A Hibiki Japanese Harmony, ahogy a nevében is benne van, maga a megtestesült harmónia. A Yamazaki és a Hakushu lepárlókban készített malt whiskyk, valamint a Chita lepárlóból származó gabona whiskyk házasításából készül. Az érlelés öt különböző típusú hordóban történik, többek között amerikai fehér tölgy, használt sherrys és Mizurama tölgyfahordóban. A tökéletes harmónia kialakítását a Suntory csoport keverőmestere, Shingo Torii személyesen felügyeli. A végeredmény egy rendkívül kifinomult, elegáns whisky, enyhe mézes, narancsos, fűszeres és tölgyes aromákkal.
A kristálytiszta víz, a lepárlók övezte érintetlen környezet, a számos variációs lehetőséget lehetővé tevő lepárlóberendezések és hordós érlelések, na meg persze a japán precizitás együtt adják ennek a whiskynek páratlan tisztaságát és gazdagságát.
A Hibiki a Yamazaki és Hakushu árpamaláta, valamint a Chita lepárló gabona whiskyjéből lett kikeverve. A különböző párlatok 5 féle hordóban is érlelődnek, amelyek közül érdemes kiemelni a Mizunara névre hallgató, ritka japán tölgyfából készülő hordófajtát. A végső keveréket a Suntory keverőmesterei alakítják ki, Shingo Torii Master Blender vezetésével.
Gyönyörű dekanterszerű üvegben kapható, amelynek 24 oldala a japán holdnaptár (Sekki) 24 évszakát szimbolizálja. Egészen tiszta és gyümölcsös ital, amely csodálatos élményekkel örvendezteti meg a whiskyivót.
A Hibiki-be kevert maláta és gabona whiskyk kölcsönhatásaként, ez a whisky egy különösen mély aromákat felmutató párlat, elegáns és lágyan fás jegyekkel, melyekhez édeskés, hosszantartó citrusos ízek társulnak.