Ez a meggy dzsem kevés cukorral készült mennyei finomság. Készítésénél rövid forralási metódust alkalmaztak, hogy minél több vitamin maradjon a dzsemben. A meggy finom aromája dominálja a valódi ízvilágot. A termék teljes mértékben támogatja az egészségünket, és semmilyen formában nem tartalmaz tartósítószereket, aromákat és adalékanyagokat.
A cél a termékek készítésénél, hogy egészséges, zamatos, kizárólag színtiszta gyümölcsből, zöldségből vagy gyógynövényből készült finomságok kerüljenek az asztalra. Kardinális hozzáállás a vitamintartalom megőrzése, ezért a lekvárok/dzsemek és az öntetek is viszik tovább a bio és organikus gazdálkodásból származó alapanyagok direktíváját, és a lehető legminimálisabb cukortartalommal, méz dominanciával készülnek, minimális főzési idővel.
Tápérték 100 g termékben:
Energia – 753 KJ / 180 kcal
Zsír – 0,25 g, amelyből telített zsírsavak – 0,1 g
Szénhidrát – 42,2 g, amelyből cukrok – 39,5 g
Rost – 1,5 g
Fehérje – 0,9 g
Só – 0,004 g