A szicíliai bio narancslekvár Agrumì a szicíliai narancs autentikus illatát tartalmazza.
- Csak szicíliai narancs nyers nádcukorral
- Pektin és zselésítő anyagok nélkül
- Nincs hozzáadott tartósítószer
- Kiváló reggelire vagy tápláló délutáni uzsonnára, desszertek készítésére vagy különféle sajtok mellé.
A szicíliai napon érő narancsból készült lekvár autentikus ízzel és aromával. Ideális ajánlat a gyümölcskonzervek szerelmeseinek, édesszájúaknak, az olasz konyha rajongóinak és azoknak, akik a legjobb minőségű termékeket keresik. Tökéletes reggeli vagy délutáni snack részeként. Kiegészíti a remek sajttáblát, és az otthoni sütés szerelmeseinek kedvenc kiegészítőjévé válik.
Csak 2 összetevő: bio szicíliai narancs és nyers nádcukor!
Nem tartalmaz pektint vagy más sűrítő anyagot!
Tartósítószer-mentes!
Az Agrumì egy prémium márka, amelyet a szicíliai narancs- és mandarintermelés elismeréséből hoztak létre. Az innováció és a fogyasztók minőségi megörvendeztetése iránti vágy a legjobb szicíliai citrusfélékből készült tartósítószerek új sorozatának bevezetéséhez vezetett a piacon.
A szicíliai Roccalumera városában 1970-ben alapított Villari Group citrusfélék, különösen citrom előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat. Három generáció óta támogatja a regionális kultúrát, és részt vesz a szicíliai citrusfélék felértékelődésében, népszerűsítve őket az egész világon.
A Villari Csoport küldetése , hogy kifogástalan minőségű, gazdag és autentikus ízű termékeket biztosítson a fogyasztóknak, ami az aprólékos minőségellenőrzésnek és a szakszemélyzet által végzett szigorú kiválasztásnak köszönhető.