MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Emeld a grillezést gourmet szintre!

2024-06-07

15% kedvezmény 10 napon át a megjelölt grill termékeinkre a GRILL15 kuponkóddal

Van valami különleges abban, amikor a grill füstje és a finom ételek illata összekeveredik a levegőben, és odavonzza a barátokat és családot az asztal köré. De tudod, miben rejlik az igazán emlékezetes grillezés titka? A prémium alapanyagokban. Mi bejártuk a világot, hogy a legkülönlegesebb és legfinomabb grill termékeket hozzuk el neked. A megjelölt termékeket most webshopunkból 15% kedvezménnyel rendelheted meg egészen 2024. június 20-ig. Ne feledd a pénztárban megadni a GRILL15 kuponkódot hozzá!

Képzeld el, ahogy egy nyári estén, barátaiddal, családoddal körülvéve, grillezel a kertben. A nap már lenyugvóban, de a levegőt betölti a finom ételek illata. A húsok tökéletesen megsültek, a zöldségek aranybarnára pirultak. A grillezés és minden falat valódi művészetté válik a prémium grill termékeink segítségével. 

Fedezd fel a különleges ízeket és prémium alapanyagokat

A kínálatunkban rengeteg olyan egyedi ízt és alapanyagot találsz, amit talán máshol nem. Ezekkel a különlegességekkel minden grillezés felejthetetlen élménnyé válik. De mi mindent? Csak hogy néhányat mutassunk…

Itt vannak például a gourmet konyha elengedhetetlen kellékei, a különböző só-variációk. A Kalahari sivatagi só természetes tisztasága és intenzív íze minden ételt különlegessé varázsol. A kristálysó Pakisztánból ugyanolyan figyelemre méltó, finom ásványi ízével tökéletesen kiegészíti a grillezett húsokat és zöldségeket. És ne feledkezzünk meg a sváb füstsóról sem, amely gazdag, füstös aromájával varázsolja különlegessé az ételeket. Ezek az exkluzív sók valódi különlegességek, amelyeket nem találsz meg bármelyik szupermarket polcán.

Szerezz be egyedi szószókat és különleges fűszereket. Barbecue szószaink különleges receptúrákkal és változatos ízvilágokban készülnek, hogy a grillezett húsok valóban felejthetetlenek legyenek. Ezek a szószok, amelyek egyszerre édesek és füstösek, vagy akár csípősek, netán gyümölcsösek, minden falatot különlegessé tesznek.

2 490 Ft
- 1 +
3 290 Ft
- 1 +
2 890 Ft
- 1 +
1 290 Ft
- 1 +
2 990 Ft
- 1 +
3 490 Ft
- 1 +
3 490 Ft
- 1 +
Nincs készleten
3 490 Ft

Az általunk kínált különleges fűszerkeverékek, amelyekkel minden fogás egy kis csoda lesz, a világ különböző tájairól származnak. Ezekkel a keverékekkel a grillezés valóban egy nemzetközi ízélmény lehet, és minden étel egyedivé válik.

De itt vannak a különböző chutneyk is és a szinte kötelező elem, a lilahagymalekvár is.

Általában minden hűtőben ott lapul egy hagyományos ketchup, mustár és majonéz. De nálunk ezek is különlegesek! Kínálatunkban megtalálhatóak a cukormentes, csípős, chilis, vodkás változatok, és az eredeti olasz vagy kifejezetten gyerekeknek készült bio ketchupok. Fokhagymás és chilis, mézes mustáros, kapros és szicíliai citromos majonézek is várnak rád. De ha ez nem lenne elég, kóstold meg az erdei gombás, fitness (cukormentes), mézes fokhagymás, medvehagymás, tüzesen csípős, tárkonyos mustárokat, de az egyszerre kellemesen csípős és gyümölcsös alma balsamico mustárt sem szabad kihagynod.. Ezekkel a különlegességekkel a grillezés igazi gourmet élménnyé válik.

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Vásárolj most, és élvezd a prémium ízeket 15% kedvezménnyel. Siess, az akció csak 10 napig érvényes! Ezek a prémium különlegességek nem kaphatók bármelyik szupermarketben, ezért nálunk rendelheted meg, hogy a grillezés igazi gourmet élmény legyen.