Az Oilalá Peranzana olajbogyók kézzel szüretelt, 100%-ban olasz alapanyagból készülnek. Enyhe sós lében érlelt, vékony héjú, intenzív ízű olajbogyók, melyek tökéletesek koktélokhoz, előételekhez, salátákba vagy hús- és halételekhez.
Az Oilalá Peranzana olajbogyók a hagyományos olasz gasztronómia egyik kiemelkedő alapanyagai. A Peranzana fajta kicsi, fekete, vékony héjú olajbogyói különösen intenzív, egyedi ízvilággal rendelkeznek. A bogyókat kézzel szüretelik, így megőrzik a természetes minőségüket és textúrájukat.
A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megtisztítják, majd enyhén sózott vízben érlelik, hogy kiemeljék kesernyés aromájukat és autentikus ízüket. Az Oilalá termékei a legjobb alapanyagokból készülnek, és a hagyományos elkészítési módokat ötvözik a modern eljárásokkal, garantálva a minőséget és az ízélményt.
Ez a sokoldalú termék tökéletes koktélokhoz, előételként fogyasztva, vagy salátákba keverve. Hal- és húsételek mellett is remekül érvényesül, finomítva azok ízét.
Márka információ:
Az Oilalá név az olasz kiválóság szinonimája, mely a helyi termékek iránti elkötelezettségéről ismert. A kézzel szüretelt alapanyagok és a természetes feldolgozási eljárások garantálják a magas színvonalat, amely az olasz konyha hű tükörképe.
Felhasználási javaslat:
Fogyassza ezeket az olajbogyókat aperitifként, saláták kiegészítéseként, vagy használja hal- és húsételek ízesítésére. Ideális választás a mediterrán konyha szerelmeseinek.