MAGENTA DELI
A megjelölt grill termékeinket most 15% kedvezménnyel rendelheted meg egészen 2024.június 20-ig.
Ne feledd a pénztárban megadni a GRILL15 kuponkódot hozzá!
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Márka
Származási ország
Különleges
Érlelés

Alkoholos italok - Whisky

A Magenta Delinél prémium termékek széles választékát találod meg, amelyek hosszas tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk a minőségről. Páratlan italkínálat, szakértők által válogatva. Egy céges bulira vagy csak barátokkal akarsz kikapcsolódni? Akkor egy jó whisky kiváló választás lesz!

Összesen: 14
26 900 Ft
A malátawhisky-rajongók körében manapság az egyik, ha nem a legnépszerűbb lepárló az Ardbeg. Az Ardbeg sikere az Islay szigetén készített whiskyk hagyományos, tőzeges szárítási eljárásának köszönhető.
- 1 +
24 900 Ft
Egy könnyed, kedvesen simogató Islay-whisky, amelyből azért nem hiányzik a tőzegfüst sem.
- 1 +
15 500 Ft
A Bushmills Írország, (s a világ) legrégebbi törvényes szeszfőzdéje, egyben egyetlen működő lepárlója, amely vendégeket is fogad. 2008-ban ünnepelte 400. évfordulóját.
- 1 +
21 900 Ft
Bushmills Bourbon Cask Reserve The Steamship Collelction Whisky
- 1 +
29 900 Ft
Bushmills Sherry Cask Reserve The Steamship Collection Whisky
- 1 +
28 900 Ft
A Glenfiddich 15 Years Whisky-t 15 évig érlelik tradicionális amerikai és spanyol tölgyfa hordókban. Igazán egyedi virágos és borsos jegyekkel rendelkezik, édes, melengető lecsengéssel.
- 1 +
33 900 Ft
Glenfiddich Project XX egy igazán különleges whisky, melynek elkészítéséhez 20 szakértőt hívtak meg a Glenfiddich lepárló üzembe és az ő véleményük alapján választották ki azokat a whisky-ket, mely keverékéből a Project XX készült. Sherry, bourbon és egyéb hordókban érlelt italok keveréke, gazdag, fűszeres karakterrel.
- 1 +
21 990 Ft
Green Spot Irish Whisky
8-9 év érlelés után, limitált példányszámban palackozzák.
- 1 +
19 900 Ft
Jameson Black Barrel Whisky
- 1 +
japán
18 900 Ft
Nikka from the Barrel Whisky
- 1 +
45 900 Ft
A Hibiki Japanese Harmony, ahogy a nevében is benne van, maga a megtestesült harmónia. A Yamazaki és a Hakushu lepárlókban készített malt whiskyk, valamint a Chita lepárlóból származó gabona whiskyk házasításából készül. Az érlelés öt különböző típusú hordóban történik, többek között amerikai fehér tölgy, használt sherrys és Mizurama tölgyfahordóban. A tökéletes harmónia kialakítását a Suntory csoport keverőmestere, Shingo Torii személyesen felügyeli. A végeredmény egy rendkívül kifinomult, elegáns whisky, enyhe mézes, narancsos, fűszeres és tölgyes aromákkal.
- 1 +
16 900 Ft
Egy különleges ital: single grain whiskey, amelyet teljes mértékben kaliforniai cabernet sauvignon hordóban érleltek.

A Teeling a whiskykészítés során mindig szereti egy kicsikét máshogy csinálni a dolgokat, ezért szívesen próbálnak ki szokatlannak tűnő eljárásokat.
- 1 +
13 500 Ft
A Teeling Small Batch kis adagokban kiadott, kevert whisky, kiemelkedően magas malátawhisky tartalommal. Bourbonhordókban érlelik, majd rumoshordóba kerül, ezáltal plusz fűszerességet kölcsönöz az italnak.
- 1 +
16 500 Ft
A Teeling zászlóshajója, 2 poharas limitált, aranyszínű, fém ajándékcsomagban.
- 1 +