Zseniális választás húsok, tészták, saláták ízvilágának fokozására. Markáns, koncentrált paradicsom íze az olasz nyaralásokat idézi fel a Te konyhádban is. Érett, ízletes paradicsomszemekből készült, mesterséges ízfokózók, tartósítószer és egyéb adalékanyagok nélkül. Nincsen túlfűszerezve, hogy valóban a paradicsom íze domináljon.
A készítő kedvence a San Marzano paradicsom, amely Olaszországban az éttermek elengedhetetlen alapanyaga. A legsűrűbb és legfinomabb paradicsomszószok San Marzano paradicsomból készülnek. Kistermelőként a család által felügyelve lehetőségük van odafigyelni, hogy a paradicsomszemek a cukorfokuk maximumán legyenek leszüretelve, így érjék el azt, hogy végül a legízletesebb és zamatosabb paradicsomkészítmények kerülhessenek mindenki asztalára.
Első termékük a Hámozott, darabolt paradicsom, amely tökéletes mind az olasz tésztákhoz, pizzákhoz, illetve bármely magyar étel alapja is lehet, pörkölt, lecsó, paradicsomos húsgombóc. Emellett remekül passzol a nemzetközi konyha paradicsomos ételeihez (chili con carne, levesek, mártások, szószok, saláták).