Az Agrigentói völgyből származó válogatott mandulák adják a Crema di Mandorla gazdag és finom ízének alapját. A 40%-os mandulatartalmú krém tökéletesen ötvözi a természetes mandula ízét a lágy citromos és vaníliás aromákkal, amelyeket minden falatban érezhetünk. A krém ideális kenyérre kenve, süteményekhez vagy édességekhez, de egy kanálról is igazi élmény fogyasztani.
Összetevők: mandula 40%, cukor, nem hidrogénezett növényi olajok és zsírok (olajok: napraforgó, zsírok: pálma és pálmamag), sovány tejpor, tejsavópor, emulgeálószer: szójalecitin (E322), aromák: citrom esszencia (2%) ), vanillin színezőanyag: riboflavin (E101).
A Siciliatentazioni kézműves termékei Szicília legjobb alapanyagaiból készülnek, hagyományos módszerekkel. A vállalat elkötelezett a helyi ízek és a magas minőség iránt, amelyet minden termékük tükröz.