A lédús, sötétpiros málnából készül a Pödör egyik legnépszerűbb ecete. Az íze egészen kivételes: különlegesen üdítő, és annyira gyümölcsös, hogy az ember szinte érzi a friss málnát a szájában. Ez a minőségi ecet mind az alapanyagok, mind a gyártás és tárolás tekintetében a legmagasabb színvonalat képviseli, és ennek köszönhető pompás zamata. Csakis a legérettebb málnaszemeket válogatjuk ki a gyártásra. Ecetünk 100 százalékig természetes, és adalékok vagy vegyi anyagok nélkül, fahordókban érlelt. Kiválóan illik leveles zöld salátákhoz, kiváltképp egy finom dió-, mogyoró- vagy szőlőmag olajjal. De a málnaecet fenséges íze közel sem csak zöldsalátákban érvényesül, hanem a gyümölcssalátákban is. Gyümölcsös savassága extra ízt kölcsönöz a vadhúsok, sültek vagy más vörös húsok mártásainak.