Vajon mit hozhat ki egymásból a 100%-os arabica kávé és ausztrál búzavodka fúziója? Erre az izgalmas felvetésre ad választ a Mr. Black Cold Brew Coffee Likőr napjaink egyik izgalmas innovációja, amely lelkesen keresi az arany középutat a búzás vodka és a cold brew eljárással készített kávé között.
Alkoholtartalom: 23%
A párlat tervezői Philip Moore, Ausztrália egyik ismert lepárlómestere, aki szövetkezett Tom Baker kávészakértővel. Egy egyszerű, mégis nagyszerű küldetést fogalmaztak meg: az volt a céljuk, hogy elvigyék Ausztrália kávékultúrát az éjszakai bárok világába.
A kávét a készítés során az ausztráliai Sydneytől északra lévő pörkölő üzemben és lepárlóba szállítják. A kávépörkölés ugyanis nem olyan kézenfekvő, mint gondolnánk, hanem egy élő művészet és tudomány, azonban a gyártó mindent házon belül old meg, hogy a Mr. Black Cold Brew Coffee Likőr készítésének minden mozzanatában a minőségi szempont kerüljön előtérbe. A Mr. Black filozófiája szerint a minőség az eredetiségnél kezdődik. Szerves együttműködést alakítottak ki a helyi gazdákkal, hogy a lehető legfenségesebb kávékat szerezzék be a Mr. Black Cold Brew Coffee Likőrhöz.
Mi az a cold brew eljárás? A Mr. Blacket hihetetlenül lassan, tisztított hideg vízzel főzik, hogy ezáltal megőrizzék a kávé finom és eredendően komplex ízeit. Nincs benne semmi mesterséges, semmi aromatikus színjáték, ez a likőr maga az eredetiség. Az ausztrál búza vodka egy csipetnyi cukornáddal emberes lökést ad a Mr. Blacknek, miközben lehetővé teszi, hogy a kávé ragyogó hatást gyakoroljon az ízlelőbimbókra.
A Mr. Black Cold Brew Coffee Likőr egy kézműves likőr, és kifejezetten a kávé szerelmeseinek ízlésére hangolták, hogy új árnyalatot adjanak a likőr műfajának. A párlat egy keserédes műalkotás kiegyensúlyozott édessége, élénk kávés finomsággal. Koktélokban is nagyszerűen teljesít, ha a kávés ízekre szeretnénk alapozni egy kellemes koktélt. A likőr egyébként gluténbarát, kóser, és vegán, szóval az egyéni táplálkozást követő fogyasztóknak is ajánljuk.