A Vecchio Mulino Rubatà kenyérrudak rozmaringgal fűszerezett, ropogós változata, amely kézműves eljárással készül. Kiváló előételként, snackként vagy mártogatósok mellé.
A torinói eredetű grissini a hagyományos olasz gasztronómia egyik legismertebb pékáruja. A Vecchio Mulino Rubatà kenyérrudak rozmaringgal gazdagított változata egyedülálló ízélményt nyújt: a gondosan válogatott természetes alapanyagok, a kézműves gyártási folyamat és a finom fűszerezés teszi ezt a ropogtatnivalót különlegessé. A 0,6%-os rozmaringtartalom finoman aromássá varázsolja a kenyérrudakat, tökéletes kiegészítőként szolgálva sajtokhoz, felvágottakhoz vagy egyéb előételekhez.
Könnyű és ropogós textúrája miatt ideális snackként is, akár önmagában, akár friss mártogatósok – például zöldfűszeres majonéz – mellé. Mesterséges adalékanyagok nélkül, hagyományos piemonti recept alapján készül.
Márka információ:
A Vecchio Mulino egy generációkon átívelő olasz pékség, amely a piemonti hagyományokat követve készíti prémium minőségű kézműves pékáruit. Termékeik a tradicionális olasz ízeket hozzák el minden asztalra, természetes és válogatott alapanyagokból.