Illatos, fűszeres, vidám királyleányka az alapja ennek a finoman gyöngyöző, élénk, friss savú bornak. A gyorsan feldolgozott, rövid ideig hűtött tartályban érlelt alapanyagot szén-dioxiddal frissítették palackozás előtt. Virágos, citrusos illat, lédús korty fehér húsú őszibarackkal, almával és zamatos körtével. Hosszan frissít, könnyű, feszes, a korty végén édes lecsengéssel.
Pincészetük a hagyományok tisztelete mellett kezdettől fogva innovatív szemléletmódjával vált ismertté. A kezdeti 2 hektáros termőterület mára elérte az 54 hektárt, a szőlőművelés két borvidéken zajlik, az etyeki sauvignon blanc, chardonnay és pinot noir trió mellett, a soproni területeken a meghatározó szőlőfajta a kékfrankos. Törekszenek arra, hogy csökkentsék környezeti lábnyomukat, ezért választanak fenntartható megoldásokat a lehető legtöbb területen. A modern borászati üzemük, melyet 2013-ban avattak fel, részben a föld alá épült. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a gravitációt kihasználják a borkészítés több lépésénél. Emellett természetes szigetelést is biztosít, melynek köszönhetően csökkenthetik energiafelhasználásukat. Napelemeket helyeztek fel a borászat több épületére, ezzel az éves energiaszükségletük egyharmadát fedezni tudják. A lehető legkönnyebb palackokat választják, hogy ezáltal is csökkentsék a szállítmányozás okozta környezeti terhelést.