Az uborka salsa kígyóuborkából készült, fűszeres édes-savanyú különlegesség. Sokoldalú felhasználás jellemzi, csak a fantáziánktól függ, hogy mivel párosítjuk: sültek, hamburgerek, szendvicsek tökéletes kiegészítője. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzése, ezért a lekvárok/dzsemek és az öntetek és a sós portfólió, köztük a savanyúságok is viszik tovább a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz dominanciával készülnek, minimális főzési idővel.
Összetevők – Uborka, ecet, só, mustármag
Tápérték 100 g termékben:
Energia – 457 KJ /108 kcal
Zsír – 0 g, amelyből telített zsírsavak – 0 g
Szénhidrát – 24 g, amelyből cukrok – 24 g
Rost – 1,4 g
Fehérje – 0 g
Só – 0,05 g