Ebben a termékben a gyümölcs természetessége a fő elem, amely a tartósítás típusának köszönhetően garantált: natúr ananász, csak ananászlében, a 100%-os gyümölcsreferencia érdekében.
Nulla hozzáadott cukor, kivéve a természetben természetesen előforduló cukrokat.
A natúr ananászt a betakarítást követő 24 órán belül frissen dolgozzák fel ökológiailag fenntartható ültetvényeken és a SAMA által gondosan kiválasztott beszállítók által. Ananászukat Indonéziában termesztik, és a hibák hiánya miatt a következőképpen osztályozzák: szalmasárga színű, zúzódásmentes és homogén alakú.
Az ón lehetővé teszi a nyersanyag tartósítását anélkül, hogy azt külső tényezők megváltoztatnák. Ez garantálja, hogy a termék frissen betakarított és egész évben fogyasztható .
Jellemzőiből adódóan ideálisan önmagában fogyasztható, de ízletes receptek főszereplőjeként is kíváló. A leghíresebbek: ananász fejjel lefelé torta, ananász tiramisu vagy crumble. Sokan sós készítmények innovatív összetevőjeként is használják. Valójában egzotikus és édes jegyet kölcsönöz az olyan ételeknek, mint az ananászos csirke, a kuszkusz vagy a nyárs.
Már felvágott és hámozott szeletek természetes fogyasztásra készen, szirup és hozzáadott cukor nélkül. Ideális azok számára, akik mindennap próbálnak egészségesen étkezni, anélkül, hogy feladnák a gyümölcs édes ízét.
Érdekesség: az ananász érzékszervi tulajdonságainak köszönhetően alkalmas azoknak, akik kiegyensúlyozott étrendet szeretnének tartani: valójában egy káliumban gazdag gyümölcs, amely egy enzimet, bromelaint tartalmaz, amely elősegíti a fehérjék emésztését és asszimilációját.