A Blanc de Blancs egy tradicionális pezsgő, tipikus jelleggel, ami a helyszín tulajdonságait hűen adja vissza. A Vinya del Llac, egy 40 évnél idősebb szőlőültetvény, ami lehetővé teszi a strukturált, friss és összetett pezsgő alapanyag előállítását.
Biodinamikus.
Csak őshonos szőlőfajtákból készül: 40% Xarello, 35% Macabeu, 19% Parellada. 6% Malvasia de Sitges
Ez az új szőlőfajta összeállítás a helyszínen talált ősi Malvasia de Sitges szőlőfajtával kiegészítve egy újabb dimenziót ad ehhez az ikonikus spanyol pezsgőhőz.
A Vinya del Llac szőlőültetvény északi kitetségű. A talaj felső rétegei agyagosak ez a vegetatív ciklus alatt lassan ereszti át a vizet a szőlőnek, míg a felszín alatt meszes kavicsos alapkőzetet találunk, amelyek korlátozzák a víztartalékot, így a legjelentősebb parcellák szőlője struktúrált és ásványos. A tó hőmérséklet kiegyenlítő hatása ebben a szimbiotikus szőlőskertben mérsékli az éghajlati viszonyokat varázsol, elkerülve a túl magas hőösszeget, ami kedvez a hosszú érésnek. Három őshonos fehér szőlőfajta: Macabeu, Xarello és Parellada miatt egy igazi katalán Blanc de Blancs.