MAGENTA DELI
  • Kategóriák
  • Italok
  • Alkoholos italok
  • Édességek
  • Snack-ek
  • Tartós élelmiszerek
  • Alapanyagok
  • Ajándék ötletek

A kosarad üres

0

Termék kategóriák

Ár meghatározása

Ár: Ft - Ft
Márka
Származási ország
Mentes

Durum

Összesen: 10
1 290 Ft
A minőség mindig is módszer kérdése volt. Éppen ezért ez a tészta bronzra vágott, hagyományos eljárással készült, ami érdesíti a felületét, így sokkal jobban megfogja a szószokat, fűszereket. A tésztát lassan szárítják, ami a legjobb módja annak, hogy megőrizzék kiváló érzékszervi és táplálkozási tulajdonságait.
- 1 +
1 290 Ft
A Bronze Cut Penne Zite Rigate egy klasszikus olasz tészta, amelyet mindenki szeret! A cső alakú tészta gazdag szószokkal és fűszerekkel tölti meg a csövet, a bordázott oldala pedig további ízeket ragad meg.
A Penne Zite Rigate Bronze Cut tészta leginkább sütőben készült ételekhez, valamint száraztésztaételekhez, például tésztasalátákhoz való.
- 1 +
2 190 Ft
A teljes kiőrlésű lisztből készült tintahalas spagetti egy igazi ikonikus olasz tészta. Nemcsak a fogyasztói, hanem a készítői is szenvedélyesek.
- 1 +
1 590 Ft
A Fusilli Campaniából származik, és a tészta rövid, egyenes vágású családjába tartozik. A múltban a Fusilli-t kézzel készítették, olyan módszer szerint, amely egyik generációról a másikra öröklődött. Ügyes kézzel gyorsan egy szál spagettit kellett egy kötőtű köré csavarni. Az eljárás végrehajtásához szükséges képesség a fonókére emlékeztet, és ami azt illeti, a "fusillo" kifejezés a "fuso" (orsó) szóból származik, amely a fonók által használt eszköz volt.
- 1 +
1 590 Ft
A Penne Rigate a rövid, átlósan vágott, bordázott tésztacsalád része, és az egyik legismertebb tésztafajta, valamint a legsokoldalúbb is a konyhában. Olaszul a "Penne" kifejezés a libatollra utal, amelyet a történelem során használtak az íráshoz, és amelyet átlósan vágtak, hogy igazán vékony hegyet kapjanak. A tésztacsőből nyert forma lehet sima vagy bordázott, változó hosszúságú, és a tolltollakra jellemző átlós vágású.
- 1 +
1 290 Ft
Mindenféle szósszal finom, mind a hagyományos (hús-paradicsom alapú), mind az innovatívabb és eredetibb (zöldség-sajtos) szósszal.
- 1 +
1 290 Ft
A fusilli Közép- és Észak-Olaszországból származik, és nevüket annak az orsónak köszönhetik, amelyre a gyapjút feltekerték.
Tökéletes gazdag húsokhoz vagy ricotta alapú szószokhoz.
- 1 +
1 590 Ft
A mafaldine a hosszú, fodros, szárított tésztafélék családjába tartozik, mindkét oldalán felcsavarodott szélű szalagos formájuk miatt.
- 1 +
1 590 Ft
Az Abruzzóból származó Maccheroni alla Chitarra egy eredeti hosszú formátumnak felel meg, négyzet alakú részekkel.

Történelmileg a tésztát egy "chitarra" nevű speciális szerszámmal vágták, amely egy fakeretből állt, amelyre vékony acélhuzalokat feszítettek. A nem túl vékony tésztát (amelynek vastagsága a szálak közötti távolságnak felel meg) a szálakra helyezték, majd egy speciális sodrófával rányomva elvágták.
- 1 +
1 990 Ft
A Conchiglioni Rigati (nagy barázdás kagylók), amelyek Campania régióból származnak, ma már nagyon népszerűek Olaszország-szerte. A szokatlan méret és héjforma miatt ez a tészta ideális szószok készítéséhez, vagy kemencében sült, töltött tésztaételek készítéséhez, hal- vagy hússzószokhoz. A sütőben sütésen és tölteléken kívül ez a tészta friss fűszerekkel is fogyasztható, mint például könnyű, tavaszi mártások mozzarellával, paradicsommal és friss bazsalikommal.
- 1 +