A likőrről: A keserűlikőr a Reisch Elek 1735-ös receptjében leírt hét gyógynövény kivonata, agárdi almapálinkával. Aperitifként segíti az emésztést, csökkenti a teltségérzetet, ráadásul keserű íze mellett is nagyon finom.
A borászatról:
"A Pannonhalmi Apátsági Pincészet 52 hektárnyi területen gazdálkodik, tízéves újratelepítési programjának köszönhetően kizárólag újonnan kialakított s immár teljes egészében termőre fordult ültetvényekről takarít be szőlőt, évi 300.000 palackos termelésével elérte borkészítési kapacitásának újraalapításakor tervezett felső határát, ismertségnek és elismertségnek örvend szakmai és laikus körökben, borai pedig hazánkban és számos európai országban, sőt a tengeren túl is jelen vannak a piacon, akárcsak a világháborúk előtti történelmi időkben."