A tequila a mexikói Jalisco síkságon található „Volcan de Tequila” vulkánról kapta a nevét, amely 200.000 évvel ezelőtt tört ki, megformázva a Jalisco régió területét és domborzatát Ez a kitörés gazdag vulkanikus réteggel borította a talajt, ideálissá téve a kék agávé termesztést. A bazaltban és vasban gazdag talaj különleges ízt biztosít a tequilának. Kiemeli az egyes régiók lowlands és highlands terroir adottságait, a területeken alkalmazott különböző agávé főzési és erjesztési módokkal. A hagyomány és az innováció tökéletes összhangja. Aromájának titka a mexikói Jalisco síkság terroir adottságaiban rejlik Jegyeiben felfedezhetőek a terület citrusos, fűszeres adottságai, melyet tökéletesen egészít ki a cseresznye és barack gyümölcsös karaktere. Ízében édes agávé jegyek, finom grapefruit és egy csipetnyi fekete bors fedezhetőek fel. Lecsengése hosszantartó, friss citrussal és körtevel. Élvezhetjük tisztán, jégkockára öntve vagy valamilyen koktél részeként. Szobahőmérsékleten ajánlott fogyasztani. Felállítva, hűvös, sötét, száraz helyen tároljuk.