Ennek az ősi receptnek a fő összetevője a bazsalikom. A Saclà bazsalikomot Olaszországban termesztik, és gondosan szüretelik, hogy megőrizzék levelei érzékenységét és jellegzetes intenzív aromáját. A Pesto alla Genovese-t Parmigiano Reggiano DOP, pecorino és más, séfjeink által gondosan kiválasztott összetevők hozzáadásával készítik. Ahhoz, hogy a lehető legjobban élvezhessük, célszerű egy kis sót a főzővízbe tenni, és ennek egy részét felhasználni a fűszerezés hígításához.
Saclà Organic Pesto alla Genovese. A fűszeres bazsalikom, a kesudió, a napraforgóolaj és a sajt, valamint az extra szűz olívaolaj és a fenyőmag egy tipikus olasz pesto alle genovese-ben. Élvezze a lágyszárú és fűszeres klasszikust tésztával együtt, kenhető kenőcsként, vagy szószok és finom levesek alapjaként.