Eredeti és elegáns tejcsokoládé, melynek tejkaramellára emlékeztető vajas-vaníliás ízjegyei jól harmonizálnak a madagaszkári kakaóbabok gyümölcsös-citrusos jellegével.
A MENAKAO egy Madagaszkáron született brand, amelyhez a Sambirano völgyben termő criollo kakaóbab variánst használják fel. A bean to bar csokoládék is ott helyben készülnek, gyakorlatilag minden elemükben helyi alapanyagokból.
A képen látható nő merina (jelentése: a felföldiek), ez Madagaszkár legnagyobb létszámú népcsoprtja, őseik Indonéziából, vagy Malajziából érkeztek. A XIX. század vége felé a Merina királyság egyesítette a szigetet, és tette fővárosává Antananarivót.
Madagaszkári kakaóbab, nádcukor, teljes tejpor, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, tengeri só, madagaszkári vanília. Kakaótartalom min. 45%. Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Átlagos tápérték 100g termékben:
energia: 2.519,7 kJ/601,82 kcal
zsír: 43,34 g
- amelyből telített zsírsavak: 12,48 g
szénhidrát: 41,44 g
- amelyből cukrok: 40,00 g
fehérje: 11,50 g
só: 0,21 g