Széles metélt, amely tökéletesen átadja a liguriai tésztakészítés hagyományait. Kiváló minőségű olasz búzából és tiszta forrásvízből készül, lassú szárítással, hogy megőrizze a természetes aromákat. Ideális gazdag húsos, gombás vagy tengeri szószokhoz.
A pappardelle az olasz konyha egyik legnemesebb tésztafajtája, amely széles, selymes szalagjaival tökéletesen magába fogadja a testes és aromás szószokat. A Liguriában készült Angiolina pappardelle gondosan válogatott olasz búzából és kristálytiszta forrásvízből készül, hagyományos, lassú szárítási eljárással, amely megőrzi a tészta rugalmasságát és természetes ízét.
Kiváló párost alkot vad- vagy marharagus mártásokkal, vargányás-szarvasgombás szószokkal, tengeri herkentyűkkel, vagy akár könnyed, friss zöldséges feltétekkel is. 8 perces főzési idejével gyors, mégis elegáns alternatívát kínál hétköznapokra és különleges alkalmakra egyaránt.
Márkainformáció
Az Angiolina márka a liguriai kézműves tésztakészítés hagyományait követi, ahol generációk óta őrzik a minőség és a természetes alapanyagok elsődlegességét. Termékeikben az autentikus olasz konyha letisztult ízei és a hagyományos eljárások találkoznak, így minden csomag tészta egy kis szelet Ligúriát visz az asztalra.