Házi készítésű ízletes csokoládékrém az Etna lejtőitől egészen a konyhájáig. Claudio Luca munkájának és szenvedélyének köszönhető, aki szicíliai manufaktúrájukban folyamatosan új és figyelemre méltó recepteket próbál ki és ezáltal ínycsiklandó különlegességeket hoz létre.
A Bacco elsősorban a pisztácia előállításának és átalakításának kézműves vállalata, amely Claudio Luca üzleti vállalkozásából született, azonban a gyártó kínálatában megtalálható például ez az ízletes csokoládékrém is, amely a pisztáciás termékekhez hasonlóan magas színvonalat és minőséget képvisel.
Összetevők: nem hidrogénezett növényi olaj és zsír: olaj (szója, repce, napraforgó, kukorica) zsír (pálma), alacsony zsírtartalmú kakaópor 32%, cukor, mogyoró, emulgeálószer: szója, lecitin, aromák
Tárolása száraz és hűvös helyen javasolt.
Tápanyagértékek: (átlagos tápérték 100 g termékben)
energia: 2392 Kj/577kcal
zsír: 45 g – ebből telített: 14 g
szénhidrát: 29 g – amelyből cukrok:24 g
rostok: 11 g
fehérje: 8,6 g
só: 0,08 g