe, amely gazdag édes virágos jegyekben, pikáns bogyós árnyalatokban és egy bőséges adag echinaceában. Adjon hozzá egy csipet mézet az extra édesség és a nagyszerű íz érdekében.

- 1 +
1 890 Ft
Ez a nyugtató hatású Rooibos gyógynövény infúzió a finom kamilla nyugtató tulajdonságait illatos levendula virágokkal öleli fel.
Mindkettő közkedvelt növény, amely terápiás hatásukról ismert, és együtt alkotnak egy erős párost.
- 1 +
3 490 Ft
Az Aceitunas Gordal rellena de Jalapeño egy spanyol eredetű csemegeolíva, amelyet hagyományosan készítenek és töltenek. A Gordal olíva nagy méretű, húsos és ízletes, míg a Jalapeño paprika egy csípős és pikáns ízt kölcsönöz a tölteléknek. Ez a kombináció egyedi és ínycsiklandó ízélményt nyújt, ideális választásnak számít snackekhez, előételekhez vagy akár salátákhoz is. Az Aceitunas Gordal rellena de Jalapeño kiváló minőségű összetevőkből készül, és garantálja az autentikus spanyol ízeket minden egyes harapásban.
- 1 +
3 490 Ft
Az Aceitunas Manzanilla Almonds egy különleges csemegét kínáló termék, amely a spanyol Manzanilla olíva és ízesített mandulák tökéletes kombinációját nyújtja.
- 1 +
1 290 Ft
Enyhén csípős szósz, amely alkalmas különböző húsok, halak és zöldségek pácolásához. Hagyományos jamaikai fűszerek és chilipaprika keverékét tartalmazza.
Az Encona Jamaica BBQ szósz egy ízletes és egzotikus szósz, amely a karibi térség egyedülálló ízét és aromáját kínálja. Fűszerek keveréke, amely tökéletes választás azoknak, akik szeretik a fűszeres és édes-csípős kombinációkat.
- 1 +
2 490 Ft
Az első készlet, amellyel néhány perc alatt elkészítheti az olasz Tiramisut, csak tej hozzáadásával! Sütés sem szükséges.
- 1 +
1 490 Ft
Finom és ropogós olasz ostyák bársonyos tejkrémmel és ellenállhatatlan étcsokoládécseppekkel töltve.
- 1 +
9 900 Ft
Az egész nyári szarvasgomba tökéletes termék a szarvasgomba szerelmeseinek, akik így egész évben, 12 hónapon keresztül élvezhetik az ízét.
Az erősség a természetes minőség, mert az egyetlen összetevő a szarvasgomba, víz és a só (sóoldat). Frissként is használható: lereszelheted vagy szeletelheted.
- 1 +
1 190 Ft
A Royal Orient Young Baby Corn-t akkor szedik és csomagolják, amikor a legjobbak, hogy autentikus ízt vigyenek a keleti ételekbe. Tökéletes krumplihoz, curryhez és levesekhez. Hús, szárnyas és hal, valamint keleti zöldségek mellé is illik.
- 1 +
1 390 Ft
A Cock Sweet Chilli Sauce édes és fűszeres ízek klasszikus kombinációja, amelyet az autentikus thai konyha ihletett.
- 1 +
1 290 Ft
Ismerd meg az Encona Indiai mangó chiliszószát, ahol a gyümölcsösség fűszerei és édességei egyedülálló harmóniában találkoznak! Ez a különlegesség egy 142 ml-es üvegben rejlik, ahol a klasszikus indiai receptek ihlették meg készítőit a mangó, maracuja és chili tökéletes elegyének létrehozására.
- 1 +
5 900 Ft
A család legrangosabb terméke a tiszta szarvasgomba igazán koncentrált krémes formában, azoknak a szarvasgomba szerelmeseinek és szakembereknek ajánlva, akik nem akarnak lemondani a fehér szarvasgomba ízének öröméről egész évben.
- 1 +
1 290 Ft
Ismerd meg az Encona Louisiana Cajun csípős chiliszószát, ahol az Amerikai Déli Államok füstös csípős ízei találkoznak! Ez a 142 ml-es palackban rejlő különlegesség egy autentikus Louisiana Cajun recept alapján készül, és vibráló keveréke a kajenne borsnak és fűszereknek, amely egy lágy, sima és fűszeres mártogatós szószt eredményez – de egy gonoszul csípős csavarral.
- 1 +
1 490 Ft
A Sterilgarda besamel egy finom ízű szósz, kiválóan alkalmas olyan ételek elkészítésére, mint a lasagne, vagy a sajtszószok.
- 1 +
390 Ft
Durva tengeri só Olaszországból

Ez az olasz Adriai-tenger partján fekvő Pugliából származó só nem hagy beteljesületlen kívánságot a durva tengeri só rajongói számára. Tökéletes a hideg és meleg ételekhez, minden tányérhoz finomságot ad.
- 1 +
390 Ft
Finom tengeri só Olaszországból

Ez az olasz Adriai-tenger partján fekvő Pugliából származó só nem hagy beteljesületlen kívánságot a finom tengeri só rajongói számára. Tökéletes a hideg és meleg ételekhez, minden tányérhoz finomságot ad.
- 1 +
5 500 Ft
A Szicíliai só nyári szarvasgombával egy nagyon egyszerűen használható fűszerezés, amellyel a klasszikus sót helyettesítő bármilyen ételben fokozhatja a szarvasgomba ízét, amelyet sózni kell.
- 1 +
190 Ft
A NUTELLA páratlan ízét az egyedülálló receptúra garantálja, amelyet hét gondosan válogatott összetevőből készítenek. A NUTELLA 50 éve kínálja a családoknak szerte a világon az ízletes reggeli örömét, hogy pozitív energiával kezdjék a napot.
- 1 +
1 090 Ft
Bemutatjuk a Sterilgarda jól emészthető tejét, amely laktózmentes és részben fölözött, természetes és egészséges alternatívája a normál tejnek. Ezt a tejet válogatott olasz gazdaságokból szerzik be, amelyek a termelési lánc során napi teszteken esnek át, így biztosítva a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásokat. A tej természetes ízét finom hőkezelési eljárással, tápértékét pedig a mikrobiológiai szennyeződéseket eltávolító mikroszűrési eljárással tartják meg.
- 1 +
1 090 Ft
100% olasz mikroszűrt tej, zsírban és fehérjében gazdagabb. Speciális termék cappuccino készítéséhez a nagyobb habképző képességének köszönhetően. Tej válogatott olasz farmokról.
- 1 +
1 690 Ft
100%-ban bio csemegekukorica leves finom ízű kókuszkrémmel és csipet tengeri sóval. Könnyű és környezetbarát csomagolás. Nem csak vegánoknak.
- 1 +
2 290 Ft
vEGGS Vegán tojáspótló omletthez, tojás rántottához, sütéshez.

Élvezze a rántottát, a quiche-t, a frittatát, az omlettet és más tojásos ételeket a finom, 100% -ban természetes, növényi alapú tojás-alternatívával.
A vEGGs omlett sütésre is kiválóan alkalmas. 1 csomagból 15 tojás pótló készíthető.
- 1 +
2 290 Ft
Szeretnéd a napodat bundáskenyérrel indítani? Vagy jól esne egy kis quiche ebédre? Nem tudsz ellenállni egy finom créme brulle-nek? Ezzekkel a 100%-ban növényi, vegán, gluténmentes, GMO mentes tojáspótlókkal nem lesz akadály. Bevetheted őket sütéshez-főzéshez egyaránt!
- 1 +
1 790 Ft
Bio süti babáknak tönköllyel, almával és áfonyával, 8 hónapos kortól
- 26%-os tönköllyel
- öt varázslatos sütiforma
- Édesség a gyümölcsöktől

A Fruchtbar Bio Meseország Keksz egy olyan csodálatos keveréke a legfinomabb bio összetevőknek, amelyeket gyermekeid és Te is imádni fogtok. Ezek a kekszek nemcsak finomak és táplálók, hanem teljesen vegán és gluténmentesek is, így mindenki számára ideális választás.
- 1 +
3 090 Ft
Olaszországban gyártott, 100%-ban természetes extra szűz olívaolaj spray megőrzi a hagyományos üveg olaj minden eredeti tulajdonságát, miközben nagyobb kontrollt biztosít az ételhez megfelelő mennyiség hozzáadását illetően.
- 1 +
3 090 Ft
Olaszországban gyártott, 100%-ban természetes extra szűz olívaolaj spray megőrzi a hagyományos üveg olaj minden eredeti tulajdonságát, miközben nagyobb kontrollt biztosít az ételhez megfelelő mennyiség hozzáadását illetően.
- 1 +
3 990 Ft
100%-ban tiszta kókuszolaj finom gyümölcsös ízű, alacsony füstponttal és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Tökéletes a gondtalan, mindennapi konyhai használatra, legyen szó főzésről, fűszerezésről, grillezésről vagy sütésről.
- 1 +
1 090 Ft
Serena aszalt chilipaprika egy igazán különleges ízélményt nyújtó termék. Friss, kiváló minőségű chilipaprikából készül, melyet gondosan aszalnak, hogy megőrizzék az ízét és aromáját.
- 1 +
1 490 Ft
Serena aszalt görögdinnye egy friss és gyümölcsös ízekkel teli csemege, melyet a finom és érett görögdinnye gondos aszalásával készítenek el. Ez a könnyű és lédús gyümölcs a nap sugaraitól átitatott, ízletes csemegévé válik az aszalás folyamatának köszönhetően.
- 1 +
17 500 Ft
Alkoholtartalom: 40% Diplomatico Reserva Exclusiva Rum
A 2016-os San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese
- 1 +
3 990 Ft
A gyümölcsteák észak-európai hagyományából vették át ezt a receptet, amely az amerikai áfonya gyümölcsös és csípős ízét ötvözi az alma édességével és a hibiszkusz csípős ízével. Ízletes melegen vagy hidegen, és teljesen koffeinmentes!
- 1 +
3 990 Ft
A fekete teák közül gyakran a legértékesebbnek tartott Darjeelinget a „teák Rolls-Royce-jának” tekinthetjük. Magas tengerszint feletti magasságban szüretelik a Himalájában, és a világ egyik legkeresettebb teája. Az így kapott arany-bronz likőr kiegyensúlyozott, zöld levelek és muskotály jegyekkel.
- 1 +
3 990 Ft
A Chai szó egyszerűen teát jelent, de világszerte szinonimává vált ezzel a finoman fűszerezett indiai itallal. Ez fekete tea, szegfűszeg, gyömbérdarabkák, koriandermag és fahéj keveréke. Hagyományos elkészítéshez főzzön erős teát, adjon hozzá forró tejet, és édesítse cukorral vagy sűrített tejjel.
Indiai fekete tea, fűszerek, fahéj
- 1 +
3 990 Ft
6 db, egyenként csomagolt, sós vajkaramellával ízesített trüffelkrémmel töltött, tejcsokoládéba mártott fügebonbon.
A La Higuera spanyol manufaktúra különleges fügebonbon családjának nagy sikerű tagja. Díszdobozos csomagolása is tökéletes ajándékká teszi!
- 1 +
2 290 Ft
3 db, egyenként csomagolt, eper ízesítésű trüffelkrémmel töltött, fehér csokoládéba mártott fügebonbon.
A La Higuera spanyol manufaktúra fügebonbonjainak harmadik változata, nagyon kedvelt különlegesség. Díszdobozos csomagolása is tökéletes ajándékká teszi!
- 1 +
3 990 Ft
6 db, egyenként csomagolt, eper ízesítésű trüffelkrémmel töltött, fehér csokoládéba mártott fügebonbon.
A La Higuera spanyol manufaktúra fügebonbonjainak harmadik változata, nagyon kedvelt különlegesség. Díszdobozos csomagolása is tökéletes ajándékká teszi!
- 1 +
1 890 Ft
A Castillo de Jijona - Turrón Imperial De Chocolate egy luxus kategóriás desszert, mely az Alicante régió híres édességének, a turrónnak a modern változata. Ez a különleges termék a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát képviseli, magas minőségű összetevők felhasználásával és a spanyol édességipar gazdag hagyományainak tiszteletben tartásával.
- 1 +
1 890 Ft
A Castillo de Jijona - Turrón Imperial De Almendras egy kiváló minőségű spanyol édesség, mely a hagyomány és a kiválóság tökéletes ötvözetét nyújtja. Ez a turrón egy híres és hagyományos spanyol desszert, mely Alicante régiójában készül, és a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően válogatott összetevőket felhasználva kerül előállításra.
- 1 +
16 500 Ft
Egyfajta olívaolaj az isztriai olajbogyó bajnokától - buža. Harmonikus és gyümölcsös illatú, frissen nyírt fű, zöld paradicsom, friss alma és bazsalikom éles jegyeivel gyönyörködtet. A finoman kiegyensúlyozott keserűség és az utóízben jól kifejezett fűszeresség teszi teljessé ennek az olajnak az ízélményét.

Fajta: Buža, Monovarietal
Gyümölcsösség: Közepes
Fűszeresség: kifejező
Keserűség: enyhe
Íz: zöld paradicsom, virágok, zöldpaprika, cikória, bazsalikom
- 1 +
- 50% kedvezmény
3 890 Ft 1 945 Ft
TÁBLA TEJCSOKOLÁDÉ, 38% KAKAÓ
Café-Tasse és Quentin Gréban (belga illusztrátor) együttműködése.
Ez a tejcsokoládé tábla örömet okoz kicsiknek és nagyoknak.
Az igazán jó és GYÖNYÖRŰ belga csokoládé 38% kakaóval.
- 1 +
7 990 Ft
A híres Baratti & Milano legújabb alkotása ez a kétrétegű cremino tojás, amely a külső gianduia csokoládé ízét, a belső rétegben pedig fehér pisztácia csokoládé ízét ötvözi. Csodálatos tudás, amely szó szerint megőrjíti az ízlelőbimbókat.
- 1 +
- 75% kedvezmény
23 900 Ft 5 975 Ft
A Slitti Nocciolato Fondente tojás egy exkluzív olasz csokoládékészítmény, melyet az elismert olasz csokoládémanufaktúra, a Slitti készít. Ez a tojás egyedi ízélményt nyújt, mely a gazdag étcsokoládé és a krémes mogyoró ízének tökéletes összhangjából születik. Minden harapás teljes értékű élményt nyújt, ahol az intenzív étcsokoládé és a ropogós, ízletes mogyoró találkozik. A Slitti Nocciolato Fondente tojás ideális választás desszertként, különleges alkalmakra vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretik az ízek gazdagságát és a prémium minőségű csokoládét.
- 1 +
- 75% kedvezmény
22 900 Ft 5 725 Ft
A Slitti Bianco con granella di Pistacchia egy kifinomult olasz csokoládékészítmény, amely a legmagasabb minőségű összetevőkkel és mesterséges ízek nélkül készül. Ez a csokoládé egy igazi luxus élményt kínál, amelyben a finom fehércsokoládé lágy és krémes íze találkozik a ropogós, ízletes pisztáciadarabokkal. Minden falat teljes értékű élvezetet nyújt, amelyben az édes és a sósság tökéletes harmóniában van jelen. A Slitti híres mestercsokoládéjának hagyományait követve, ez a csokoládé is a legmagasabb minőségű és prémium ízeket kínálja.
- 1 +
- 75% kedvezmény
22 900 Ft 5 725 Ft
A közép vonalba csúsztatott két ízű tojást (félig tejes és félig sötét) karamellizált "Tonda Gentile Trilobata" mogyorószemekkel gazdagítottak.
Ez a kombináció az ízek robbanását hozza létre, amely behálóz minden csokirajongót.
A húsvét a középkor óta a tojáscsere szimbóluma, és nincs is jobb ajándék egy "slitti" tojásnál!
- 1 +
295 Ft
Képzeld el magad a világ egyik legkönnyebb vizének forrása mellett. Körülbelül 2000 méter magasan vagy, ahol tiszta a levegő, és semmi sem szennyezett, még a gondolataid sem.
Odafenn csak az Alpok hóval borított friss lehellete, a csend fogad.
Minden egyes kortynál érzed a Vinadio Sant'Anna víz kristálytiszta ízét.
A Sant'Anna Water az egyik legmagasabb, legtisztább, legkönnyedebb és legalacsonyabb nátriumtartalmú természetes ásványvíz a világon.
Körülbelül 2000 alpesi méterről, kevesebb mint 48 óra alatt érkezik közvetlenül az asztalainkra, frissen a forrásból.
- 1 +
17 900 Ft
Egy friss, élénk kortárs gin, amely minden cseppjében a tengert és a természetet idézi, középpontjában egy egészen különleges botanikai alapanyaggal.
Alkoholtartalom: 42%
- 1 +
19 900 Ft
A Windspiel Premium Dry Gin egy igazi szélcsengő a ginek világában, felrázva a hagyományos ízeket és teremtve valami teljesen egyedit a megszokott és az egzotikus ízek találkozásából.
Vulkanikus talajon, saját gazdaságban termesztett burgonyából készült prémium minőségű gin. Az első ilyen Németországban. Klasszikus london dry gin borókával, citromhéjjal, korianderrel, levendulával, fahéjjal és egyéb fűszerekkel.
Alkoholtartalom: 47%
- 1 +
14 900 Ft
Vajon mit hozhat ki egymásból a 100%-os arabica kávé és ausztrál búzavodka fúziója? Erre az izgalmas felvetésre ad választ a Mr. Black Cold Brew Coffee Likőr napjaink egyik izgalmas innovációja, amely lelkesen keresi az arany középutat a búzás vodka és a cold brew eljárással készített kávé között.
Alkoholtartalom: 23%
- 1 +
Alkoholmentes!
11 900 Ft
Kézműves készítésű, karibi stílusú allkoholmentes párlat, mely tökéletes választás koktélok vagy long drinkek készítéséhez. Ízében a rumra emlékeztető aromák mellett fás fűszeresség, fekete tea és szárított papaya jegyei jelennek meg.
Alkoholmentes, gluténmentes és vegán.
- 1 +
34 900 Ft
A Padre Azul Super Prémium Tequilák magasan kiemelkednek a hagyományos minőségű tequilák világából. A Padre Azul Tequilák mindegyike megfelel a CRT legszigorúbb előírásainak, így minden egyes csepp tequila igazi kiválóság.
Alkoholtartalom: 40%
- 1 +
- 70% kedvezmény
4 990 Ft 1 497 Ft
Az Argenta Schoko Rübli egy páratlanul ízletes és elegáns csokoládékülönlegesség, amely magában foglalja a hagyományos csokoládégyártás minden finomságát és innovációját. Ez a prémium termékcsalád két különleges ízvilágot ötvöz: a mennyei pralinékat és a bársonyos nougatot, tökéletes harmóniában az Argenta márkára jellemző kifinomult csokoládéval.
Tökéletes húsvéti ajándék, nem csak gyerekeknek!
- 1 +
- 50% kedvezmény
2 990 Ft 1 495 Ft
4 db egyenként csomagolt tejcsokoládé tojás tejszínes töltelékkel
Irány a kanalakért! A nagyszerű Argenta Dip Eggs Milk Cream igazi csemege húsvétra.
- 1 +
- 50% kedvezmény
3 990 Ft 1 995 Ft
50%-os tojáslikőr készítménnyel töltött tejcsokoládé tojás.
Nincs húsvét tojáslikőr nélkül. Az Argenta tojáslikőr tojás a finom tejcsokoládét isteni tojáslikőr készítménnyel ötvözi.
A mellékelt spatulának köszönhetően örömmel kanalazhatod ki a tojásokat.
- 1 +
- 50% kedvezmény
2 990 Ft 1 495 Ft
4 db egyenként csomagolt tejcsokoládé tojás kakaókrémes töltelékkel.
- 1 +
- 20% kedvezmény
5 990 Ft 4 792 Ft
A Terry's Chocolate Orange Truffles egy lenyűgözően finom és elegáns csokoládétojás, melyben a Terry's Chocolate Orange trüffelek különleges ízének élvezete rejlik. Ez a tojás kívül-belül káprázatos: a puha és krémes trüffel ízletesen olvad el a csokoládéban, amelynek narancsos jegyei megigézik az ízlelőbimbókat. Ez a csokoládétojás nemcsak szemet gyönyörködtető ajándék bármely ünnepi alkalomra, hanem ízletes és különleges élményt nyújt azoknak, akik élvezik a minőségi csokoládét.

Lejárati dátum: 2024.08.19.
- 1 +
2 790 Ft
MrBeast Bar Deez Crunch ropogós csokoládé.

Krémes, fűvel táplált tehén tej és ropogós puffasztott rizs.
A 6 egyszerű összetevővel, beleértve a fűvel etetett tehenek tejszínét és a 100% bio kakaót.
Csak a legjobb összetevőkből.

Az a küldetésük, hogy megváltoztassák a nassolás módját.
- 1 +
2 790 Ft
Az OG Chocolate gazdag, mégis krémes textúrája nemcsak feldobja a napját, hanem elgondolkodtat, hogyan tehetne MÉG TÖBBET.
Mindössze 4 alapanyagból készült szeleteik 100%-ban növényi alapúak, bio kakaóval, és hihetetlenül finomak.
A tökéletes minőségre és a gondosan beszerzett összetevőkre összpontosítva az OG Chocolate egy kicsit más, mint a többi.
Kiejthető összetevőkből készült, amelyeket ízlelőbimbói imádni fognak.
Az összes csokoládé főnöke.

Az a küldetésük, hogy megváltoztassák a nassolás módját. Ízletes falatokat készítettek olyan összetevőkből, amelyekben megbízhat.
- 1 +
990 Ft
A Snickers Pe De Moleque Brazíliából érkezett. A szeletben mogyoró, tömény karamell és tejcsokoládé találkozik, amelyek együtt egy ropogós és édes harapnivalót alkotnak.
- 1 +
990 Ft
Snickers Butterscotch vajkaramell ízű karamellkrémes nugát szelet földimogyoróval tejcsokoládéba mártva.
- 1 +
690 Ft
A Trident X Twist szőlő és narancs ízű cukormentes töltött rágógumi frissítő és élénkítő élményt nyújt a szádban. A rágógumi két ízt tartalmaz egyszerre, melyek egymást harmónikusan kiegészítik. A külső réteg szőlő ízű, a belső folyékony töltelék pedig narancs ízű, amely még intenzívebbé teszi az ízélményt. A rágógumi cukormentes, xilittel és szorbittal is édesített, így nem károsítja a fogakat.
- 1 +
1 790 Ft
Van Holten’s Hot Pickle egy igazán különleges és ínycsiklandó csemege azok számára, akik szeretik az intenzív ízeket és az égető pikantériát. Ez a csípős uborka egyedülálló kombinációt kínál a savanyú és csípős ízek kedvelőinek, melyek egyesülnek egy ropogós és friss uborkában.
Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
1 790 Ft
A Van Holten’s Hot Mama egy izgalmas és pikáns választás azoknak, akik szeretik az intenzív ízeket és az égető csípőségét. Ez a cég ikonikus terméke egy nagyobb méretű, savanykás uborka, melyet egyedülállóan fűszeres és csípős folyadékban áztatnak be, hogy igazi csípős élményt nyújtson minden falatban. Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
1 790 Ft
A „Zesty” savanyúságuk mindig 110%-ot ad. Úgy tűnik, hogy ez a magát egészségfanatikusnak mondó sohasem hagyja el az edzőtermet, de merész természete ütőképessé teszi a tengerparton, az úton vagy bárhol, ahol megmutatja gödrös testalkatát..
Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
1 790 Ft
A Van Holten’s Sour Sis egy frissítő és savanykás csemege azoknak, akik szeretik az élénk és ízletes falatokat. Ez a cég különleges terméke egy kicsi, savanykás uborka, melyet egyedi fűszerekkel és ízekkel készítenek el, hogy friss és élénk ízt nyújtsanak minden falatban. Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
1 790 Ft
A „Portly” savanyúságuk vezet a klubházban. Tele van kiadós kaporízzel, gyakorlatilag mindenhol megtalálod a nagyfiút, a kamionmegállóktól a moziig!
Mivel a savanyúságokat nem kell hűtőben tárolni, könnyen bárhová magaddal viheted, és tökéletes nassolnivaló. A savanyúság rendkívül népszerű Európában, és mostantól már nálunk is elérhető.
- 1 +
3 990 Ft
A gyerekek és a felnőttek egyaránt élvezhetnek egy hideg pohár rózsaszín tejet, mely a híres Nestle Nesquick eper ízesítésű tejkeveréknek köszönhető.
- 1 +
1 990 Ft
Élvezzen egy tál Kraft Mac-et kevesebb mint 10 perc alatt. Jellegzetes, krémes Kraft sajt és a makaróni együtt finom ételt ad mesterséges aromák, színezékek és tartósítószerek nélkül.
- 1 +
Alkoholmentes
4 890 Ft
Unod már, hogy minden egyes összejövetel alkalmával kimaradsz a közös koccintásból csak azért, mert eddig nem találtál valóban ízletes alkoholmentes pezsgőt? A Natureo alkoholmentes félszáraz pezsgő lehet a megoldás problémádra!
- 1 +
1 290 Ft
A rágógumi 14 csomagolt rudacskát tartalmaz, és több különböző ízben kapható. Friss leheletet biztosít minden étkezés után.
- 1 +
5 900 Ft
A Prosecco DOC Treviso Extra Dry "371" egy 100% Glera szőlőből készült fehér pezsgő, amely ideális aperitifként. A "371"-et egyszerűségéért és közvetlenségéért dicsérik. Elegáns habzóbor, melyben a frissesség és a rugalmasság gyönyörű harmóniája van. A szőlő a Colbertaldo dombok lábánál nő, és a régió egyedi adottságai olyan habzóbort eredményeznek, amely lágy és burkolt szájízével lenyűgöz. A bor a legjobb, ha jól lehűtött. Ez a gyönyörű pezsgő örömet okoz, és bármely pillanatot különlegessé tehet.
- 1 +
7 900 Ft
A "153" Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG Extra Dry egy 100% Glerából készült pezsgő, amely ideális aperitifnek vagy finom előételnek. Ez a Valdobbiadene DOCG az eredeti Prosecco, és az egyik legjobb minőségű. A szőlőültetvények Colbertaldo di Vidorban találhatók, a Veneto-i Treviso jellegzetes területén.
A vidék egyedi adottságai gazdag és autentikus illatokat adnak a bornak, mely a 11%-os alkoholtartalomnak köszönhetően harmonikus szájérzetet eredményez, melyben a frissesség és az egyensúly szépen kifejeződik. A hagyományosan Charmat módszerrel készült bor olyan pezsgő, amely kiemelkedik és különleges ízt ad az asztalnak. Ez a bor nemcsak a gyönyörű, meredek lejtőket testesíti meg, amelyeken a szőlő virágzik, hanem a borászok kemény munkáját és elkötelezettségét is. Kiváló választás az ünnepi és üdítő habzóborok szerelmeseinek, akik különleges alkalmakat szeretnének extra dimenziót adni. Üdv a jó élethez!
- 1 +
3 500 Ft
HAGYOMÁNYOS ökológiai citromlekvár
A legjobb szicíliai citromok egyedi és összetéveszthetetlen ízéből született meg a hagyományos Lumì citromlekvár.

- Csak szicíliai citrom nyers nádcukorral
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kivételes mind a gyors snackekhez, mind a házi desszertek elkészítéséhez
- 1 +
3 500 Ft
A szicíliai bio narancslekvár Agrumì a szicíliai narancs autentikus illatát tartalmazza.

- Csak szicíliai narancs nyers nádcukorral
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kiváló reggelire vagy tápláló délutáni uzsonnára, desszertek készítésére vagy különféle sajtok mellé.
- 1 +
3 500 Ft
A szicíliai bio mandarin lekvár Agrumì egy illatos lekvár, intenzív ízzel és tartós utóízzel.

- Csak szicíliai mandarin nyers nádcukorral
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Tökéletes reggelire, de kekszek, sütemények és piték töltésére is alkalmas
- 1 +
2 500 Ft
GOURMET LEKVÁR
A hagyományos szicíliai citromlekvár és a legjobb mediterrán fűszerek találkozásából születnek Gourmet lekváraik.

- Csak szicíliai citrom nyers nádcukorral
- 3 ízben kapható: citrom és chili paprika, citrom és oregánó, citrom és rozmaring
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kiválóan alkalmas hús- és halfőételek ízének fokozására
- 1 +
1 990 Ft
Szicíliai csokoládé sóval

Összetevők: Minimális kakaótömeg 50%, cukor, tengeri só 0,2%.

Gluténmentes
- 1 +
1 990 Ft
Szicíliai narancsos csokoládé
Minimum 50% kakaó. Kakaómassza, nádcukor, természetes narancs aroma 0,3%.
- 1 +
2 190 Ft
Szicíliai csokoládé Daidone pisztáciával
Minimum 50% kakaó. Kakaómassza, nádcukor, PISTÁCIA 10%.
- 1 +
7 500 Ft
Finom tonhal és filé
A filék aprólékos válogatása, egyenként feldolgozva és kézzel üvegekbe rakva, elérhetővé téve a szicíliai tengerből származó ősi művészetet. A legjobb tonhalhúsok kizárólag extra szűz olívaolajban.
A hitelesség és az íz az Ön és asztalai számára kialakítva.
- 1 +
7 500 Ft
Finom tonhal és filé
A filék aprólékos válogatása, egyenként feldolgozva és kézzel üvegekbe rakva, elérhetővé téve a szicíliai tengerből származó ősi művészetet. A legjobb tonhalhúsok kizárólag extra szűz olívaolajban.
A hitelesség és az íz az Ön és asztalai számára kialakítva.
- 1 +
14 900 Ft
Vörös tonhal: A Földközi-tenger óriása
A tudományosan Thunnus Thynnus néven ismert kékúszójú tonhal az egyik legértékesebb és legkeresettebb hal a világ tengereiben. A mediterrán kékúszójú tonhal (Thunnus Thynnus) egy rendkívül finom hal, amelyet a szakácsok és ínyencek szerte a világon szeretnek egyedi íze és sokoldalú konyhai felhasználása miatt.
- 1 +
8 900 Ft
Vörös tonhal: A Földközi-tenger óriása
A tudományosan Thunnus Thynnus néven ismert kékúszójú tonhal az egyik legértékesebb és legkeresettebb hal a világ tengereiben. A mediterrán kékúszójú tonhal (Thunnus Thynnus) egy rendkívül finom hal, amelyet a szakácsok és ínyencek szerte a világon szeretnek egyedi íze és sokoldalú konyhai felhasználása miatt.
- 1 +
11 500 Ft
Cornwall és a Karib-tenger partjai ihlették. A legkiválóbb minőségű karibi rumok keveréke, melyhez - a világ minden tájáról származó - gyümölcsöket és fűszereket adnak. Ízében élénk kókuszos jegyek és licsi fanyarsága dominál gyümölcsös (eper, dinnye) lecsengéssel. Fogyasztását tisztán, jégre töltve ajánljuk, de kiváló választás pina coladába, frissítő nyári koktélokhoz.
- 1 +
2 500 Ft
GOURMET LEKVÁR
A hagyományos szicíliai citromlekvár és a legjobb mediterrán fűszerek találkozásából születnek Gourmet lekváraik.

- Csak szicíliai citrom nyers nádcukorral
- 3 ízben kapható: citrom és chili paprika, citrom és oregánó, citrom és rozmaring
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kiválóan alkalmas hús- és halfőételek ízének fokozására
- 1 +
2 500 Ft
GOURMET LEKVÁR
A hagyományos szicíliai citromlekvár és a legjobb mediterrán fűszerek találkozásából születnek Gourmet lekváraik.

- Csak szicíliai citrom nyers nádcukorral
- 3 ízben kapható: citrom és chili paprika, citrom és oregánó, citrom és rozmaring
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kiválóan alkalmas hús- és halfőételek ízének fokozására
- 1 +
3 890 Ft
A Reese's Puffs Peanut Butter and Cocoa Cereal Bars olyan ínycsiklandó szeletek, amelyeket a Reese's Puffs gabonapehely kiváló íze és tápláló tulajdonságai ihlettek. Ezek a szeletek ideálisak reggelire, tízóraira vagy bármikor, amikor egy gyors és finom csemegére vágyik. A szeletekben gazdag, mogyoróvajas ízvilág keveredik a csokoládés, kakaós jegyekkel, így minden harapás egy kis csoda. Praktikus csomagolásuknak köszönhetően könnyen magával viheti őket bárhová, és mindig kéznél lehetnek, amikor szüksége van egy ízletes és tápláló snackre.
- 1 +
3 790 Ft
A KELLOGG'S POP TARTS segítségével édesen kezdheti a napot! Ezek a pompás csokoládéchips Pot-Tarts csokoládéforgáccsal bevont sütemények, finom ragacsos csokoládé töltelékkel töltve. Fogj meg egy pohár tejet, és a reggeli inkább desszertnek fog tűnni! Ezeket a finom kenyérpirítós péksüteményeket útközben is elfogyaszthatja: csak tegye be őket a mikrohullámú sütőbe vagy a kenyérpirítóba, és vigye magával, amikor kilép az ajtón!
- 1 +
3 790 Ft
Kezdje a napot édesen Amerika kedvenc kenyérpirítós süteményével. Finom áfonyás ízt relytenek. Csak néhány másodpercig hevítsd őket kenyérpirítóban vagy mikrohullámú sütőben és kész is.
- 1 +
690 Ft
A Trident X Twist menta és görögdinnye rágógumi egy frissítő és ízletes választás minden rágógumi kedvelő számára. Ez a rágógumi kombinálja a klasszikus menta frissességét a lédús görögdinnye édes ízével, így egy különlegesen frissítő és élvezetes ízkombinációt kínál. A rágógumi intenzív menta íze segít frissen tartani a leheletet, míg a görögdinnye édes íze kellemesen felfrissíti az ízlelőbimbókat. Ideális választás a mindennapi frissesség fenntartására, akár otthon, akár útközben. Kényelmesen csomagolva, hogy bármikor kéznél legyen, a Trident X Twist menta és görögdinnye rágógumi garantáltan feldobja napját egy friss és ízletes élménnyel.
- 1 +
1 190 Ft
A Goetze’s Oreo-s Caramel Creams egy különleges édesség, amely az ikonikus Oreo keksz és a krémes karamell kombinációját kínálja egy fantasztikus csemegében. Ezek a karamell cukorkák belső részében gazdag karamell krém található, melyet finom Oreo kekszdarabok tesznek még ízletesebbé és különlegesebbé. A karamell krém és az Oreo keksz tökéletesen harmonizál egymással, így minden falat egy édes és krémes élményt nyújt.
- 1 +
990 Ft
Az Oreo Ice Cream áfonyás krémmel töltött keksz egy ínycsiklandó desszert, amely tökéletesen kombinálja az Oreo kekszek kakaós ropogósát és az áfonyás krém lágy és krémes ízét. A keksz két kakaós süteményrétege között finom áfonyás krémet találunk, mely felfrissíti az ízlelőbimbókat és egyedivé teszi az élményt. Az egész desszertet egy finom csokoládé borítja, ami még gazdagabbá teszi az ízélményt. Ideális választás desszertként vagy nassolnivalóként bármilyen alkalomra, hogy megédesítse és felfrissítse napját. Az Oreo Ice Cream áfonyás krémmel töltött keksz garantáltan elvarázsolja az Oreo rajongókat és az édességkedvelőket egyaránt.
- 1 +
8 900 Ft
A Diplomatico rumok címkéjén Don Juancho, - egy helyi nemes ember, azaz mantuano - látható, aki a 19. század végén sokat utazott a Karib-térségben, és szenvedélyesen gyűjtötte a különböző párlatokat. A helyiek nagyon kellemes stílusú, sima embernek ismerték, barátait pedig gyakran kínálta a "Nagykövet úr készletéből" ("Ambassador's Reserve"). A Diplomatico tehát nevében és karakterében is Don Juancho személyiségét követi.
- 1 +
16 900 Ft
Alkoholtartalom: 40% Diplomatico Reserva Exclusiva Rum
A 2016-os San Francisco World Spirits Competition dupla aranyérmese
- 1 +
1 890 Ft
Fedezd fel a Lotus Biscoff kekszek különleges ízét és textúráját! Ezek a kiváló minőségű sütemények egyedülálló ízvilágot kínálnak, amely egyesíti a fűszeres speculaas kekszek karakteres ízét és a roppanós, könnyed textúrát.

A Lotus Biscoff kekszek tökéletes választás mindenki számára, aki valami finomra vágyik egy csésze kávé vagy tea mellé, vagy akár önmagában is, mint egy kellemes édesség. A kekszek különleges receptje és gondosan válogatott alapanyagai garantálják a kiváló minőséget és az élvezetes ízélményt
- 1 +
2 990 Ft
A hosszú szeméről híres CARNAROLI rizs fajtakeresztezés, és annak a termelőjének a nevét viseli, aki feltalálta. Származás Paullo, Milánó híres a sztárszakácsok által készített pilafokról, mint például a "risotto alla milanese", más rizsfajták közül a királynak számít. Több keményítőt tartalmaz, mint az Arborio rizs, így a gabona egyenletes marad az ételekben.

Főzési idő: 16-18 perc.
- 1 +
3 490 Ft
Krémes cézáröntet parmezán sajtból, szabadtartású tojásból és fokhagymából készült, hogy a tökéletes fűszerezést hozzák létre.

Használja öntetként, pácként vagy mártogatósként; ez egy nagyon sokoldalú termék.
- 1 +
2 990 Ft
A habanero chili finomított íze azért az extra falatért. "Stokes-tól kompromisszumok nélküli ízre és a legjobb minőségre számíthat. A deklarált cél a természetes összetevők révén, az autentikus íz érdekében, az eredmények már számos" Nagyszerű íz díjat "nyertek. Ehhez a rendkívüli majonézhez csak szabadon tartott csirkék tojásait használják.
- 1 +
2 990 Ft
Finom édes és fűszeres igazi majonéz teljes kiőrlésű és dijoni mustárral, mézzel és brit szabadtartású egész tojással. Ha valami igazán mást szeretne, próbálja ki sült burgonya héján vagy szalonnás szendvicsben, hogy luxus csemegét készítsen.
- 1 +
2 990 Ft
Kitűnően gazdag és friss majonéz szicíliai citromlével, aromás aprított kaporral és brit szabadtartású tojással. Tökéletes halhoz és tenger gyümölcseihez, salátákhoz pedig üdítő.

A Great Taste Award bírálói megjegyezték: „Ez egy sűrű krémes majonéz, apró kaporral és nagyszerű citromos aromával. Az ízek berobbantak a szájba – először a citrom, majd a finom kapor íze. Nagyon jól kiegyensúlyozott és tele van ízekkel.”
- 1 +
3 490 Ft
A tojás teszi valódivá a Real Majonézt, és több teljes tojást használnak a receptükben, mint bárki más (12%). Brit szabadtartású egész tojás, és egy csepp egészséges mediterrán extra szűz olívaolaj az igazán fényűző befejezéshez!

A Great Taste bírálói így szóltak: „Fényes, tiszta és vonzó majonéz. Az olívaolaj vonzó éles peremet kínál.”

Enyhe, de erős és egyszerűen finom. A Stokes-től kompromisszumok nélküli ízre és a legjobb minőségre számíthat. A deklarált cél a természetes összetevők révén az autentikus íz, az eredményeket már többször díjazták a Great Taste Awards-on.
- 1 +
3 490 Ft
Fűszeres, kissé forró paradicsomszósz paprika-, hagyma- és paradicsomdarabokkal, valamint pürésített piros chili paprikával. A Relish különösen alkalmas grillezett húsok és halak mellé, de tálalható tésztával vagy egyszerűen mártásként is.
- 1 +
3 490 Ft
Sűrű BBQ szósz, könnyű Hickory füsttel és szirupos édességgel - ízletes és enyhe. A Stokes-től kompromisszumok nélküli ízre és a legjobb minőségre számíthat. A deklarált cél a természetes összetevők révén az autentikus íz, az eredményeket már többször díjazták a Great Taste Awards-on.
- 1 +
3 490 Ft
A BBQ szósz olyan sokoldalú lehet! Ez a szósz csodálatosan sűrű és kellemesen csípős, Spare Ribs és grillezett zöldségekkel.
- 1 +
3 490 Ft
Ez a rendkívüli szósz fűszeres tormával és aromás juharsziruppal füstös, édes ízt ad a halaknak, bordáknak vagy akár a hamburgernek. Vagy próbálja ki pácként grillezett ételeihez.
- 1 +
3 490 Ft
Ha jobban szereti a barnát, mint a vöröset, akkor ez a gazdag és fűszeres barna szósz az, amire szüksége van. Datolyapürében (9%) gazdag, fekete melaszszal és egyedülálló fűszerkeverékkel készült. A szalonnás szendvicsből a legjobbat hozza ki, és kolbásszal is kiváló!

A Great Taste díj bírái szerint „Fényes, mégis enyhén kocsonyás megjelenés. Jó ecetes sav és ütés, datolyajegyek biztosan kivehetők. Egy jó, összetett barna szósz.”
- 1 +
3 690 Ft
A forró, fermentált Habanero chili egyensúlyban tartja az intenzív mélységet finom gyümölcsös lecsengéssel, ez a 2 csillagos Great Taste Award győztes.

A bírák megjegyezték, hogy „egy csípős szósz finom aromájú: mély ecetes jegyek és gyümölcsös melanzs, amely sokat ígér – az édesség kellemesen csípős gyümölcsösséggel jár”.
- 1 +
3 490 Ft
Piros chilivel és pirospaprikával készült édes chili szósz túlcsordul a kelet vitalitásával. Édes, tiszta ízének köszönhetően ez a szósz sokoldalúan felhasználható – mártogatósként, mázként, pácként vagy a remek sült krumpli központi elemeként!
- 1 +
3 490 Ft
Chili ketchup, gyümölcsös, friss és forró - olyan chilivel, amely forró élvezetet kölcsönöz a befejezésnek. A Stokes-től kompromisszumok nélküli ízre és a legjobb minőségre számíthat. A deklarált cél a természetes összetevők révén az autentikus íz, az eredményeket már többször díjazták a Great Taste Awards-on ".
- 1 +
2 990 Ft
Minden 100 g ketchuphoz 196 g paradicsom tartozik. Ezt a ketchupot meg kell ünnepelni. Lassan hozza ketchuppal a sült krumplit, kolbászt vagy bármi mást, vastagon a ketchuppal Fedjük le és élvezzük. Az első dolog, amit megkóstolunk, a paradicsom, nádcukorral és fűszerekkel kiegyensúlyozva. Minden más háttérbe szorul. Éljen a paradicsom íze! Kompromisszumok nélküli ízre és a legjobb minőségre számíthat a Stokes-tól. Természetes összetevőkkel az autentikus ízért, amely deklarált cél, az eredmények már számos "Great Taste Awards" díjat nyertek.
- 1 +
3 490 Ft
Ez egyformán boldoggá teszi a ketchupot és a koktélrajongókat. Mártásként krumplihoz, hamburgerhez, vagy mártásként kolbász masszába pongyolában. Valódi Chase Vodkával készült "ketchup veszélyesen közel kerül egy igazi Bloody Maryhez. Kivételesen finom! A Stokes deklarált célja, amelynek eredményei már számos" Great Taste Awards "-ot elnyertek, természetes alapanyagokból készült.
- 1 +
2 990 Ft
Sima krémes mártás, tele durvára vágott uborkával és kapribogyóval, hagyományos hal kísérőként. Elárulunk egy kis titkot… csirkehússal egyformán jó!
- 1 +
3 990 Ft
A finom és erős ízű, édes kenhető krém a pisztácia finomításából született. 45% pisztácia kellemes, szájban olvadó ízzel egyedivé varázsolja a pihenés pillanatait. Ideális palacsinta süteményekhez, vagy egyszerűen csak pirítósra vagy kenyérre kenhető.
PÁLMAOLAJ NÉLKÜL.
- 1 +
2 490 Ft
A mandula krém minden ételnek finom illatot kölcsönöz. 45% szicíliai mandulából készült, pálmaolaj mentes krém. Ideális reggelire, uzsonnára és desszertek töltésére.
- 1 +
2 490 Ft
A Gianduia krém egy szicíliai mogyorókrém, amely kenyérrel fogyasztható, vagy kekszek, desszertek és sütemények készítéséhez használható. Tartósítószerek és a rettegett pálmaolaj nélkül.
- 1 +
2 490 Ft
A kókuszkrém édes ételekhez, koktélokhoz és desszertekhez egyaránt használható. Illata nagyon a nyárra emlékeztet. Kiváló krém sütemények, cannoli és sok más töltelékhez, vagy csészében, keksz kíséretében fogyasztható. PÁLMAOLAJ NÉLKÜL
- 1 +
3 690 Ft
A legjobb pisztáciából készült. Az alapanyagok gondos kiválasztása a magasztos és utánozhatatlan ízért. Ideális ízletes első fogások (a híres pisztáciás tészta) vagy finom második fogások egyszerű elkészítéséhez.
- 1 +
2 690 Ft
A Pesto Fuoco Dell'Etna az ízek kézművesei által szakszerűen összekevert összetevők különleges keveréke, hogy olyan ízekben gazdag szószt hozzon létre, amelyet aligha felejt el. Az ügyes keveréket kizárólag egy teljesen tökéletes, kiegyensúlyozott ízű krém létrehozására tervezték. Valójában egyik összetevő sem érvényesül a másik felett, az ízek és aromák egyensúlya pedig páratlan. Sokkal több, mint egy egyszerű pesto…
- 1 +
4 990 Ft
Csak a legjobb pisztáciát választották ki. Ízlés szerint fogyasztható, vagy bármilyen édes vagy sós étel készítéséhez ajánlott.
- 1 +
4 490 Ft
Egy kifinomult és egyedülálló desszert: bemutatjuk a híres Küklopszcsókot, egy kis cukrász remekművet, amely cukrászmesterek kreativitása és innovációs szelleme nyomán született. Egy exkluzív, kifinomult és egyedi desszert született: a küklopsz pisztácia csókja.
- 1 +
3 890 Ft
Nagyon törékeny levél, amely fokozza a pisztácia intenzív ízét és felszabadítja a Bronte föld intenzív aromáját. Szicília történetét ropogós és finom ízeivel meséli el.
- 1 +
2 990 Ft
Amikor a pisztácia édessé válik, itt van a csokoládé tábla... A legfinomabb pisztácia csokoládé a fenséges ízért, amely a szájban olvad!
- 1 +
3 490 Ft
A Sobì termékcsaládból egy kifejezetten fiataloknak szóló krém érkezik, a pisztácia az egzotikus kókuszdióval párosul az utánozhatatlan ízek harmóniájáért.
- 1 +
3 490 Ft
A Sobì termékcsaládból egy kifejezetten fiataloknak szóló krém érkezik, a pisztácia a vadonatúj rubin csokoládéval párosul az utánozhatatlan ízek harmóniájáért.
- 1 +
3 490 Ft
A Nocellara intenzitását enyhén tompítja a Biancolilla lágysága, így az olaj finomabbá válik, így nagyon kiegyensúlyozott termék.
- 1 +
5 990 Ft
Édes ízű bio szicíliai mandula, kiváló snacknek, de mandulatej készítéséhez is.
- 1 +
1 490 Ft
Minden gyermek kedvence: csokis tej — azzal a különbséggel, hogy nem tartalmaz tejet! Ezzel szemben a csokoládés zabital tele van zabbal, és ez a zab fehérjét, szénhidrátot, rostokat és némi egészséges zsírt tartalmaz. És ha ez nem lenne elég, kalciumban és vitaminokban gazdag, így minél többet iszol belőle, annál egészségesebb leszel. Ezt talán nem ígérhetjük meg szó szerint, de tudod, mire gondolunk.
- 1 +
1 490 Ft
Ez egy tökre vanília ízű zabital!
A természetes vanília helyett egy természetes vanília aromát használnak, ami vanília ízű :) Nézd a pozitív oldalát: durva vanília íz és kedvezőbb ár! Képzelj el egy mennyei, krémes és vastag textúrát, telis-tele nagyszerű telítetlen zsírsavakkal, kalciummal, B12 és D2 vitaminnal. Se szója, se tej, se vanília, viszont rengeteg vaníliás attitűd.

Fogyaszd magában hidegen vagy edd vele a granoládat!
- 1 +
1 990 Ft
A Barbie Snack ideális édes ébredéshez, vagy nasizáshoz a nap bármely szakában.

Ízletes falat, amely olasz eredetű friss tojások válogatásából és a legjobb alapanyagokból készül. Színezékek, tartósítószerek és hidrogénezett zsírok nélkül, csak a finom mézes édességgel.

Minden csomagban van egy exkluzív ajándék: 70 Barbie körömmatrica, hogy mindig divatos legyeé! 8 színes választékban gyűjthető, és egyéb meglepetések fedezhetők fel a tálca alatt.
- 1 +
990 Ft
BIO ropogós köles-kukorica snack eperrel, hozzáadott cukor és só nélkül, 12 hónapos kortól.

Gluténmentes!
A köles értékes rostot és növényi fehérjét tartalmaz.
Természetben előforduló cukrokat tartalmaz.
- 1 +
990 Ft
BIO baba snack csillagok sajttal, hozzáadott só és pálmaolaj nélkül.
- 1 +
1 690 Ft
A Fruchtbar Bio müzli baba keksz egy finom és tápláló snack, amelyet kifejezetten a legkisebbek számára fejlesztettek ki. Ez a keksz gondosan válogatott, természetes és organikus összetevőkből készül, hogy a babák a legjobbat kapják minden falatban.
- 1 +
1 890 Ft
Rágógumi szórakoztató faktorral! Színes tojás alakú rágógumi. Egy praktikus és erős tégelyben, eper, banán és kék málna ízekben.
- 1 +
1 990 Ft
Édes gumicukor savanyú, ropogós gyümölcsízű cukorkába forgatva.
- 1 +
990 Ft
Merj elindulni az ízek egyedülálló utazására a Warheads Twist & Shake segítségével! A három hihetetlenül savanykás íz – alma, eper és kékmálna – kombinációja minden nyalogatással meglepi és élénkíti az ízlelőbimbókat. Ezek a tojásos nyalók a lehető legsavanyúbbak, miközben megtartják a telt, lédús és intenzív ízüket. De ez még nem minden, ha megfordítod a tojást és megrázod, a nyalókát savanyú por borítja és dupla a móka.

Figyelem! Az ízeket véletlenszerűen adjuk hozzá a rendelésekhez! Ha azonban egy bizonyos ízt szeretne, kérjük, adja meg ezt a kérést a megrendelés összefoglalójában. Lehetőség szerint teljesítjük kérését :)
- 1 +
1 590 Ft
Bean Boozled, a furcsa ízek játéka! Nem tudhatod, hogy melyik szín milyen ízt rejt. Lehet tutti-frutti vagy talán büdös zokni? A másik őszibaracknak néz ki, de lehet, hogy hányás íze lesz!

Ez a Bean Boozled 6th Edition Jelly Belly furcsa ízek játéka díszdoboz 20 féle ízű zselés cukrot tartalmaz. A 10 furcsa és vad íz megegyezik a 10 klasszikus és finom íz színével. Izgalmas játéknak néztek elébe!
- 1 +
1 190 Ft
A Pocky - Keksz & Krém Ropi kifejezetten az édesszájúak számára készült finomság. Ez a keksz és krém ropi együttese tökéletes kombinációt alkot, hogy garantáltan elvarázsolja az ízlelőbimbóidat.

A Pocky ezúttal egyedülálló keksz darabkákkal nyűgözi le az embereket. Ez a ropi kívül kerekded, azonban az egyik végén keskenyedik, így könnyen megfogható és élvezhető, anélkül, hogy a kezed ragadna tőle. A tészta ropogós, megannyi ízélménnyel kápráztat el, amint a szádban olvadó krémmel találkozik.
- 1 +
1 290 Ft
A gyerekek szeretik megtalálni az édes és a savanyú tökéletes keverékét a Juicy Drop segítségével! Édes, lágy gumicukor és savanyú zselé, amellyel minden finom falatban elkészíthető az édes és a savanyú tökéletes keveréke. Csak nyomja be a savanyú gélt az édes gumicukor csepp zónájába!
- 1 +
1 390 Ft
Ebben a termékben a gyümölcs természetessége a fő elem, amely a tartósítás típusának köszönhetően garantált: natúr ananász, csak ananászlében, a 100%-os gyümölcsreferencia érdekében.

Nulla hozzáadott cukor, kivéve a természetben természetesen előforduló cukrokat.
- 1 +
1 490 Ft
Ez két egyedi formájú illatos omlós süti, 100%-ban olasz mogyoróból és kakaóból készült, finom puha töltelékkel kombinálva .

Ez az ízkombináció ideális választás a csokis-diós kekszek és krémek szerelmeseinek.
- 1 +
490 Ft
Szénsavas ásványvíz PET palackban. A San Pellegrino víz az olasz Alpokban található Brembo folyó fölé magasodó dolomitfal tövénél eredő hőforrásokból származik. A közel 400 méter mélyről eredő víz mészkővel és vulkanikus kőzettel érintkezve telítődik ásványi anyagokkal.
- 1 +
13 900 Ft
Stílusos holland likőr egy különleges palackban.
Jamaikai rumból, friss holland tejszínből és prémium holland vodkából készült trópusi likőr.
Alkoholtartalom: 17%
- 1 +
690 Ft
A nassolnivaló, amely egy lédús csavar az ízlelőbimbóidnak! ????????️ Görögdinnye ízű cukorkacsíkok, melyekhez csípős Tamarind szósz jár!
- 1 +
- 10% kedvezmény
1 490 Ft 1 341 Ft
Oreo keksz mini változatban útra készen!

Gazdag, sima eperkrém két ropogós csokoládé ostya között.

Lejárati dátum: 2024.08.26.
- 1 +
1 490 Ft
Felejtsd el a klasszikus Oreót. A gyártók az egzotikus Indonéziába utaztak, hogy elhozzák az egyik legritkább ízt. Az Oreo Red Velvet piros sütivel és bársonyos krémsajt ízzel a tiszta élvezet kombinációjával érkezik.
- 1 +
1 090 Ft
A Juicy Drop Pop lehetővé teszi az édes és savanyú ízek tökéletes keverékének létrehozását. Minden nyalást személyre szabhat, ha egy keveset (vagy sokat!) a savanyú zseléből ad egy gyümölcsös Juicy Drop Pop Lollipophoz.
- 1 +
2 990 Ft
Minden nap trópusi nyaralásnak tűnhet, ha kéznél van a megfelelő cukorka. A TWIZZLERS Filled Twists Tropical Blast Flavored Candy krémes rózsaszín guava és paradicsomi ütési központtal van töltve. Egy falat, és esküdni fogsz, hogy a parton heverészel.
- 1 +
1 790 Ft
Készítsd el saját ehető formáid, szórd meg őket a mellékelt savanyú cukorkaporral, játssz velük, majd fogyaszd el. Minden egységben négy nagy henger található. Egy-egy savanyú eper, zöld alma, kék málna és citrom ízű cukorka tészta.
- 1 +
2 290 Ft
Édes gumicukor savanyú, ropogós gyümölcsízű cukorkába forgatva.
- 1 +
1 190 Ft
Kényeztesse magát az igazi japán matcha ízletes, hívogató illatával. A japán matchával bevont új kekszrudak kiváló
kombinációja különleges és tartós benyomást kelt.
- 1 +
1 190 Ft
Ízletes mogyoró aroma, valódi manduladarabokkal a krémbevonatban. Élvezd ennek az új, magas rosttartalmú kekszrúdnak minden falatát.
- 1 +
1 390 Ft
Kis csokoládégolyók, belül manduladarabokkal.
- 1 +
2 190 Ft
Kívül ropogós tejcsokoládéval, sós karamell töltelékkel és egy csipetnyi sima Baileys-szel, mindössze három szóval jellemezhetjük kényeztető csokoládé trüffelt. Nyam, nyam és nyam.
- 1 +
890 Ft
A Warheads Extreme Sour Minis extra savanyú mini keménycukorka ínycsiklandó csemege, amely az extrém savanyú íz szerelmeseinek készült. Ezek a kis méretű, ám extra savanyú cukorkák garantáltan összehúzzák a szádat.
- 1 +
2 290 Ft
Minden csomagban találsz egy finom csokibékát ropogós rizzsel, és kapsz egy egyedi holografikus kártyát egy híres varázslóról vagy boszorkányról Harry Potter világából.
- 1 +
1 890 Ft
A „Samyang Hot Chicken Fried Noodles Cheese” mozzarella sajtporral érkezik, amelyet a fűszeres sajtszósz optimális arányában fejlesztettek ki, miközben megőrzi az eredeti Samyang addiktív fűszeres ízét.
- 1 +
2 290 Ft
Tigullio bazsalikom pesto, fokhagyma nélkül, 100%-ban Olaszországban termesztett, friss bazsalikomból és kiemelkedően magas, minőségi sajttartalommal. Gluténmentes termék. A Gran Pesto alla Genovese a liguriai konyha egyik jellegzetes és népszerű mártása.
- 1 +
19 900 Ft
Díszvendég a banketten.
Ennek a sokoldalú és bársonyos Rosé Trentodoc-nak, gyönyörű piros bogyós gyümölcsös, gazdag aromái magával ragadnak. A csodálatos buborékjainak rózsaszínű fényei pedig beragyogják az egész termet.
- 1 +
11 900 Ft
Száraz és frissítő, friss szicíliai citrus jegyek és könnyű gyógynövényes keserűség jellemzi a Cucielo Vermuth di Torino Dry-t.
- 1 +
6 990 Ft
A 2022-es Crudo Organic Prosecco DOC egy világossárga színű olasz pezsgő, friss és gyümölcsös illattal, virágos, citrusos, almás és körtés jegyekkel. Száraz, friss és gyümölcsös ízű, aromás virágos és citrusos friss gyümölcsökkel, tiszta ásványos utóízzel.
- 1 +
8 990 Ft
A tökéletes száraz Prosecco, amely számos ételhez használható, például sajtokhoz, sőt currykhoz is.
- 1 +
1 490 Ft
Vannak IPA-k és vannak legendás IPA-k. A Hobgoblin IPA-t a legendás ipák között tartjuk számon. Halvány aranysárga, rezes csillogásával ezt a sört a legfinomabb brit komlófajtákból kovácsolják.
- 1 +
1 490 Ft
Hobgoblin Gold világos ale sört méltán nevezik Wychwood rejtett kincsének is, hiszen négy izgalmas komlófajta kombinációjából született, melyhez árpa és egy kevés búza malátát kevertek. Ínycsiklandó maláta és frissítő citrusos komlós élmény.
- 1 +
1 290 Ft
A Bernard Celebration Lager pasztőrizálatlan, lágy élesztő kultúrával másodlagos erjesztéssel készült, könnyed világos sör. Illatában kenyeres, ízében enyhe karamellás jegyekkel.
- 1 +
990 Ft
Bakalár Dry Hopped egy speciális hidegkomlózási technológiával készülő, klasszikus világos Cseh lager sör. Gyógynövényes fűszerezettsége mellett, illatában és ízében egyértelműen dominál a híres Saaz komlóaroma, amely citrusos friss jegyek mellett, egy testesebb, nem túl tolakodó keserűséget kölcsönöz a sörnek.
- 1 +
1 590 Ft
A Banana Bread sört tradicionális ale receptúra alapján főzik. Ízében az érett, friss banán gyümölcsössége finom egyensúlyban van a maláta tejkaramell aromáival és a komló borsos fűszeres jegyeivel.
- 1 +
1 690 Ft
Étcsokoládécseppek ropogós cukorbevonattal – tökéletes falatozáshoz, sütemények díszítéséhez, kekszreceptekbe keverve és… nos, mindegy, egyszerűen tökéletesek.

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +
990 Ft
Étcsokoládécseppek ropogós cukorbevonattal – tökéletes falatozáshoz, sütemények díszítéséhez, kekszreceptekbe keverve és… nos, mindegy, egyszerűen tökéletesek.

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +
1 690 Ft
Egészséges kényeztetés

A Doisy & Dam vegán csokis kekszgolyók étcsokoládéval borított ropogós rizses golyók. Élvezze a ropogós, vegán étcsokoládéval bevont rizsgolyókat. A golyó belseje törékeny rizsostyából készült és finom mézes aromájú, de természetesen vegán. Mindez intenzív és finom étcsokoládéba van csomagolva, amely tökéletesen kiegészíti a ropogós labdát. Ellenállhatatlan jóság!

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +
990 Ft
Egészséges kényeztetés

A Doisy & Dam vegán csokis kekszgolyók étcsokoládéval borított ropogós rizses golyók. Élvezze a ropogós, vegán étcsokoládéval bevont rizsgolyókat. A golyó belseje törékeny rizsostyából készült és finom mézes aromájú, de természetesen vegán. Mindez intenzív és finom étcsokoládéba van csomagolva, amely tökéletesen kiegészíti a ropogós labdát. Ellenállhatatlan jóság!

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +
1 690 Ft
Egészséges kényeztetés

Ízletes pörkölt földimogyoró 58%-os étcsokoládéban, pimasz cukorhéjjal bevonva. Az igazán jó csokoládé rajongói számára ez a dió minden, csak nem felesleges.

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +
990 Ft
Egészséges kényeztetés

Ízletes pörkölt földimogyoró 58%-os étcsokoládéban, pimasz cukorhéjjal bevonva. Az igazán jó csokoládé rajongói számára ez a dió minden, csak nem felesleges.

- Vegán csokoládé alternatíva
- Nincs pálmaolaj
- Nincsenek adalékanyagok
- 1 +