Nem könnyű zöldnek lenni, vagy rávenni a gyerekeket, hogy egyék a zöld zöldségeket, különösen a brokkolit és a spenótot. Ezzel az ízletes tésztarecepttel belophatod a zöldet az étrendjükbe.
A Riscossa közvetlenül az Ön otthonába szállítja a mediterrán hagyományok illatát és ízeit. A tagliatelle hosszú, lapos tésztaszalag, fészekré formázva. Az olasz tagliare, azaz „vágni” szóból a tagliatelle egy hagyományos olaszországi tésztafajta. Ahol a verdi olaszul zöldet jelent, ami arra utal, hogy a tésztát spenóttal festik. Zöld tagliatellenk színét friss spenót és prémium durumbúza liszt hozzáadásával nyeri el, és tálaláskor remekül néz ki. Könnyen és gyorsan elkészíthető, kiválóan illik gazdag paradicsomos vagy tejszínes szószokhoz, halhoz és húshoz egyaránt. A zöld tagliatelle a vegetáriánusok kedvence is, és kiváló a vegyes zöldségszószokhoz. A tagliatelle-t hagyományosan hús- vagy bolognai szósszal tálalják, de rendkívül jól használható sajt- vagy tejszínes szósszal is.