A fűszeres vajasalma lekvár kevés cukorral készült mennyei finomság. Készítésénél rövid forralási metódust alkalmaztak, hogy minél több vitamin maradjon a termékben. A vajasalma napjainkban már egy kihalóban lévő almafajta, nagyon kellemes, lágy finom aromája dominálja az ízvilágot, amit megfűszerez a fahéj és a vanília eszméletlen orgiája. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzése, ezért a lekvárok/dzsemek és az öntetek is viszik tovább a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz dominanciával készülnek, minimális főzési idővel.
Tápérték 100 g termékben:
Energia – 509 KJ / 122 kcal
Zsír – 0,25 g, amelyből telített zsírsavak – 0 g
Szénhidrát – 28 g, amelyből cukrok – 24 g
Rost – 2,875 g
Fehérje – 0,375 g
Só – 0,001 g