A fekete ribizlit minden otthonba bevinnénk, ha tehetnénk. Nem csak mint finomság állja meg a helyét! Fogyasztása egészség szempontjából is nagyon ajánlott. Könyvet lehetne írni jótékony hatásairól. Ennél a mézes fekete ribizli-velő termék készítésénél lassú préssel nyerték a velőt, figyelve, hogy ne károsodjon, majd az így nyert anyagot akác mézzel keverték, és szeretettel fűszerezve üvegekbe zárták. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzése, ezért a lekvárok/dzsemek és az öntetek is viszik tovább a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz dominanciával készülnek, minimális főzési idővel.
Összetevők – Fekete ribizli, méz
Tápérték 100 g termékben:
Energia – 512 KJ / 122 kcal
Zsír – 0,33 g, amelyből telített zsírsavak – 0 g
Szénhidrát – 29 g, amelyből cukrok – 19 g
Rost – 2,28 g
Fehérje – 1,14 g
Só – 0,002 g