Eredeti saját recept alapján készült az Angostura Orange a trópusi narancs és fűszerek összetett keveréke. Csodálatosan sokoldalú, és tökéletesen illik a vodkához, a ginhez és a whiskyhez. A rum koktélok mélységét is fokozza. A bonyolultsága és az ízvilágának rétegei is kulináris élvezetté teszik. Tökéletes kísérője a sós szószoknak, a tenger gyümölcseinek és a csokoládének.
A keserűek csodálatos rétegű ízeket hoznak létre, és néhány varázslatos vonalban egyensúlyt hoznak az ital és az élelmiszer receptek között. Az Angostura aromás keserűk klasszikusak és lenyűgözően sokoldalúak, és összetevője a bároknak és a konyháknak. Az 1824 óta létező szakértői szakértelem megalapozta Angostura Orange Bitter létrehozását. Ezek az újítások továbbra is vezetik a csapatok és szakácsok kreativitását és képzeletét a világ minden táján.
Az eslő számú bitter márka (Drinks International Annual Brand Report 2011) Az ANGOSTURA HOUSE több mint 200 éve titkos receptet használ. Az Angostura keserű ízes ételek és italok aromáinak kiemelésére, gazdagítására kiválóan alkalmas.
Johann Gottlieb Benjamin Siegert doktor 1820-ban érkezett Németországból Venezuelába, ahol orvosként segítette Simon Bolívar függetlenségi harcait. Néhány év alatt olyan aromás gyomorkeserűt fejlesztett ki az ottani növényekből, amely javította a katonák étvágyát és emésztését. Az Angostura nevet a venezuelai városról kapta, ahol Siegert doktor élt. Idővel ezt a keserűt egyre gyakrabban kezdték használni ételek ízesítésére. Siegert munkásságának köszönhetően létrejött cég a századfordulón Trinidad szigetére költözött, ahol egyre nagyobb hangsúlyt kapott a rumkészítés. Az Angostura keserű világszerte ismertté vált, és a cég hivatalos szállítója lett a spanyol és a brit királyi családnak is. Az Angostura Bitters neve ellenére nem rendelkezik erős keserű ízzel, így ételek és italok aromáit nem elnyomja, hanem kiemeli, egyedi ízvilággal gazdagítva azokat. Kiválóan használható koktélokhoz, gyümölcslevekhez, salátákhoz, kávékhoz, fagylaltokhoz, valamint levesek, szószok, húsok fűszerezéséhez és pácolásához.