A bergaretti egyedi karakterű édesség, amely az olasz amaretti hagyományt ötvözi a kalábriai bergamott illatos világával. Ezek az apró sütemények válogatott édes mandulából, mézből és friss tojásból készülnek, majd finomított porcukor és egy leheletnyi bergamott esszencia koronázza meg őket. A végeredmény egy lágy textúrájú, illatos és különlegesen ízes sütemény, amely minden falatban a mediterrán napfény és kézműves precizitás ízét hordozza.
Remek kísérője lehet egy eszpresszónak, délutáni teának, de akár ajándéknak is tökéletes választás, ha valóban különleges finomsággal szeretnénk meglepni valakit.
Összetevők:
Mandula (40%), cukor, méz, friss tojás, tojásfehérje, szorbinsav (E200), porcukor, bergamott aroma (0,01%).
Allergének: mandulát és tojást tartalmaz. Nyomokban glutént és tejet tartalmazhat.
Márkainformáció:
A La Cascina 1899 vállalkozást Agostino Salvatore alapította 2005-ben. A cég a kalábriai hagyományokból táplálkozva gyárt prémium minőségű édességeket és élelmiszereket, kiemelt figyelmet fordítva a bergamott citrus gyümölcs feldolgozására. A termékek döntő többsége saját gyártásban készül, a régió legjobb kézműves partnereivel együttműködésben. A vállalat mögött álló család több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás és a kézműves gasztronómia területén, így minden egyes termékben érezhető a hagyomány és a minőség iránti elkötelezettség.