Ezek a csokoládéval bevont törpemandarinok a mediterrán gyümölcsök legnemesebb karakterét hozzák el. A gondosan válogatott szicíliai törpemandarinokat maraschino desztillátumban áztatják, amely kiemeli a gyümölcs természetes édességét és aromáját. Ezt követően extra sötét csokoládéval vonják be őket, amely kiegyensúlyozza a citrus frissességét és mélységet ad az ízeknek. Minden falatban tökéletes harmónia jelenik meg a gyümölcs édessége, a likőr melegsége és az étcsokoládé kifinomult kesernyéssége között. A 90 g-os mini doboz elegáns ajándék, különleges csemege vagy egy kis luxus a hétköznapokban.
Márkainfo:
A Maglio egy 1875 óta működő pugliai csokoládémanufaktúra, ahol a hagyományos kézműves technikák a kiváló minőségű alapanyagokkal találkoznak. Termékeik az olasz édességhagyomány esszenciáját hordozzák, minden darabban igazi szenvedéllyel és precizitással.