A szecsuáni bors a kínai konyha egyik legfontosabb fűszere, amely különleges citrusos illattal és citromos, bergamottos árnyalatokkal kápráztat el. Használatakor először egy illatos, zamatos ízélmény ér, majd néhány másodperc múlva jellegzetes zsibbasztó érzés jelenik meg a nyelven és a szájpadláson. Ez az egyedi hatás teszi igazán különlegessé, így a szecsuáni borsból csak kis mennyiséget érdemes használni. Leggyakrabban olajban történő sütéssel, pörköltek vagy sült ételek fűszerezésére alkalmazzák, ahol íze felejthetetlen élményt nyújt. Emellett magas vitamin- és ásványianyag-tartalommal bír, gyulladáscsökkentő hatású, és segít megelőzni a gyomor-bélrendszeri problémákat.
Márkainformáció:
A Regional Co prémium minőségű fűszerei a világ különleges tájairól érkeznek, hogy minden egyes étkezésed egyedi és emlékezetes legyen. Küldetésünk, hogy megismertessük veled a legkülönlegesebb ízeket.