Az Oilalá Nocellara zöld olajbogyók zamatos ízvilágukkal, enyhén sós vízben tartósítva, hőkezelve, hogy megőrizzék eredeti frissességüket és ízüket. Tökéletes előételként, bruschettákhoz és tésztákhoz.
Az Oilalá Nocellara olajbogyók az olasz gasztronómia egy igazi remekművei, melyek édes és zamatos ízvilágukkal ajándékoznak meg. A Nocellara típusú zöld olajbogyókat enyhén sós vízben tartósítják, majd hőkezeléssel biztosítják, hogy megőrizzék az autentikus frissességet és gazdag ízt.
Ideális választás előételként, de tökéletesen illenek bruschettákhoz, tésztához vagy akár salátákhoz is, fokozva azok ízélményét. A bogyók természetes, gyümölcsös jellege minden étkezést különlegessé tesz.
Felhasználási javaslat:
Kiváló előételként, friss kenyérrel, sajtokkal, vagy fűszeres tészták és bruschetták kiegészítőjeként. A Nocellara bogyók minden étkezést egyedivé varázsolnak.