Jelölt földrajzi eredetű, bronzhúzott gragnanói durumtészta lassan szárítva – könnyebben emészthető, táplálóbb, rusztikus felületű, több szószt felvesz, és persze finomabb. Forma: Trottole.
Gragnano IGP(Földrajzi oltalom alatt álló) tészta, 100% olasz búzából
Ennek a nagy alaknak a neve a forgólaphoz való hasonlóságának köszönhető. Jellegzetes spirális formája és ízvilágának intenzitása különösen alkalmassá teszi krémes és sós fűszerekhez, amelyeket a Pasta di Gragnano OFJ bronz formája érdessége ragad meg.
Tésztáik OFJ tanúsítvánnyal rendelkező, alacsony hőmérsékleten lassan szárított, bronzformájú Gragnano tészta, 100% olasz durumbúza búzadarából és helyi forrásvízből készül. Minimum 14% fehérjét tartalmaz, főzéshez kemény és jól emészthető