A hámozott Granoro paradicsomot a betakarítástól számított néhány órán belül feldolgozzák, hogy megőrizzék az illatot és a frissességet. A hosszúkás gyümölcsfajtákat választják, amik szabályos alakúak, teljes és egyenletes érésűek és intenzív vörös színű.
A hámozott Granoro Paradicsomot a saját levében tartósítják. Illatos, egészséges és természetesen állagú, mivel a hámozási eljárás során nem használnak kalcium-karbonátot (amelyet gyakran használnak mesterséges keményítésre).
A „Granoro Dedicato” 100% Puglia nyomon követhető és tanúsított ellátási lánc terméke.
A Granoro termékcsalád minden egyes tagja az olasz konyha prémium minőségét tükrözi. A paradicsomkonzervhez szükséges összetevőket kézzel szedik, majd 24 órán belül feldolgozásra is kerülnek, hogy megőrizzék a zöldség gyönyörű színét és zamatát. A paradicsomszószban jellegéből adódóan apró, krémes állagú darabkák vannak.