Az olívaolajban érlelt mohagombák a természet valódi ajándékai: intenzív, mégis kifinomult ízviláguk és lágy textúrájuk tökéletes összhangban van az extra szűz olívaolaj gazdagságával. Ez a prémium minőségű finomság ideális előételekhez, tésztákhoz, rizottókhoz vagy salátákhoz, de pirítósra kenve is különleges kulináris élményt kínál. Az olaj, amelyben a gombák érlelődnek, magába szívja a természetes aromákat, és tovább gazdagítja az ételek ízét, egy csipetnyi mediterrán eleganciát adva minden fogáshoz.
Márkainfo:
Az Angiolina márka a ligur hagyományok letéteményese, amely kézműves eljárással és gondosan válogatott alapanyagokkal készít prémium olívaolajokat, pestókat, zöldségeket és tengeri különlegességeket. Termékei az autentikus olasz ízeket és a minőség iránti szenvedélyt testesítik meg.