Krémes és sima, tökéletes egyensúly a tejcsokoládé és a mogyoró között, amely Európa legjobb normandiai francia tejéből, az ecuadori és ghánai kakaóbab szabadalmaztatott keverékéből és magas mogyorópasztából készült.
Kezdettől fogva tudja, hogy a Baratti & Milano édességek nem okoznak csalódást. Finom, ízletes specialitások, amelyek az ügyes, hagyományos olasz cukrászok több mint 150 éves tudását foglalják magukban.
A Baratti & Milano kitűnő édességeket a részletekre való legnagyobb odafigyeléssel készítik, az egyes összetevők kiváló minőségétől a teljes gyártási folyamat szigorú ellenőrzéséig. A Baratti & Milano specialitások minőségét a kezdetek óta elismerték, és a márka gyorsan a királyi udvar beszállítójává vált. A Torino központjában lévő kávézótól kezdve, ahol minden kezdődött, a márka hírneve egyik évről a másikra nőtt. Ma ez az egyik legrangosabb olasz kitűnő édesség, kifinomult különlegesség, amely a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.
Mind a krémes sherry, mind a tawny portéka remekül párosulna ennek a csokoládénak a mogyorós ízével, ha vacsora után tálaljuk.
Jól párosítható egy csipetnyi fűszeres vörösborral is, mint például a Petite Syrah, vagy egy enyhe keverékhez válasszon egy Dolcetto, Nebbiolo vagy akár egy Rioja házasítást. Egy espresso macchiato mellé, vagy egy fagyos pohár tehéntejhez vagy zabtejhez is tökéletes.
Összetevők: Gianduja mogyorós tejcsokoládé, cukor, mogyoró (26%), kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, szójalecitin emulgeálószer
A legjobb alapanyagok a legjobb gazdáktól
Gluténmentes