A Capuano napon szárított paradicsom intenzív vörös színe és gazdag, koncentrált íze egyedülálló kulináris élményt nyújt. A hagyományos szárítási eljárás révén mély, édes-savanykás aromáját megőrzi, tökéletes kiegészítője salátáknak, tésztáknak, pizzáknak és bruschettáknak.
A Capuano napon szárított paradicsom a legjobb minőségű, gondosan válogatott paradicsomokból készül. Az évszázados olasz hagyományokat követve a friss paradicsomokat lassan szárítják a napon, ami koncentrálja természetes ízüket és megőrzi gazdag tápanyagtartalmukat. Ennek köszönhetően rendkívül aromás, telt és enyhén édeskés-savanykás ízvilágot kínál.
Konyhai felhasználása rendkívül sokoldalú: salátákhoz, tésztákhoz, pizzákhoz, bruschettákhoz, sőt hús- és halételek mellé is kiváló. Olajban áztatva vagy aprítva szószokba és pástétomokba is belekeverhető, hogy még intenzívebbé tegye az ételek ízét.
A gyártóról:
A Capuano egy tradicionális olasz vállalat, amely Puglia régió legjobb alapanyagait dolgozza fel és kínálja a legmagasabb minőségben. Szenvedélyük a hagyományos olasz ízek megőrzése és továbbadása, így termékeik minden falatban az autentikus mediterrán élményt nyújtják.