MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek
  • Csomagok

A kosarad üres

0

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Származási ország
Mentes
Különleges

Tartós élelmiszerek - Bogyó/Gomba

A Magenta Delinél prémium termékek széles választékát találod meg, amelyek hosszas tesztelésen mennek keresztül, hogy megbizonyosodjunk a minőségről. Minőségi olasz és magyar élelmiszerek, melyek a konyhádba csempészik a hazai és nemzetközi ízeket.

Összesen: 14
1 990 Ft
A fűszerezett olajbogyó egy ízletes köret, amely nagyon népszerű Dél-Olaszországban - különösen Szicíliában, Pugliában és Calabriában -, amely petrezselyemmel, chilipaprikával, fokhagymával és sóval fűszerezett zöld olajbogyó alapján készült.
- 1 +
4 990 Ft
A sós lében elhelyezett cerignola olajbogyó finom ízű és húsos húsú, de a legszembetűnőbb benne, hogy valószínűleg a világ legnagyobb olívabogyója.
- 1 +
Nincs készleten
2 990 Ft
Világszerte híresek ezek az olívabogyók méretükről és ízükről. Precízen válogatják, majd előkészítik őket.
950g.

Nincs készleten
3 990 Ft
Világszerte híresek ezek az olívabogyók méretükről és ízükről. Precízen válogatják, majd előkészítik őket. 60 napig történő erjesztés után hordókban tartósítják, majd pasztőrözik.
Nincs készleten
3 190 Ft
A sült paradicsomok a szárított paradicsomhoz hasonlóan készülnek, sütés közben koncentrálódik bennük a zamatos paradicsom íze, azonban puhábbak, szaftosabbak maradnak. Zseniális választás húsok, tészták, saláták ízvilágának fokozására. Markáns, koncentrált paradicsom íze az olasz nyaralásokat idézi fel a Te konyhádban is. Érett, ízletes paradicsomszemekből készült, mesterséges ízfokózók, tartósítószer és egyéb adalékanyagok nélkül. Nincsen túlfűszerezve, hogy valóban a paradicsom íze domináljon.

Összetevők: sült paradicsom, napraforgóolaj, olívaolaj, só, fokhagyma, bazsalikom
3 190 Ft
Zseniális választás húsok, tészták, saláták ízvilágának fokozására. Markáns, koncentrált paradicsom íze az olasz nyaralásokat idézi fel a Te konyhádban is. Érett, ízletes paradicsomszemekből készült, mesterséges ízfokózók, tartósítószer és egyéb adalékanyagok nélkül. Nincsen túlfűszerezve, hogy valóban a paradicsom íze domináljon.

- 1 +
1 990 Ft
Napon szárított olasz paradicsom, napraforgóolajban
Fehér lapokra terítve a frissen betakarított paradicsom megszárad a forró augusztusi napon. Extra szűz olívaolajban pácolva a finom előételek és szendvicsek csillagai. Csodálatosan harmonizálnak a friss és ízletes sajttal is.
- 1 +
1 490 Ft
Kiváló minőségű, roppanós kaprigyümölcs, ecetes lében
A kapribogyó - vagy capri - leginkább a húsételek, mártások, körözöttek, vadas ételek, hidegtálak, halételekhez, húskocsonyák, körözöttek és a szoljánka leves egyes változatainak ízesítésére használható fel.
- 1 +
1 550 Ft
Kiváló minőségű, roppanós kapribogyó, ecetes lében
A kapribogyó - vagy capri - leginkább a húsételek, mártások, körözöttek, vadas ételek, hidegtálak, halételekhez, húskocsonyák, körözöttek és a szoljánka leves egyes változatainak ízesítésére használható fel.
- 1 +
690 Ft
Kiváló minőségű, roppanós kapribogyó, ecetes lében
A kapribogyó - vagy capri - leginkább a húsételek, mártások, körözöttek, vadas ételek, hidegtálak, halételekhez, húskocsonyák, körözöttek és a szoljánka leves egyes változatainak ízesítésére használható fel.
- 1 +
2 390 Ft
Összetett illatú és ízű keverék. A vargánya és trombitagomba adja a fő értékét, de a többi gombafaj ezek hatását erősen módosíthatja. Levesekbe, szószokba vagy húsételek mellé érdekes íz hatásokat lehet elérni használatával. A szárított gombákat felhasználás előtt át kell mosni, majd langyos vízben 1 órát áztatni és min. 20 perc hőkezelés után fogyaszthatók.
- 1 +
2 390 Ft
Nagyon fűszeres, erős ízű gomba, fűszerként kell használni. Alapos mosás és 1 óra langyos vizes áztatás után levesek, raguk, tejszínes szószok ízesítésére kiváló alapanyag, de a legjobb, ha pacalpörköltet, vagy paprikás krumplit, fűszereznek vele. Hosszan főtt ételekbe is nyugodtan rakható, íze tartós.

- 1 +
2 690 Ft
Erőteljes ízű gyümölcsökkel, például egres, kajszibarack vagy zöldségekkel, friss tejes kukoricával jól párosítható, és finom rizottó készül belőle. Hőkezelést nem igényel, de jól tűri. A szárított gombákat felhasználás előtt át kell mosni, majd langyos vízben 1 órát áztatni.
- 1 +
2 990 Ft
Májustól októberig termő, diós, erőteljes ízű gomba, hőkezelést nem igényel. Olajon pirítva tejfölös főzelékekhez feltétnek, salátába keverve, vagy tejszínnel összefőzve tésztával, puliszkával is isteni, és jól párosítható zsíros sajtokkal, kukoricával. A szárított gombákat felhasználás előtt át kell mosni, majd langyos vízben 1 órát áztatni.

- 1 +