Tre Marie mandulás-citromos Panettone 850g
13 900 Ft
A Tre Marie Panettone Dél gyöngyszeme egy dekadens, mediterrán ihletésű desszert, amely tökéletes harmóniában ötvözi a legfinomabb dél-olasz ízeket. A híres Tre Marie módszer hitelességével készült panettone három napig lassú kelesztésen megy keresztül, hagyományos "anyaélesztőt" használ, és nyolc órán keresztül természetesen hűtik, hogy finom, bolyhos állagot biztosítson.
A frissesség és az édesség tökéletes egyensúlyát biztosító panettone mandulás cukormáz és karamellizált habcsók rögök, finom, édes ropogást biztosít. A szicíliai citrom, a félig kandírozott héj és a citrompaszta választéka gazdag mandulapasztával és finom fehér csokoládéval kombinálva az ízek meglepő kontrasztját hozza létre. A mandula paszta édessége gyönyörűen kiegészíti a citrom savasságát, míg a fehér csokoládé olyan krémes hatást ad hozzá, amely teljessé teszi az élményt.
A dél-olasz cukrászati hagyományok ünnepe, ez a panettone ideális az ünnepi pillanatok megosztására, egyedi és emlékezetes desszertet kínálva. A finomra őrölt pugliai mandulából készült mandulapaszta sima és gazdag állagot ad, javítva a sütemény általános édességét és állagát. A mandulás cukormáz és a habcsók ízletes befejezést biztosít, új magasságokba emelve ezt a Panettone-t.
A Tre Marie egy történelmi milánói süteménymárka, amely a kiválóság és a hagyományok iránti elkötelezettségéről ismert. Minden alkotással tisztelegnek a gazdag olasz kulináris örökség előtt, az időtlen technikákat új és innovatív ízekkel ötvözve, hogy minden alkalomra fényűző csemegét kínáljanak.