A Vecchio Mulino Rubatà kenyérrudak extra szűz olívaolajjal készülnek, hagyományos piemonti recept alapján. Kézműves eljárással sütve, mesterséges adalékanyagok és hidrogénezett zsírok nélkül, könnyű és ropogós textúrával.
A grissini eredetileg Torinóból származik, és az olasz gasztronómia egyik legismertebb ropogtatnivalója. A Vecchio Mulino Rubatà kenyérrudak ezt a hagyományt őrzik meg, kézműves eljárással, kizárólag természetes alapanyagokból készítve. A 10%-os extra szűz olívaolaj tartalomnak köszönhetően a kenyérrudak finom, enyhén mediterrán ízvilággal rendelkeznek, miközben megőrzik jellegzetesen könnyű és ropogós textúrájukat.
Hozzáadott mesterséges ízesítők és hidrogénezett zsírok nélkül készül, így egészségesebb alternatívát kínál a hagyományos kenyérfélékhez képest. Ideális aperitifek mellé, sajtokkal, felvágottakkal vagy mártogatósokkal fogyasztva, de önmagában is ízletes, természetes harapnivaló.
Márka információ:
A Vecchio Mulino generációk óta készít tradicionális olasz pékárukat, a piemonti régió kézműves hagyományaira építve. A minőségi alapanyagok és a hagyományos sütési eljárások garantálják, hogy minden termékük az autentikus olasz ízvilágot képviselje.